Şimdi Ara

WoW'u ozledim ama geri donmeye korkar oldum artik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MoP'a kadar ve MoP'tayken oyunu cidden zevk alarak oynuyordum.

    Bazilari cikip "WoW oyle oynanmaz." diyecek muhtemelen ama ben bu sekilde zevk aldigim icin oyunu oynamamin tek amaci achievement toplamak, toplayicilik mesleklerini map turlaya turlaya yaparken bir yandan da rare petler ve mountlari avlamak, PM'den yada telefondan arkadaslarla konusurken saatlerce mob farmlamak ve piyasayi takip edip al-sat yapa yapa para kasmakti, canim sikildiginda da PvP'ye girerdim arada, ama WoD'la birlikte oyun elimden birseyi reddetme ozgurlugumu aldi ve her gun lanet okuya okuya "ciftligimi" toplamami emretti, artik toplayicilik meslekleri yada mob farmlamak bos isti resmen ki benim oyunda Golshire'dan cikmami saglayan yegane seylerdi bunlar.
    Ama WoD kotu olmasina ragmen bir albenisi vardi getirdigi yeniliklerle. Yine 3 ay falan oynadim bu yuzden.

    "Legion'da zaten duzelecek hersey." diye Legion'un cikisini bekliyordum ki, les gibi bir ek paketle ciftligin yanina birde kilic kasma isi cikti basimiza, ve bu sefer PvP'yi de oyundan sildiler resmen. Biz ciftlik isinden kurtulacagiz diye sevinirken ciftlik isinin yanina yeni angaryalar eklemeye basladilar resmen.
    Legion'u acik soyluyorum 1 ay bile oynamadim, yoruldum artik oyunda nefret ettigim seyleri yapmaya zorlanmaktan.
    Isten gelip oyunu aciyorum keyfim yerine gelsin diye ama resmen oyuna girdigimde " 'Ciftligimi' topliyimde aradan ciksin." diye lanet okuya okuya oyunun bana dayattiklarini yapiyordum.

    Oyunun suanki gidisatini pek bilmiyorum ama sizce suan benim gibi, oyunda tek basina yada yanina 1-2 arkadasini alip birseyler yapmayi sevenler icin daily questler disinda yapilacak etkinlikler var mi? Sizce oyundan beklentileri benim gibi olan biri zevk alir mi oyunun suanki halinden?

    Biraz uzun oldu konu farkindayim.







  • Niye öyle oynanmasın ki bal gibi de oynanır.Cataclysm'den sonraki oyun stilim aynı senin gibiydi.

    Soruna gelecek olursak dediğin şekilde oynaman kısmen mümkün.Achiv yaparsın , binek farmlarsın vs. ama PvP yapman için PvE yapman gerekecek , artifact puanı belası çıktı malum.Bunu dert etmiyorsan , girip grind yapabilirim diyorsan başla bence.PvP dengesiz ama sağlam bir class seçersin eğlenmek için.

    Ya da bu oyuna hiç bulaşmazsın , zamanın boş yere gitmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grimaniel

    Niye öyle oynanmasın ki bal gibi de oynanır.Cataclysm'den sonraki oyun stilim aynı senin gibiydi.

    Soruna gelecek olursak dediğin şekilde oynaman kısmen mümkün.Achiv yaparsın , binek farmlarsın vs. ama PvP yapman için PvE yapman gerekecek , artifact puanı belası çıktı malum.Bunu dert etmiyorsan , girip grind yapabilirim diyorsan başla bence.PvP dengesiz ama sağlam bir class seçersin eğlenmek için.

    Ya da bu oyuna hiç bulaşmazsın , zamanın boş yere gitmez

    Gelecek ek pakette bu sacmaliklari kaldiracaklarini bilsem direkt baslayacagim hic dusunmeden, ama oyunda gelecek gormuyorum artik. Etrafta oynayacak baska online oyunda yok zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 17 Temmuz 2017; 4:26:44 >




  • Cataclysm bundan dolayi favori paketimdi.Hic angarya is yoktu raidler cok zevkliydi.Paketin basindaki dungeonlarin zorlugu cok guzeldi.Pvp de ayni sekilde zevkliydi simdi pvp yapan goremiyorum.Simdi nasil anca bitmek bilmeyen questler yap tek class a odaklan ohoo boyle ek paket olmaz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ödül sistemi değişti ve bu oyuncu için zorunluluk arz ediyor. Eğer sorun buysa, bu değilse yine o şekilde oynayabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Oyunun ödül sistemi değişti ve bu oyuncu için zorunluluk arz ediyor. Eğer sorun buysa, bu değilse yine o şekilde oynayabilirsin.

