Şimdi Ara

WoW yeni başladım 20 Levelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Protection paladinim, bana önerileriniz şuna dikkat et diyecekleriniz varsa yazabilirsiniz birde sorularım var;

Orange tabby cat'im var fakat saldırmıyor, nasıl saldırtabilirim ve battle pet training nerden alınıyor ?
    Nereden daha etkili iyi bir hayvan alabilirim ve kaç gold tutar ?
    Skeletal gauntlet diye bir item çıktı rare'ymiş, mavi yazıyor ismi, kaç gold eder, satmalımıyım takmalımıyım ?

Daha sorum oldukça editlerim, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Bahsettigin tabby cat bir non-combag pet. Yani savasmayan pet. Sadece bir sus

Yeni paketle birlikte onlar da savasacak ancak ayri bir platformda ve birbirleriyle

Bence sen bu pet olayina kafayi takma. Skillerini cozmeye calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Paladinler saldirmasi icin pet alamazlar, sendeki su an süs icin ama mop geldiginde pet savasi icin kullanilacak.

20 lvl da sattigin itemler en fazla 1g para eder, o da belki 1 yıl sonra birisi o itemi alirsa. Yani level kasarken dusen itemlerin goruntusu iyi degilse vendora sat, goruntusu guzel olanlari alanlar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birde çıkan item rare, ismi mavi yazıyor, ben daha çok eder sanıyordum, 14 goldum var zaten. Bu 14 goldla ne yapabilirim ? Rare item alabilirmiyim ?
  • Şuan dg lere girerek rare item alabilirsin zaten. Dungeon sırasına kaydolursan 1-2 dakika içerisinde sana sıra gelir tank olduğun için. Hemen bir grup ile dungeona girersin. Ama aggoryu (aggro yaratıkları üstünde tutmak , kendine çekmek) kaçırmaman lazım. Dungeonun mantığı şudur ;

1 Tank
    1 Healer
    3 Dps

Tank önden gider. Tüm mobları kendine çeker. Aggroyu kaçırmamak için sık sık alan vurur. Taunt atar (yaratığı kendine döndürme skilli özellikle başka takım arkadaşına dönen yaratığa hemen bu atılır)

Healer genelde Tankı healler daha sonrada dpsleri healler

Dpslerde adı üstünde yüksek damage yaparak dungeonu daha hızlı bitirmenizi sağlar.

85 e kadar statlar pekde önemli değil. Bu oyunda yıllardır söylenen bir söz var ''Oyun 85 de başlıyor'' bu aslında doğru çünkü denge olsun, içerik olsun 85 de başlıyor. O zamana kadar item konusuna pek takma. PvP yapacaksan retri ile girmeni öneririm. 30 levelde çifte talent alabileceksin. Pvpde retri pvede tank olarak girersin. Companionlar rare dir mavi çünkü kolay bulunmazlar ve değerlidir. Bazıları npcde satılsada sonuçta onlarda can mavi item işte çok takmamak lazım 85 e kadar itemleri satmayı çok kafana takma npcye sat gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 11 Eylül 2012; 11:24:24 >

• pvp için kısa bir tavsiye.
    eğer dungeonlardan biraz iyi gear düşürebilirsen battlegroundlara prot olarak girip az damage alarak çok damage vurarak bol bol honor point alıp onlarla heirloom itemler alabilirsin.
    yalnız bg'ye girdiğinde healerlara yakın dövüşmelisin çünkü iyi dps vurduğun için seni ilk kesmek isteyeceklerdir. hem healerdan heal alırsın hemde healerı koruyarak takımını ayakta tutarsın.

Burning Legion'da Horde'lar genelde bizi bu taktiklerle dövüyorlar :D

Bu arada oyunun 85 itibariyle başladığı görüşüne bende katılıyorum.

Isle of Conquest'te 40 kişilik grubun içinde 1 tane bile healer olmadığında Retri pala ile heal atmak zorunda kalmacalar falan baya keyifli oluyor

Benimde Main karakterim Retri Paladin.
    ama ben direk ağız burun stili savaşmayı sevdiğim için bir tane prot warrior yaptım.
    eğer yeni başladıysan diğer classları da gözden geçirip kendine en uygun olanı bulmanı öneririm.
    bende oyunda çok eski değilim. burada çok eski ve iyi oyuncular var onlarda tavsiyelerde bulunacaklardır tabi ki
    ama buff ya da nerf listelerine bakmadan classları deneyip keyif aldığın class'la devam etmen çok önemli bence.
    ben esela ilk başladığımda bir hunter açmıştım paladin ve warriorun tadını aldıktan sonra hunter'ın yanından geçmem bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuskas -- 11 Eylül 2012; 12:23:40 >

• Ben dungeonlara giremiyorum, dungeon ekranına tıklıyorum, classicten bir dungeon seçiyorum dungeondaki yaratıkları haritasını falan gösteriyor, ama dungeona gir diye bir bölüm yok, nasıl dungeonlara girilir.
    WoW'a yeni başlayacaklara
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "I" tuşuna bas. dungeon finder çıkacak. oradan random dungeon seçebilirsin.

Edit : Mesela 8 saatliğine serveri kapatmışlar şuan arada bir kapıyorlar 3 ay oyun süresi olan bir hesabım var. niyetliyim oynamaya. bu 8 saatler birike birike 1 hafta falan olur, bunlar eklenirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 12 Eylül 2012; 7:57:00 >

lvl 60'a kadar pvp'yi boşver diyen bir arkadaş olmuş.
    evet heirloom giymiş twink charların arasında ezileceğin için oyundan soğutabilir
    ama benim gibi hırslıysan bir BG içinde 20-30 kere ölsem de hala üstlerine üstlerine atlarım dersen gir bence çünkü çok zevkli :D

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.