Şimdi Ara

x-fi titanium-playvision

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Edifier DA5000Pro ses sistemimi Creative x-fi titanium ses kartımla kullanmaktayım.
    Biliyorsunuz ses kartında digital çıkış var fakat ses sistemi analog,piyasada bulunan playvision gibi external decoderler benım bır ısıme yararmı yada ekstra bir şey saglarmı tam olarak anlamış değilim.Bu ürünler sadece media player tarzı dvd player yada lcd tv lere falan 5.1 ses sistemlerini bağlamak için midir?

    Kendi kullandığım ses kartından cmss-3d yi açtığımda stereo mp3 leride zaten sesi surrond alıyorum+izlediğim mkv uzantılı 5.1 destekli filmlerde surround desteğini sonuna kadar kullanıyorum,fakat bu ürünle başka artı katabilirmiyim?



  • gereksiz masraf olur
  • bu ürün pc ses sistemini bilgisayar harici kullanmak için
  • Ben playvision decoderi X-Fi 5.1 usb ses kartım ile de kullanıyorum. Optik çıkış üzerinden decoder ile kullandığımda basslarda ve tizzlerde hissedilir bir fark oluşuyor. Basslar daha dolgun ve etkili oluyor. Tizz sesler ise daha detaylı. Tahminen %20-%30 arası bir ses kalite farkı oluşuyor diyebilirim. Elinizdeki ses kartı ile de surround alırsınız fakat decoder ile optik bağlantı üzerinden ses kalitesi arttığı için hoparlörler arası geçişler daha keskin hissediliryor.

    Sonuçta Z5500 gibi ses sistemleri optik girişe sahip ve PC ile kullanım için tasarlanmış. Bir çok PC nin şuan on board ses kartında, hem optik çıkış hem de analog 5.1 çıkışlar mevcut. Bir bildikleri varki optik çıkış ayrıca koymuşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.