    Sorun tam olarak o.
    Hergun lanet okuyarak yapiyordum artik ayni seyleri, oyunu birakmadan once. Yapmayincada diger oyuncularin gerisinde kaliyorsun...
  • Büyük umutlarla eso başladım fakat oyunun fps ve ping sorunu nedeniyle bırakmak üzereyeim. eso kombat sistemi görevleri ortamlar aşırı zevkli fakat fps dropları, pingin 110 altına inmemesi pvp alalarında ise 160 200 arası olması soğuttu iyice. wowdaki hergün wq yapma olayına dönesim de yok :( Tamda aradığım oyunu buldum demiştim. wowa kaldım yine sanırım :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZicKleR

    Büyük umutlarla eso başladım fakat oyunun fps ve ping sorunu nedeniyle bırakmak üzereyeim. eso kombat sistemi görevleri ortamlar aşırı zevkli fakat fps dropları, pingin 110 altına inmemesi pvp alalarında ise 160 200 arası olması soğuttu iyice. wowdaki hergün wq yapma olayına dönesim de yok :( Tamda aradığım oyunu buldum demiştim. wowa kaldım yine sanırım :/

    ESO cok yavan bir oyun. Oyun ciktigi zaman oynuyordum, yakin zamanda tekrar baslayip biraktim ve oyunda neredeyse hic bir ilerleme yok. WoW'u her yenilikte batirmasalar hala oynardim eski WoW'u, ama artik dedigin gibi donulmez.
    Etrafta ESO'dan baska oyunda yok alternatif olarak, o da cok tekduze gidiyor, hic bir albenisi yok.




  • Ben son 4-5 yıldır tam bahsettiğin şekilde oyun oynuyorum. 7-8 aydır hesabım kapalı son bıraktığımda 25-26 k falan achievement vardı.



    Oyun öyle bir hal aldıki bu sekilde casual tek tabanca oynamana da müsade etmiyor. Zorunlu hizmet gibi yapman gereken işler var.



    Owervatch, private serverda Vanilla, GW2 kıvır zıvır vakit geçiriyorum. WoW'a dönesim yok ama malum WoW bırakılmaz ara verilir. Her an gaza gelip geri dönebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl casual tek tabanca oynamana müsade etmiyor? ben tek tabanca oynuyorum. 911ilvl prot warrior. LFR hariç hiç bir şekilde raid yapmadım sadece m+ yapıyorum. m+ zaten çoğunlukla tek tabanca takılan casual oyunculara yarayan bir şey. ha şu olabilir raid yapmak tek başına takılanlar için uygun değil derseniz hak veririm. birde zorunlu hizmet gibi yapmanız gereken şey kaldıysa bu pakette yapmayın şart değil bence. şu saatten sonra, özellikle uçma aldıktan sonra suramar questlerini yapmak tamamen zevk işi mesela. 890ilvl civarına ulaşmak çok kolay . ki zaten LFR 885 atıyor. ayrıca black temple time walking çıktı. tatik bilen adamlar ile yapmak çok seri ve eğlenceli. bol miktarda 900ilvl item ve warforged atıyor. kısacası raid yapan adam ile item farkın uçuk seviyelere ulaşmıyor. yani bilmiyorum mythic 10 yapamayan varmı hala? bakın 15 demiyorum. en kötü m+10-11 yapsan zaten 900+ilvl item alırsın. haftalık chestten garanti alırsın.

    oyun şu an tek tabanca takılanlar için biçilmiş kaftan.




  • Mayıs başından bu yana oynamıyorum, en son biriktirdiğim bütün goldla aldım tokeni ve bıraktım.
    Oyun şuan ki haliyle aslında çok güzel, MMO olduğunu hissettiriyor ama ben zevk almıyorum o ayrı konu.
  • oyunu 12 senedir oynayan biri oalrak ve son 8senesi pvp ile geçmiş biri olarak söylüyorum.legionda pvpyi katlettiler.özellikle artifact denen bok ve item leveli olayı.arkadaş ben zamanım yok diye 2 arena atıp çıkmak isteyen biriyim ama arena atmam için niye dungeondan raidden item kasmam gerekiyor?arenadan item düşüyor ama item levelinizin otalamasına göre item veriyor.direk 700 item leveliniz varken pat diye 880 vermiyor.eski sistem çok güzeldi honor la item alınan sistem.ondan daha güzeli de talent ağacıydı.gittikçe pvp yi yerlebir ediyorlar.
  • Cata dan sonra bende oynamaz oldun bir türlü alışamadım. bu yüzden guildwars 2 oynuyorum.
  • wow'a aylık para vermek ve world quest farm + artifact farm çılgınlığı başta olmak üzere çeşitli sebeblerle bıraktım. playstation 4 aldım ve elder scrolls online oynuyorum. pc'deki kasma ve ping sorunu yok. gayet zevkli.

