Şimdi Ara

Wrath of the Lich King Serveri (Progressive - Yeni Server)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar sonra yine bir server paylaşacağım. WoW Classic ve TBC Classic paketlerini retailde oynadım. Ancak Wotlk'da oynamayı düşünmüyorum. Hem kurdan dolayı hem de açıkçası gerek görmedim. Şuan piyasadaki en iyi Woltk serverlarını araştırdım ve Stormforge serverını buldum. Sadece server bulma işlemi 2 günümü aldı çünkü pek çok kriter aradım. Bu kriterler;


    - Stabilite

    - Uzun ömürlülük

    - P2W olmaması

    - Popülasyon

    - Progressive Content


    Yukarıdaki saydığım kriterlerin tamamı oyun zevkini baltalamaması maksatıyla benim için çok önemli. Bu sebeple yaklaşık 2 gündür server arayışındaydım. Şuan en çok oyuncu sayısına sahip Wotlk serverları; Warmane ve Wow Circle. Ancak bu iki serverda benim açımdan büyük sorunlar var. Bu sorunlar;


    - Bu serverların P2W'ye varan shopları. (Örneğin Shadowmourne'un parayla satılması)

    - Her ne kadar Warmane'deki Lordaeron serverında shop olmasa da bg'lerde ve arenalarda diğer Warmane'in diğer serverları ile eşleşiyorsunuz. Yani Instant 80 PvP Fun serverındaki adam ile bahse konu serverdaki adam aynı bg ve arenada eşleşiyor. Zaten millet bundan dolayı isyan ediyor. PvP'si oynanamaz halde. Benzer durumlar WoW Circle'de de var. Zaten son yamada oyun sabit ve herkes gearları fullemiş.

    - Söz konusu serverlar son yamada olduğunu için diğer oyunculara yetişmek mümkün değil gibi gözüküyor.


    Yukarıda saydığım sebeplerden dolayı kalabalık, p2w olmayan ve progressive content yani fresh zamanla raidlerin yavaş yavaş açılacağı bir Wotlk serverı aradım ve Stormforge'u buldum. Aslında karşımda sadece 3-4 alternatif çıktı. Onların arasında da en güvenilir ve kalabalığı Stormforge.



    Wrath of the Lich King Serveri (Progressive - Yeni Server)


    Stormforge "Fordring" Serveri


    Stormforge'un Wotlk serveri "Fordring" Mayıs ayında açıldı. Dolayısıyla henüz çok yeni ve taze. Herkes level kasma peşinde. Henüz mavi heroic itemleri bile değerli :)


    - Progressive Content (Şuan Naxx ve VoA açık) Yani 4-5 ay sonra bu konuyu görseniz bile oyuna yetişebilirsiniz çünkü tüm raidlerin açılması 1-2 seneyi bulabilir.

    - Uzun ömürlü. (Stormforge'ün MOP serveri şuan dünyadaki en iyi MOP Private serverı. Yaklaşık 4.000-5.000 oyuncusu var ve reddit vb. mecralarda da en iyi MOP serverı olarak gösterilmiş. Ayrıca TBC serveri olan Atlantis geçen sene 10. yaşını kutladı. 10 yıldır açık TBC sunucuları var adamların :))

    - Lag ve DC sorunları ile şuana kadar hiç karşılaşmadım gayet stabil bir oyun zevki veriyor. Ayrıca en iyi scriptlerin de stormforge serverlarında olduğuna yönelik yazılar mevcut. Özellikle MOP için demişler.

    - Popülasyon: Warmane ve WoW Circle kadar olmasa da onlardan sonraki muhtemelen en yüksek Wotlk popülasyonu. Akşamları primetime'da 1300-1500 arası oyuncu var. Henüz yeni server Wotlk classic ile artışa geçeceğini düşünüyorum.

    - Discord üzerinden binlerce oyuncuya ulaşabilir, guild raid kurabilir ve sesli odaları kullanabilirsiniz.


    Server özellikleri;

    - Level kasma 1-68 arası 6x, 68-80 arası 3x (Yaklaşık 1 haftada 80 lvl'a ulaşabilirsiniz.)

    - Proffessions 1-300 arası 3x

    - Mount ücretleri düşürülmüş.

    - Geri kalan tüm ayarlar blizzlike. Burada sadece level kasma süresini düşürmek için kolaylaştırmışlar açıkçası bir günde 80 olan saykolarda var ama o kadarına gerek yok :) )


    Site:

    Wrath of the Lich King Serveri (Progressive - Yeni Server)
    Wrath of the Lich King Serveri (Progressive - Yeni Server)stormforge.gg
    Stormforge | WoW Private Server
    https://stormforge.gg


    Alliancedayım (Şuan level kasma aşamasındayım) server ile ilgili merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz. Açıkçası oyunun eski halini özlemiş ve milletin uçup gitmediği bir ortam arayanlar için daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum. Umarım ilgisini çeken olur. Görüşmek üzere...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 29 Haziran 2022; 16:18:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.