Şimdi Ara

www.assistt.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.assistt.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya_avcisi -- 25 Eylül 2009; 16:10:24 >

• kuşadası hem kafa dinlemek hemde tatil yapmak için mükemmel bir yer :) parası olan varsa kaçırmasın derim.
  • aynen bende katılıyorum kardeş sana..biz geçen sene gittik süper oldu..tamda hatunumdan ayrılmıştım kendime geldim orada..sessiz sakin bir yer..bu sene maddi durum el vermiyor gitmemize..onun için satıyorum 1 haftasını..
  • Kuşadasında tatil yapacaklara milli parka da uğramalarını öneriyorum. Deniz daha temiz ve ılık.Tabiii zeus mağarısını da unutmamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaSSS

Kuşadasında tatil yapacaklara milli parka da uğramalarını öneriyorum. Deniz daha temiz ve ılık.Tabiii zeus mağarısını da unutmamak lazım.

bana zeus mağarası deme gittim girdim sudan çıktığımda üstümden dumanlar çıkıyordu resmen buz kütlesinin içine atlıyorsun
  • ooo arkadaşlar bakıyorumda kuşadası sevdalıları dolmuş burası....zeus mağarası buz gibi gerçekten..ayrıca milli parkta çok şahane domuzlar falan ortalıkta geziyor..ilk koy çok hoşuma gitti benim..diğer koylarda açılmak biraz korkutuyor insanı....diğer koylardan taş topladım bir sürü..hala duruyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

quote:

Orjinalden alıntı: KaRaSSS

Kuşadasında tatil yapacaklara milli parka da uğramalarını öneriyorum. Deniz daha temiz ve ılık.Tabiii zeus mağarısını da unutmamak lazım.

bana zeus mağarası deme gittim girdim sudan çıktığımda üstümden dumanlar çıkıyordu resmen buz kütlesinin içine atlıyorsun

Hocam abarttın ya
    İlk başta tamam soğuk ama 5 dakika sonra alışıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sunucuservisi.com
    3 ay önce açıldı
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    www.work724.com/
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belki 5 dk dayanamadı ?
  • fiyat çok pahalı.
  • fethiyede günlük 40 tl herşey dahil otel var aqua parkli 10 gun 400 tl bu çok pali hakkaten
  • arkadaş 4 kişi 1 hafta demiş...kusadası kadınlar denizinde gunluk yaklasık 60 tl oteller yarım pansiyon...bunu 4 le carpıp ce 7 ile carparsanız=yaklasık 1500 tl ederki..bu fiyata fena degıl
  • ARKADAŞLAR BİLENDE YORUM YAPIYOR BİLMEYENDE..BURASI KUŞADASI ARKADAŞLAR..İZMİR YADA BALIKESİR DEĞİL..HER BÖLGENİN KENDİNE GÖRE BİR TATİL PİYASASI VAR..HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR ZEVKİ VAR..KISACA AÇIKLAYAYIM KUŞADASINA GİDERSENİZ ZEUS MAĞARASI,MİLLİ PARK VE DAHA BİRÇOK YERİ GEZME ŞANSINIZ VAR..HERYERİN AYRI GÜZELLİKLERİ VAR..FİYATA GELİNCE FİYAT PAHALI DEĞİL..SANIRIM DAHA ÖNCE KUŞADASINA HİÇ GİTMEDİN YUSUFAYDIN KARDEŞ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

fethiyede günlük 40 tl herşey dahil otel var aqua parkli 10 gun 400 tl bu çok pali hakkaten

Hocam otelin ad, adres, tel bilgilerini pm lermisin bana?
  • Hocam kuş adasında 50 tlyede var herşey dahil piyasadan falan bahsetmişsinde gerçekten pahalı
  • ARKADAŞIM SENİN 50 TL YE KALACAĞIN YERDE 50MT UZUNLUKTA 7 MT ENİNDE 2MT DERİNLİKTE HAVUZ VARMI..?..SOSYAL AKTİVİTE VARMI..?..YANİ KALACAK YERLER DEĞİŞİR HİZMETE GÖRE..FİYAT PAHALI DEĞİL NORMAL..
  • Dönemi nedir acaba? Hangi tarihler arası için geçerli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 5 Ağustos 2009; 14:39:40 >
  • TÜM YIL İÇERİSİNDE KULLANMA HAKKIMIZ VAR KARDEŞ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.