Şimdi Ara

wp alma planım var, bilgim yok. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir akıllı telefon almak istiyorum. Muhtemelen windows phone alacağım fakat hakkında pek bilgim yok. Telefonda aradığım özellikler şu şekilde:
    Full HD veya HD videoları rahatlıkla oynatmasını istiyorum. Çoğu wp sanırım HD veya wvga bu özellik Full HD videoları oynatmasına engelmidir?
    İnternet üzerinden youtube vb. sitelerde video izlemek veya kanalların canlı yayınlarını izlemek istiyorum. Bu bünyesindeki tarayıcılar ile rahatlıklar yapılabiliyormu?
    Oyun meraklısı değilim ama işe yarar güvenlik uygulamarı olmasını istiyorum, wp telefonlarda bunu rahatlıkla bulabilirmiyim?
    Wp lerin geleceği yok gibi görünüyor tarzında çok fazla söylenti var bu zamanda wp almak mantıksız mı olur?
    Nokia lumia ile Windows lumia arasında fark varmı varsa nedir?

    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden sağolun.



  • Hocam öncelikle canlı yayını kesin olarak izleyemezsiniz geçen denedim desteklemedi.
    Uygulama ile pek işiniz yoksa alabilirsiniz.
    Ama şunu söyleyim cihazların 2. elleri ölü net olarak.
    Kimse almıyor memleketimde valla fanboylar eksiler şimdi beni ama yiğidi öldür hakkını yeme.
  • Wp ölmüş ağlayanı yok, uzak dur. Youtube istemcisi bile yok. Düşün artık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    hocam full HD videoları oynatıyormu?
    nokia lumia ile microsoft lumia aynı şeymidir? sadece logo farkı mı vardır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melanie Thierry

    hocam full HD videoları oynatıyormu?
    nokia lumia ile microsoft lumia aynı şeymidir? sadece logo farkı mı vardır?

    vlc ile video izlenebiliyor nokia lumia ile microsoft lumia aynı ama microsoft olanlar daha güncel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Bütçenize bağlı birazda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 liraya kadar çıkabiliyorum.
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-6-p-TELCEPASZEN6-B

    http://www.hepsiburada.com/huawei-ascend-g7-p-TELCEPHUAASCEG7-GD

    http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-640-xl-p-TELCEPMICLUM640-S

    Bu fiyat aralığında bu cihazlar mevcut eğer 1099 verebilirseniz Asus zenfone 2 tavsiye ederim. Dediğiniz çoğu şeyi Lumia cihazlarda yapmak şu anlık hayal. Size Windows 10 vs gelecek diyenlere bakmayın. Zenfone 6 aldım ve deneyimledim şu an gayet tutarlı ve stabil herhangi bir sorun yaşamadım. Kendi telefonum Nokia Lumia 925 ve tavsiye edersem hata yapmış olurum diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden e gir ikinci el garantili note 3 ler oluyor. 2 arkadaşıma aldık. Tertemiz garantili. Fiyatlarını takip edin güzel bir note 3 alın. 900 tl wp ye verilmez yazık paraya. 900 e kadar dusuyor note 3 ler haberiniz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wi Fi

    Wp ölmüş ağlayanı yok, uzak dur. Youtube istemcisi bile yok. Düşün artık...

    bari yanlış bilgi verme!

    https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/tubecast/9wzdncrdx3fs?wa=wsignin1.0
    https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/mytube/9wzdncrcwf3l
    https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/metrotube/9wzdncrfj1r3

    tubecast'in android'deki youtube'dan daha iyi olduğunu söyleyeyim bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-20 lira fazla koy android al.

