Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
192
Favori
2.468.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Hocam eleştirmekte biraz ağıra kaçmıyor musun. Sanki önyargılısın gibi geldi. Yanlış anlama ama dün 1-2 topçu hariç takımın genelinde hatalar vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilk resmi maç toparlanacak oturacak inşallah takım biraz zaman tanıyın

  • İsmail Çipe’den Okan Kocuk’a
    Cicaldao/Feghouliden Mertense
    Berkan’dan Torreiraya
    Taylandan Miçoya/Olivearaya
    Morutan/Babelden Yunus’a
    Alpaslan’dan Abdülkerim’e
    Muhammet’ten Seferovic’e
    Daha niceleri… Gerçekten nereden nereye..
    Yerli bir kaç yedek oyuncu ile Kanat/Stoper. Transfer yeterli olur..

    En önemlisini yazmamışım Ocakta/Haziranda görün diyen birinden Galatasaray gibi oynayacak bir takım olacak diyen birine geçtik. Çok şükür..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 8 Ağustos 2022; 9:38:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torreira ön liberoda görev yapınca , daha geniş alanı tarar, defans da 5-10 metre geride defans yaparsa, defans arkasına top atılacak alan bırakılmazsa, daha az pozisyon veririz. geride fazla top dolandırılmaması, daha dikine oyun , eski gs olma yolunda umut verdi.

  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

    Aynen ocakta görün bu takımı demediği sürece sorun yok 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu skorları neye göre hesaplıyorlar acaba, dün yunus 6.9la bitirmiş, kerem 7.3 berkan 7.0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunus’un kumaşının iyi olduğu ilk gs formasını giydiğinde belliydi . Keremden çok daha iyi topçu Yunus kafası çalışıyor . Ve keremden 1 yaş küçük 22 yaşında. 25 26 ya kadar inşallah bizimle olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdulkerimi eleştirenler acaba hangi gözle bu maça bakıyor anlamıyorum. Adam daha faZla ne yapabilir? Hep diyorum topla ayağı iyi stoperin yanında topla çıkmayı becerebilwn stoperde lazım sonunda abdulkerim gbi bir stoper geldi şükretmemiz gerekiyor. Hamleleri net bana güven verdi bjk ve fb tutanlar izleyince kaçırdıkları için üzülmüşlerdir. İlk yarıdaki eleştiri kabul edilebilir ama genelde çok iyiydi. Nelsonla acaip bir ikili olacaklar bu ikisinin yanında bunlara yaklaşan veya performansıyla geçecek stoper takviyeside şart

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onu bile yapamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muslera çok büyük oynamış dun yoksa bu defansta işimiz zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dursun Özbek: "Yeni gelen oyuncular ile takım dahada güçlenecek ancak eksik olan yerlerde var,önümüzdeki hafta bunu değerlendirip gerekli adımları atacağız."

    VivaSporMediatwitter
    “🎙️ #Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 🗣️ "Şu anda takviye yapmamız gereken alanlar olduğunu düşünüyorum. Bu teknik kadronun vereceği bir karar. Güzel günler Galatasaray’ı bekliyor"”
    https://twitter.com/i/status/1556540399996600320

    Dursun başkan transferde durmayacağını ilan etmiş.Özellikle forvette ve stoper mevkine oyuncu alınacak dedikoduları var.Dursun başkan yeni transferler ve yeni oluşturulan takımın yarattığı pozitif havayla birlikte taraftarlarında aşırı ilgisini gördü ve bunu kaybetmemek adına vitesi yükseltiyor.Gündemde Alexis Sanchez var,Erdem Timur'un şartları zorladığı konuşuluyor.Sanchez'in takıma gelmesi durumunda diğer yeni gelen flaş transferler ile birlikte kurulacak yeni kadro şampiyonlukda çok ciddi avantaj getirecek zira Galatasaray'ın sadece lig odaklı maratonda olacak olması diğer takımların avrupa yoğunluğu içerisinde büyük bir avantajda sağlayacak.


    Bu arada gazeteci Zeki Uzundurukan'ın iddiasına göre Erdem Timur geçen hafta Cristiano Ronaldo ile birebir görüşme gerçekleştirdi.Erdem Timur bir sponsor firma desteğiyle Ronaldo'ya ciddi bir teklif bulundu.Ronaldo şartlardan memnun kaldığını Ancak Galatasaray'ın avrupada olmayışından ötürü teklifi kabul etmediği ileri sürüldü.


    Gündemde adı geçen bir diğer yıldız oyuncu olan İcardi'nin durumu ise İcardi'nin özel hayatından ötürü çıkmaza girdi.İcardi şuan İtalya'da eşi ve menejeri olan Nara ile gündemde.Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Maxi Lopez'in eski eşi ile evli olan İcardi iddialara göre eşi Nara'yı bir modelle aldattı ve Nara bunu öğrendi.Medyaya sızdırılan ses kayıtlarında Nara'nın İcardi'den boşanacağını açıklaması gündeme bomba gibi düştü.İcardi ise iddiaları red etti ve Nara ile olan evliliğini kurtarmak için İtalya'ya yerleşme düşüncesinde olduğu İtalyan medyasında yer alıyor.Özel hayatının çalkantıları içinde boğuşan İcardi içinse Galatasaray temkinli davranma kararı aldı çünkü İcardi'nin menejerliğini yapan eşi Nara bu süreçte sağlıklı karar alamayabilir.





  • ya bu barcelona salak mı arkadaşlar 33lük huzur evi yaşlı bunak bastonlu 30+ topçu lewandowskiyi neden transfer etmiş adam ilk maçında hepi topu 1 gol 2 asist ve direkten dönen şutlarla oynamış halbuki yerine 23 yaşında wonderkid bir forvet alsaymışlar iyi olurdu

  • Dünkü maçta ikinci bölgede sıkıştığımızda yada kaleden oyun başlatırken rakip ilerde bastığında eskiye nazaran uzun topla çıkmaya çalıştı takım.Dünkü maçta Antalya ilerde baskı yaptığında Seferoviç e atılan topları Seferoviç in indirip Kerem ve Yunusa verip bu şekilde çok tehlike yaratacağımızı düşündüm.Oyun orayada geldi ama Seferoviç o topların hiç birini alıp servis yapamadı.Bizim hucum planlarımız içiresinde olmalı bunu yapabilmemiz lazım.


    Bunu yapabilseydik daha tehlikeli olabilirdik.Antalyada o kadar üzerimize gelemezdi diye düşünüyorum.

  • SarıSarman kullanıcısına yanıt

    Wonderkid olayını defalarca deneyip yine defalarca hüsrana uğradılar. Bu sene oturmuş bir sağlam forvete ihtiyaçları vardı. Biraz ondan biraz bundan yapıyorlar.


    Çok kaliteli olmasının yanında tecrübeli ve karakterli oyuncuya her takımda en az 1 tane ihtiyaç vardır ve olacaktır da...

  • okanbagiscan kullanıcısına yanıt

    O konuda ben de aynısını düşündüm. Hatta Gomis ağır olmasına rağmen Gomis'i alsın hoca en azından uzun topları indirir diye düşündüm. Sonra Gomis girerse zaten ne oynadığını bilen bir Antalya'ya karşı 1 kişi eksik kalırsın diye kafamdan adamın girmesine muhalefet ettim.


    Kısacası dünkü maç bana kalırsa çok zor bir maçtı.

  • SarıSarman kullanıcısına yanıt

    hocam 1 gol 2 asist az mı napsın 10 gol 25 asist mi yapsın

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Hocam arkadaş orada ironi yapmış  

  • Dr Hugo Strange kullanıcısına yanıt

    ben yatıyorum hocam iyi geceler  

  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.