Bildirim
X box 360 1 aylık gold paket aktivasyonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
live üyelik açtığında sana soruyor 1 aylık bedava üyeliğniz var kabul etmek istiyormusunuz diye _____________________________ ♦ Prison Break ♦ The Walking Dead ♦ Revolution ♦ Dexter ♦ Breaking Bad ♦ -
Yha live üyeliği bile açamıyomki deliricem birazdan ya da x box ı alıp camdan fırlatıcam dediklerini yapıyom herkezin msn i de abd üzerine açtım olmuyo olmuyo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

isim seç diyo seçiyorum hotmail istiyo yazıyorum (abd üzerine açtım yeni) şifre istiyo yazıyorum şifreyi tekrar istiyo yazıyorum sonra bi ekran geliyo orda en sevdiğim film olan soruyu seçip cevabını yazıyorum, Sms falan için telefon istiyo onuda yazıyorum.Sonra o zamana kadar yazdığım herşey alt alta çıkıyo accept diyorum sonra bağlanıcakken hata veriyo çıldırcam yhaa 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler