Şimdi Ara

X-Men: Apocalypse (19 Mayıs 2016) | Michael Fassbender - Jennifer Lawrance - James McAvoy (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.344
Cevap
26
Favori
36.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rogue'u gerçek haline getirebilmek zor iş. X-Men Origins: Rogue tarzı bir film çıkarmaları gerekiyor arada
  • dayı biz dofp bekleyemiyoruz bunu nasıl bekleyelim
  • Channing Tatum, Gambit olarak kadroya katıldı.
  • Seriyi bitirdim.
  • Daha dofp heyecanla beklerken bir de bunun heyecanı geldi şimdi. Biraz uzak kalmam gerek şu bölümden yoksa yüreğime inecek yakında :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Days of The Future Past'in filminde yazılardan sonra Apocalypse'nin gençliğini gösterdiler.
    Zaman çizgisi değiştiğine göre, filmin geçeceği 1980'li yıllarda hangi mutantlar yaşadığını bilmiyoruz. Jean'nin olmasını isteyebilirsiniz ama Last Stand filminde Charles ile Magneto'nun Jean'nin evine ziyarete gittikleri zaman DOTFP'dan sonra ise o ziyarette yaşanmamış oldu. Bundan sonra nereye çekerlerse çekerler. X1,X2X3,Origin Wolverine ve Wolverine filmleri yalan oldu.
  • tombombadil_07 kullanıcısına yanıt
    Filmde Jean Grey ve Cyclops olacak fakat gençlik halleri yer alacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Filmde Jean Grey ve Cyclops olacak fakat gençlik halleri yer alacak.

    Kesin değil daha o.
  • allah allah yine heyecan bastı :D zaten yeni filmi de izleyemedim henüz -.-
  • Tam 2 yıl kaldı
  • X-men Senaristi; Apocalypse’in Eski ve Yeni Oyuncu Kadrosu Üzerine Konuştu

    Kinberg, Days of Future Past’ın ilk oyuncu kadrosuna bir “hoşçakal” niteliğinde olduğunu söylüyor.

    X-Men: Days of Future Past senaristi Simon Kinberg, filmin ‘sequel’inde ikili oyuncu kadrosunu nasıl hayata geçireceğini anlattı.

    Aşağıda Days of Future Past’la ilgili Spoiler mevcuttur!

    Filmi izleyenler hatırlayacaktır, Days of Future Past sonuç olarak, zamanda yolculuk konseptini zeka dolu bir şekilde kullanıp, sevilen karakterleri yeniden dirilterek 2006 yılında vizyona giren X-Men: The Last Stand’deki olaylara açıklık getiriyor. Peki, biz buradan orijinal oyuncu kadrosunu, ‘80’lerde geçen X-Men serisinin bir sonraki uyarlamasında da görebileceğimiz anlamını çıkarabilir miyiz? Kinberg, buna söz vermiyor ama Days of Future Past filminin, Patrick Stewart, Ian McKellen, Ellen Page, James Marsden, Halle Berry ve diğerlerini “uğurlama” niteliğinde olduğunun da altını çiziyor.

    Senarist, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, “Biz bu filme, orijinal kadro için yapılmış bir hoşçakal çalışması olarak yaklaştık,” diyor. “Dürüst olmak gerekirse, benim X-Men: The Last Stand’e olan yaklaşımım da bu yönde. Benim 2006 yılında konuşmuş olsaydınız ve Patrick Stewart’ı yeniden Professor Xavier olarak görüp göremeyeceğinizi, Ian ve Halle ve Ellen Page ve Shawn Ashmore’ın bir daha aynı karede olup olmayacağını sorsaydınız, büyük ihtimalle size hayır, derdim. Hatta Patrick Stewart’ın durumunu göz önüne alırsak, imkanı yok bile diyebilirdim. Beynimiz bir tarafında onları yeniden göreceğimize dair bir umut mevcut ama bizim anlatmak istediğimiz şey, onların öykülerinin sonuçlandığı hissini veren bir hikayeydi.

    Kinberg, The Daily Beast’e de aynı mevzuda başka bir mülakat vermiş; “[Apocalypse] esas olarak First Class’ın oyuncu kadrosuna odaklanacak, fakat illa ki ilk kadronun bir kısmının da yer alacağı bir film olacak.”

    Kronolojik olarak bakıldığında, X-Men’in ilk kadrosunun ‘80’lerde çocuk olmaları gereği biraz kafa karıştırmıyor değil. Ama durun, mantığa meydan okuyan anlatım yeteneğine sahip biri bunu Days of Future Past filminde kanıtlamadı mı? Kinberg’in farkı da burada ortaya çıkıyor olmalı.




  • “X-Men: Days of Future Past”in dünya çapındaki başarısının ardından yeni filminin 2016′da çıkacağı haberini almıştık. Daha önceden de söylentiler vardı ama bu kez tam olarak kesinleşmiş, filmin adı bile belirlenmişti. Söylentilere göre 2016′nın yaz aylarına “X-Men Apocalypse” adıyla vizyona girebilirdi. Fakat yeni iddialara göre, bu filmi uzun bir süre daha beklememiz gerekecek.

