< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Ocak 2021; 13:58:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Ocak 2021; 13:58:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
udemy den kurs aldıklarını sormadın mı hocam udemy olmassa olmaz çünkü
![]() ![]() |
Hocam GTÜ'nde okumamış.Udemy'den ders de almamış.Nasıl iş bulmayı bekliyormuş ki?
|
beyler hangi bölüme giderseniz gidin artık eskisi gibi para kazanamayacaksınız iş bulamayacaksınız
|
Teşekkürler hocam, bilgisayar ile yazılım tabi farklı ama forumda bilgisayar isteyenlerin çoğunluğu da yazılım müh gibi çalışacak diye düşünüyorum
![]() |
Gelecek hafife alınacak bir şey değildir bir kısmını atıyorum. Ek olarak o kadar yardımcı olmayan akademisyen var ki. Güzel cevap verenleri anam babam gibi sevesim geliyor.
![]() Linkedinde de çok iyi kişilerle tanıştım çok yardımcı oldular. Ama genel olarak bilişim alanı üzerine hep araştırmalarım. |
Bugün bilkentte bir hocayla konuştum tam olarak dediğinizi dedi kişide bitiyor çok önemli kişi dedi ama bu demek değildir ki kötü bir ünide okunmalı dedi. Ha şunu demek istiyorum ben de bouna gidip yatacak adam yoktur ama yatarsa o da boşta kalacak gibi
![]() |
her muhendislik dali icin oyle aslinda. muhendis cok ama kalifiye degiller. dogru duzgun matematik fizik bilmeden, universiteyi batak atarak gecirip mezun olan, kendine hicbir sey katmayan sozumona muhendislere bakarak konusmamak lazim. her zaman isinin ehli muhendislere ihtiyac olacak dunyada.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Temmuz 2020; 21:31:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |