Şimdi Ara

Wrapsol Ultra Samsung Galaxy Note Gövde ve Ekran Koruyucu Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Wrapsol Ultra Samsung Galaxy Note cihazınız için uygulaması en kolay, en dayanıklı, en şeffaf ve düşmelere karşı dahi en güçlü gövde ve ekran koruyucu filmdir. Hava kabarcıklarını yok eden kuru uygulama yöntemi ile Samsung Galaxy Note cihazınıza uygulanan Wrapsol Ultra cihazınızı gün içinde meydana gelecek olan düşme, çarpma, çizilme gibi etkenlerden en iyi şekilde korur. Yüksek dayanıklılığı ile 1.5 metreye kadar olan yüksekliklerden düşmeye karşı cihazınızı korursunuz.

Paket İçeriği
    * Samsung Galaxy Note için tüm gövde özel kesim film
    * Mikrofiber bez
    * Uygulama aparatı
    * Kullanım kılavuzu

Ürün tüm gövdeyi kaplamkatdır.
    Ücretsiz kargo aynı gün kargolanmaktadır.

49.90 TL DİR.

http://www.elmaadam.com/?urun-168-Wrapsol-Ultra-Samsung-Galaxy-Note-Govde-ve-Ekran-Koruyucu-Film.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• arkadaşım bende bu ürünü arıyordum tam. yalnız ben birşey soracam kendi sitesinde bilewww.wrapsol.com bu ürün yok. ya da benmi göremedim.
    Urunlerimizi havale kredi karti paypal yada kapida odeme ile alabilirsiniz
    Www.elmaadam.com
  • bende almak istiyorum ama kendi sitelerinde olmamış olması açıkcası beni de rahatsız etti ve tereddüte düşürdü. Web siteniz de bu markanın distribitörü olduğunu gösteren birşey aradım ama bulamadım eğer böyle birşey varsa ve beni yönlendirirseniz ilgili bölümünüze sipariş vermek istiyorum.

Orijinalden alıntı: hadesmania

bende almak istiyorum ama kendi sitelerinde olmamış olması açıkcası beni de rahatsız etti ve tereddüte düşürdü. Web siteniz de bu markanın distribitörü olduğunu gösteren birşey aradım ama bulamadım eğer böyle birşey varsa ve beni yönlendirirseniz ilgili bölümünüze sipariş vermek istiyorum.

Merhabalar Wrapsol firmasından Ürünlerinin Türkiye Distrıbütörü olduğumuzu teyit edebilirisniz ve Samsung Note için ürün çıkardıklarını.
    Wrapsol epeydir kendi websitesini yenilemediği için bu şekilde bir sorunla karşılaşmıssınızdır.

• Wrapsol a mesaj attım geri dönmelerini bekliyorum. Onlar bana döner dönmez ben de size döneceğim sipariş için.
    Daha Fazla Göster
  • 24 Şubat Steve Job 'un Doğum Günü Dolayısıyla İndirim mi yapsak ??????

İSTERMİSİNİZ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.