    “Superman Returns”, “Valkyrie” ve “X-Men” serileriyle tanınan Bryan Singer için ortaya birçok iddia atılmıştı. Bunlardan en ağır ve acımasız olanı ‘Çocuk Tacizciliği’ hakkındaydı. Fox’tan da bu konu hakkında ses seda çıkmıyor, sessiz kalmayı yeğliyordu. Ancak fısıltı gazetesi haberlerine göre Singer’ın yeni X-Men filmindeki yönetmenlik tahtı ciddi biçimde sallantıda.

    Film hazırlıkları bir yandan devam etse de, stüdyonun Singer’ın çocuk tacizciliği iddiasına karışmış olmasından dolayı endişeli ve gergin olduğu gözlenmekte. Ancak Radar Online’a göre, durum daha farklı;

    “Onlar Singer’ın suçlu olup olmadığını umursamıyorlar. Endişelendikleri tek şey filmden ne kadar kar edecekleri ki Singer’a Apocalypse’i çekmek için 250-350 milyon dolar arası bir bütçe öngörülüyor. Ayrıca Singer’dan başka birinin filme yönetmen ya da yapımcı olarak katkı sağlama olasılığı üzerinde bazı görüşmeler yapıldı. Fakat bunlar hararetli tartışmalara ve protestolara neden oldu. Onlar filmin çıkış tarihini ertelemeden açılması olası bir davaya karşı çekimleri öne almanın derdindeler.”

    Bazı haber sitelerine göre de Bryan Singer yerine yönetmen koltuğu için düşünülen 3 isim var.
    1-) Duncan Jones:

    “Moon” ve “Source Code” filmleriyle adından bolca bahsettiren ünlü yönetmen Duncan Jones düşünülen isimler arasında yer almakta. Her iki filmde de hayali mekanlardaki küçük çaplı karakter topluluğu ön plandaydı. Eğer Apocalypse büyük çaplı, kaos ve yıkımın ön planda olduğu bir film olursa, Jones’un acilen filmlerinde yeni bir strateji uygulaması gerekecek. Kendisi aynı zamanda çekimleri tamamlanan Warcraft filminin de yönetmeni.

    2-) Roland Emmerich:

    “Godzilla”, “2012″ ve “White House Down” gibi filmlerle kendini kanıtlmayı başarmış bir yönetmen. Önceki filmlerini düşünürsek, Apocalypse için en ideal yönetmenin Rolan Emmerich olduğu söylenebilir. Emmerich Apocalypse’in yönetmeni olarak seçilirse, eski formattan daha kaliteli bir formata geçişin yaşanacağı kesin.

    3-) Matthew Vaughn:

    X-Men First Class’ın yönetmenliğini yapan, Days of Future Past’in ise senaristliğini üstlenen Vaughn eğer yeni film için seçilirse hiç şaşırmayız. Singer’ın sağ kolu olan Vaughn da “Kick Ass” serisiyle tanınmakta. Zaten bu tür süper kahraman odaklı filmlere alışık olduğu ortada iken kötü bir iş beklenilmez.




  • X-Men serisinin son filmi Days of Future Past’i halen izlemediyseniz vizyonda olduğunu hatırlatalım. Çünkü haberimiz bir sonraki X-Men filmiyle ilgili ve Days of Future Past’i fazlasıyla ilgilendiriyor.

    İzlemeyenler için spoiler vermemek lazım ancak Days of Future Past, gelecekteki X-Men kadrosunun geçmişe yolculuk yapıp tarihi bir anlamda değiştirmesini konu alıyordu. Filmi vizyona girmeden önce açıklanan ve filmin jenerik sonrası kısa bir sahnesi bulunan Apocalypse filminin ne zamanda geçeceği ise merak konusuydu.

    Yine Bryan Singer’ın yönetmen koltuğunda oturması beklenen X-Men Apocalypse, senarist Simon Kinberg’in bir soru cevapta onaylaması üzerine belli oldu. Buna göre Apocalyspe filmi 1980′de geçecek. Bu da eski oyunculardan oluşan bir kadro izleyeceğimiz anlamına geliyor. Hatta spesifik olarak 1983′te, Days of Future Past’ten tam 10 yıl sonra geçeceğini belirtelim.

    X-Men üçlemesinden sonra X-Men First Class ile 60′lar ele alınmış, Days of Future Past’te ise 1970′e dönülmüştü. Apocalypse de böylece 80′ler dönemini ele almış olacak. Ne diyelim, 2000′li yıllara daha çok var gibi.




  • Emmerich'le mi daha kaliteli formata geçilecekmiş ?

    Singer'a bir şey olmaz. Woody Allen için de neler söylenmişti. Muhtemelen devam eder seriye. Ancak filmin 83'te geçmesi beni sıkıyor. Eski kadrodan da bir iki kişi görecekmişiz. Birisi muhtemelen Wolverine. Diğerleri de Jean ve Cyclops olsa fena olmaz.
  • Çıksada izlesek
  • az kalmış yerimiz alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Channing Tatum, Gambit olarak kadroya katıldı.

    evan peters daha iyi ya
  • "Emmerich Apocalypse’in yönetmeni olarak seçilirse, eski formattan daha kaliteli bir formata geçişin yaşanacağı kesin. "

  • Yerimizi alalım keşke daha az süre farkı olsaymış filmler arasında neyse
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.