    3-4 yildir hala gelisecek windows phone
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    dostum lumia 735 ve g3 kullanıcısıyım sana önerim lumia 735 alman bununla başla şu anda 600tl kart kampanyalarıyla 550lere alınabiliyor sıfırı canlı yayın programları var mağazada en az 20 tane ben 10 tanesini denedim içlerinden bir tanesi çalışıyor sıkıntı yok izleme kalitesinide soruyor sana başlarken youtube videoları açılıyor sıkıntı yok güvenlik uygulamasına gelince öyle bir uygulamaya gerek yok çünkü araştırmalara göre en güvenlikli sistem şuanda Windows arkasından ios ve son olarak android geliyor wp nin geleceğine gelirsek Windows 10 la birlikte otg desteği gelirse tüm tellere ve birkaç özellik daha şahsi düşüncem android kullanıcıların yüzde 30nu alır iostanda ilk etepta yüzde 5 kesim kayar ayrıca bu sistemle birlikte daha çok rekabet olur diye düşünüyorum
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    hocam şoyle sorayım.http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trt1 kendi sitesi üzerinden canlı yayın izleyebilrmiyim? ve alacağım telefon lumia 735 olsun HD çözünürlük ben 1080p video yüklesem tele sorunsuz herhangi bir player ile oynatabilrmiyim? bence 500-700 lira arasında bütçesi olanlara android bir şey veremez ben de lumia 735 almayı düşünüyordum zaten. ve lumiada kendi tarayıcısını mı kullanıyorsunuz yoksa farklı uygulamalar varmı?
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Lumia 640 xl aldım geçen ay Microsoft 640 ile 640 xl i incelemeni tavsiye ederim yalnız wp de soyle bir sıkıntı var mesela tarayıcı üzerinden Youtube girerseniz HD yada SD gibi bir seçenek çıkmıyor sabit bir çözünürlükte açıyor mağazada ekstra tarayıcılar bulunmakta uc browser gibi şarj konusunda çok başarılı bir cihaz 640 xl videoları kendiniz yukleyecekseniz 1080p oynatması gerek cihazın rahatlıkla 1080p video kaydı yapan cihaz her turlu oynatır gibime geliyor ancak ekranı 720p ve kesinlikle bir oyun cihazı değil Youtube konusu ise tamamen googlenin burnu havada oluşundan başka birşey değil benim gibi android sevmiyorsanız stabil cihaz arıyorsanız tavsiye ederim ancak tarayıcı üzerinden video izleme konusunda tatmin edermi bilemem wp10 da bulunan edge tarayıcı ile durum değişebilir video alanında düzenleme yapılacağını okumuştum attığınız linki açmayı denedim ancak 96 kbps bağlantı ile playerin yuklenmesini bekleyemedim henuz tarayıcıda bulunan oynatıcının çalışmadığı site görmedim güvenlik uygulaması konusunda ise wp platformunda ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum android gibi çalışan bir sistem değil mağazadaki uygulamalar benim açımdan yeterli sizi tatmin etmeyebilir Youtube üzerinden hd video izleyebilirsiniz harici uygulama kurarak son olarak bu cihaz 8 gb ve ilk açtığınızda 3,77 gb bir alan boş kalıyor yani birde kaliteli bir hafıza kartını ihtiyacınız olacak yalnız ekranının zenfone serisinden daha parlak ve renklerin daha canlı olduğunu söyleyebilirim sürekli otomatik parlaklıkta yüksek ayarda kullanıyorum zenfone 6 kullanan arkadaşım sürekli kısmak zorunda kalıyor belki bataryanın yeni olmasındandır bilmiyorum henüz şarj konusunda ve stabillik konusunda bir sıkıntı yaşamadım videoları el ile kendiniz atacaksanız oynatacaktır şuan deneyemiyorum malesef beklentiniz doğrultusunda seçim yaparsanız yararınıza olacaktır iyice araştırma yapın derim benimde 900 lira butcem vardı hiç bir android telefon tatmin etmedi açıkçası param olsa direk ios alırdım ekran parlaklığı zenfone serisinde biraz daha düşük kalıyor çok fazla fark yok ama bilginiz olsun zenfone 2 düşünüyordum internette bir kaç resim gördüm Micro usb kısmı yamuk montajlanan kamerası çalışmayan bir kaç model görünce birde android cihazda çok sıkıntı yaşayacağımı düşünerek buna karar verdim 640 xl kullananlar kulubunde bir kaç kişi iade etmiş beğenmeyip bunuda göz önünde bulundurun ben cihazı beğendim benim isteklerimi karşılıyor.
    NOT: lumia 735 demişsiniz ancak benim tavsiyem eğer karar verirseniz wp için güncel cihaz almanızdan yana olacaktır bu tip cihazlarda genelde yazılımla öldürüyorlar L1320 ye yapmışlardı sanırım uygulamalar geç açılıyordu ne zaman çıktığını göz önüne alın derim yaklaşık 2 yıl ömrü olacağını düşünüyorum android de custom rom ile falan düzeltme şansınız oluyor bu gibi durumlarda aynısı ios'da da yapılmakta 640 serisi bu sene tanıtılan bir seri yada isterseniz bi sonraki seriyi bekleyin derim 7xx çıkacak mı bilmiyorum şunuda hatırlatayım hediye kampanyası 30 haziranda bitti 640 'ların 1TB onedrive Office 365 ve skype dakikası veriyordu. Lumia 735'den uzak durun derim wp10 ile ağırlaşabilir ha derseniz ki ağırlaşması önemli değil fiyat tam bana göre karar sizin ben bir kere düştüm o hataya wp de sürüm düşürmek mümkün mü bilmiyorum ios da jailbreak yapmadan düşmüyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsankutamis -- 22 Temmuz 2015; 16:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 900'e alıp eğer 400 500 e satacaksanız alın.
    Benim lumia 735i satışa çıkardım 450 de kimse yüzüne bakmıyor.
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    Cihazın sıfırı 500-600 civarına kadar düşmüştü geçen ay hala öyle mi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    15-20 lira fazla koy android al.

    3-4 yildir hala gelisecek windows phone

    Eksiyi bastım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma hocam sakın öyle bi hata yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam wp'a bulaşma derim. 900 liralık bir bütçen var Asus zenfone 6 yı öneririm veya bütçenin üzerine biraz daha eklersen zenfone 2'de olabilir. Ama dediğim gibi wp'a hiç bulaşma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Microsoft Specialist


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    15-20 lira fazla koy android al.

    3-4 yildir hala gelisecek windows phone

    Eksiyi bastım

    Yalan artik sanki

    Gercekleri eksiler ile ortemezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.