Şimdi Ara

WWE ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
10
Favori
42.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cesaro ve Sheamus ikilisi Hardy kardeşlerin yeni rakibi oldular. İki takım WWE RAW Tag Team kemerleri için karşı karşıya gelecekler. Bu maç büyük ihtimalle WWE Payback 2017'de gerçekleşecektir.
  • Brock Lesnar Mayıs Ayına Kadar Şovlarda Gözükmeyebilir; WWE Universal Kemerini Göremeyecek Miyiz?
    Yeni WWE Universal Şampiyonu Brock Lesnar ve Paul Heyman ikilisi WWE Payback 2017 PPV şovunun erken tanıtım materyalinde yer almasına rağmen, Brock Lesnar'ın bu şovda çalışacağı şimdilik düşünülmüyormuş.
    Brock Lesnar ve Paul Heyman ikilisi ayrıca Payback 2017 şovuna kadar gerçekleşecek hiçbir Monday Night RAW şovuna şimdilik duyurulmamış ve ikilinin reklamı hiçbir yerde yapılmamış. Ayrıca Brock Lesnar Mayıs ayında WWE'nin gerçekleştireceği Avrupa turuna da duyurulmamış ve 8 Mayıs tarihine kadar ismi hiçbir yerde yokmuş. Uzun lafın kısası, WWE Universal kemerini bir müddet ekranlarda göremeyecek gibiyiz.
  • Gelen iddialara göre Royal Rumble 2018 için Roman Reigns favori gösteriliyormuş. Bu gerçekleşirse Roman Reigns üst üste 4. kez Wrestlemania main eventine çıkacak.
  • Chris Benoit'nın WWE'de Hall of Famer Olma Durumu
    Geçtiğimiz günlerde Hannibal TV'yle röportaj gerçekleştiren WWE Hall of Famer Jim Ross, Chris Benoit'nın WWE'de Hall of Famer olup olmayacağı sorusunu cevaplamış ve konuyla ilgili şunları söylemiş:
    Jim Ross: “Yetenekleri, skilleri, ring içerisinde kazandığı başarılar onun Hall of Fame olmasını sağlayacak şeyler, tabii ki. Fakat bütün bu fırsatları hayatının son 24 saatinde heba etti.”
  • Dün SmackDown'ın kameraların kapalı olduğu kısmında 2 maç yapıldı;
    Shinsuke Nakamura def. Dolph Ziggler
    American Alpha def. The Vaudevillians
  • İŞSİZLİK KONUSUNDA

    SORVAYVIR 1



    SİMEKDAVN 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeforeIforget

    İŞSİZLİK KONUSUNDA

    SORVAYVIR 1



    SİMEKDAVN 2

    adınıda bi yazabilsen
  • WrestleMania'da Goldberg'i yenip kemeri alan, yeni Universal Champion Brock Lesnar'ın, sıradaki RAW Pay-Per-View'u Payback'te maça çıkmayacağı söyleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    Gelen iddialara göre Royal Rumble 2018 için Roman Reigns favori gösteriliyormuş. Bu gerçekleşirse Roman Reigns üst üste 4. kez Wrestlemania main eventine çıkacak.

    Böyle birşey olursa bu adam ölümsüz, yenilmez olur artık. Mutant Roman gezegen çarpsa tuştan kurtulur bu adam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER


    quote:

