Şimdi Ara

WOW ZYGOR ADDON YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu addon u yeni buldum ama paralıymış.Forumlarda biraz araştırdım herkes en iyi leveling addon bu diyolar bende yüklemeye karar verdim, bazıları link atmış yada googledan ara demiş ama ben ne yaptıysam bulamadım.Çünkü linkler kırıktı.Bana çalışan bir link yada nasıl free indirebileceğimi gösterecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim

• legal olmayan versiyonu mevcut doğrudur ama gerçekten emek verilmiş ne yapman gerektiğini harfiyen anlatan bir addon 20 dolar gözün kapalı alabilirsin pişman olmazsın.
  • http://kickass.to/zygorguides-4-0-7565-zip-t8287992.html

paylasim forum kurallarina uygun mu bilmiyorum ama ben bunu kullaniyorum.her hafta guncelleniyor.
  • Teşekkür ederim 20 dolarda iyide çoğu kişi para vermediği için benimde bir addon à para vermek içimden gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Teşekkür ederim 20 dolarda iyide çoğu kişi para vermediği için benimde bir addon à para vermek içimden gelmedi.

Zygor'u devamlı olarak güncelleyen bir Türk wow forum var.bedava olarak oradan indirip kurabilirsin.
  • sadece quest değil oyundaki mouuntların %80 achiv ların %80 i companion tittle gibi mesala hunterlar için güzel görünümlü pet bulabilceği yerler . meslek kasanlar için mining i mesala smelting şeklinde yapanlar için yada bs kasanlar jevel gibi meslekleri çok iyi anlatan bir addon. gerçekten gördüğüm en iyi addons.
  • Beyler virussuz ve guncelenen ucretsiz varsa linkini bana atabilir misiniz.20 dolar cok fazla geliyor ogrenci oldugum icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 1 Nisan 2015; 17:06:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    WoW Kısayollar -Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

Beyler virussuz ve guncelenen ucretsiz varsa linkini bana atabilir misiniz.20 dolar cok fazla geliyor ogrenci oldugum icin

Torrent sitelerinden bulabilirsiniz. Yorumlara bakarak indirmeyi unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wod sürümüyle uyumlu addon klasorune at kullan temiz :)http://s2.dosya.tc/server2/yezeua/ZygorGuidesViewer.rar.html
  • Tesekkurler

• Sağolun bende yeni sürüm arıyorumdum

• sorun degil :)
  • şu bulamadım diyenleri anlamıyorum cidden. googlea direk zygor yazınca bile korsan en güncel vesiyonu çat diye çıkıyo. siz ne yazdınız googlea acaba. "zygor bedava nasıl indirilir son sürüm full" falan mı?

sırf zygor için değil office programlarını bile bulamıyorum diyenler var. hepsine şaşıyorum.

iyi günler, iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.