    Orijinalden alıntı: BeforeIforget

    İŞSİZLİK KONUSUNDA

    SORVAYVIR 1



    SİMEKDAVN 2

    adınıda bi yazabilsen

    yazdım ya simekdavn





    CONSİN AĞA ALIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldberg'ün WWE İle Geleceği; WWE'ye Tekrar Geri Dönecek Mi?
    Arka alanda dönen dedikodulara göre, Goldberg'ün WWE'ye geri döneceği düşünüyormuş. Böyle düşünülmesinin başlıca nedeni WWE'ye dönüşünden bu yana inanılmaz derecede başarılı olmasından kaynaklanıyormuş. Yalnızca karakterinin popülerliği değil, malları son derece iyi satıyormuş ve mikrofon yeteneği eskiye nazaran daha güçlenmiş, zira Goldberg'ün en zayıf niteliklerinden biri mikrofon yeteneğiydi, ancak kendisi konuşma yeteneğini Paul Heyman'ın da yardımlarıyla git gide geliştirmiş ve herkesi şaşırtıyormuş.
    Goldberg, eninde sonunda WWE'ye elbet bir gün geri dönecekmiş. Aslında WWE yetkilileri onun gitmesini istememiş, ancak Vince McMahon'a göre Goldberg için şuan senaryo kıtlığı varmış ve onu etkili bir şekilde kullanabilmek için hikaye ve stratejinin doğru olması gerekiyormuş. Undertaker ve Rock'ın önümüzdeki sene 8 Nisan, 2018 tarihinde, Pazar günü gerçekleşecek WrestleMania 34 şovu için yer almaları şimdilik beklenmiyormuş. Bu yüzden Goldberg gibi bir efsaneye muhakkak ihtiyaç duyulacakmış. Brock Lesnar, Triple H gibi isimlerin güreşeceğine yine kesin gözüyle bakılırken, efsanelerden boşalan koltuklardan birisi de muhtemelen Kurt Angle'la doldurulacakmış. WWE yetkilileri, Kurt Angle'ı olası durumlarda part-time güreştirmeye sıcak bakıyormuş






  • https://www.youtube.com/watch?v=93Bb0SatjYQ






  • https://www.youtube.com/watch?v=J2U4C2jImOQ






  • https://www.youtube.com/watch?v=spMYmZx5IKw




  • John Cena'nın WrestleMania 33'de Undertaker'la çıkacağı maçın iptal edilip mixed tag team maçına dönüşmesinin büyük nedeni WWE yetkilileri evlilik teklifinin John Cena'nın kariyeri açısından Undertaker'a kıyasla daha fazla etki yapacağını düşünmelerinden kaynaklanıyormuş.
  • "Superstar Shake-Up" olayı iki şova yayılacak. İlk ayak Pazartesi gecesi New York'taki Monday Night Raw'da, ikincisi Salı gecesi Boston'daki SmackDown LIVE!'da yapılacak.
  • Kadroların Değiş Tokuşuyla İlgili Daha Fazla Söylenti; The Club & AJ Styles Yeniden Bir Araya Mı Gelecek?
    Geçtiğimiz birkaç gün boyunca devamlı haberlerde siz değerli okurlarımıza belirttiğimiz üzere, AJ Styles'ın Smackdown Live'dan Raw'a geçiş yapacağına dair sıcak söylentiler vardı. Ancak PWInsider.com'un bildirdiği bir habere göre; WWE yetkilileri, şu sıralar AJ Styles'ı yeniden Karl Anderson ve Luke Gallows'la bir araya getirmeyi düşünüyormuş.
    En son ortaya atılan spekülasyonlara göre, AJ Styles SmackDown'da kalacakmış ve bunun yerine, Raw'dan Gallows & Anderson ikilisi SmackDown kadrosuna dahil edilecekmiş. WWE yetkililerinin bu teoriye destek verdiği düşünülüyormuş, çünkü Raw'da çok tag team olduğu düşünülüyormuş ve Smackdown'da tag team bölümünün gelişmesine The Club & AJ Styles'ın büyük bir yardımı dokunacağı düşünülüyormuş.
    Ayrıca WWE'nin her iki brand'da yer alan kadın güreşçiler arasında da değiş tokuş yapmak istediği gerçeği varmış. Charlotte ve Alexa Bliss'in karşılıklı olarak takas edilecekleri söyleniliyor. Lâkin WWE yetkilileri Charlotte'ı SmackDown'a yollamaya tam karar verememişler. Bu yüzden WWE, bunun yerine Sasha Banks'i Alexa Bliss'le değiş tokuş yaptıra da bilirmiş. Zaten Sasha Banks son aylarda bunu çok istiyor ve SmackDown Kadınlar kemeri için rekabet etmek istediğinin özellikle altını çizip duruyordu.




  • CBS Sports'un bildirdiği habere göre; Mauro Ranallo, WWE'nin televizyon şovlarına bir daha geri dönmeyecekmiş. WWE yetkilileri, Mauro Ranallo'nun sözleşmesinin geri kalanında Ryback için yaptıklarının aynısı yapabilirmiş ve böylelikle Mauro eğer kararından vazgeçmezse kendisini ekrandan uzak tutacaklarmış, sözleşmesi sona erdikten sonrada serbest bırakacaklarmış


  • https://www.youtube.com/watch?v=NNGTYcB7kO4





  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.