    wow çok güzel oyun elbette raidlerinden müthiş zevk alıyordum fakat tak dedi canıma bir yerde. wow token'ın 250kya kadar çıkmasıda cabası. amele gibi çiçek toplamaya son dedim ve bıraktım.

    her gün 20 tane world quest yapıp üstüne mythic farmlaman lazım. ve bunların hepsi artifact power için... artifact power farmlamak çok angarya bir iş. her gün aynı şeyler vs vs neyse sağlık olsun.
  • yorumları okudum da herkesin derdi artifact puan ve günlük görevler. bende bu sebeblerde bıraktım daha ilk patch gelmeden. sonra HotS oynadım uzun süre. yakınlarda tekrar başladım. ama valla ilk günden sıkılasım geldi. daily görev ve afpuanı kasamasak da geride kalıyoruz. 4 farklı zorlukta raid var. Myhtic+ dungeonlar var. eskiden sadece heroic dung farmlardık. normal, heroic raid yapardık biterdi. şimdi yapılacak işlerin biteri yok. ama yine de diğer MMO'lara bile giresim gelmiyor yıllarca wow oynadıktan sonra.
  • Sikinti olarak bahsedilen pek cok sey oynadiklari iddia ettikleri tarz ile celisiyor. "Casual" oynuyorum, binek pet topluyorum ama diger oyuncularin gerisinde kaliyorum? Yahu digerlerinden sana ne bu dediklerini yapmana engel bisi var mi oyunda? Emissary gorevleri haric World Quest yapmiyorum, 10+ M+ dungeon toplasan 3 kere falan anca girmisimdir. 910 ilevel im, 55 de trait im var. Siz ya ne yaptiginizi bilmiyorsunuz yada kendinizi kandiriyorsunuz.

    PvP zevkli yada degil PvP item in PvP ye bir faydasi var mi ki farmlamaya gerek olsun? ilevel in etkisi instanced PvP de cok cok az daha neye aglaniyor biri anlatsin.
  • 1 haftadır wow girmiyorum resmen. Canım cekmior. Hergun wq-ap kasma olayını düşününce bi sogukluk geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yorucu bir paket. bende tek tabanca takıldım ve sıkıldım hergün wq yapmak ap kasmak grind grind ve grind m+ larda ki bitmeyen ilvl saçmalıkları item ların eskisi gibi düşünce aaaaaa dediğim hissi vermemesi artık ay şu şundan +5 ilvl az veya fazla saçmalıkları titanforge warforge saçmageorge artık suyu çıktı legendary ler gırla herkeste 5-10 tane eski havası resmen tam olarak öldü. zaten gold satanlar alanlar raid satanlar dg satan çarşamba pazarı gibi.. tek takılsan sıkıcı çok takılsan milletin item kavgası yada ağlamaları her gün dağılan guildleri...
    artık yeni ufuklara açılıyorum. kaldırdım kafamı gözümü bir açtım millet ne oyunlar oynuyor nasıl oyunlar çıkmış güzel güzel kaç sene hiç görememişim. yazık ya hesabımı da satıyorum koydum 2.el eşya pazarına daha da istemiyorum bu oyun benim için wod a bitmiş.. siz hala ap kasın

    ama şu gerçek arkadaşlar oyunda sanki bir madde var bağımlılık yapıyor.. sigarayı bıraktım 1 sene oldu bunuda bırakıcam..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@hFeL

    Sikinti olarak bahsedilen pek cok sey oynadiklari iddia ettikleri tarz ile celisiyor. "Casual" oynuyorum, binek pet topluyorum ama diger oyuncularin gerisinde kaliyorum? Yahu digerlerinden sana ne bu dediklerini yapmana engel bisi var mi oyunda? Emissary gorevleri haric World Quest yapmiyorum, 10+ M+ dungeon toplasan 3 kere falan anca girmisimdir. 910 ilevel im, 55 de trait im var. Siz ya ne yaptiginizi bilmiyorsunuz yada kendinizi kandiriyorsunuz.

    PvP zevkli yada degil PvP item in PvP ye bir faydasi var mi ki farmlamaya gerek olsun? ilevel in etkisi instanced PvP de cok cok az daha neye aglaniyor biri anlatsin.

    insanlar daha durağan sisteme alışkanlar bu legion şöyle tarif ediyim 150 kg adama hadi yarından itibaren seni olimpiyat koşusuna hazırlıyoruz diyip eğitime sokmak gibi bir şey.. bünye bir yerden sonra bozdu hem paket de uzadı uzuyor. yani insanları zamansal da çok öldürdü wod da garrison da zıplıyorduk diyenler var ama işte ben o dönem başka şeylerle ilgilenebiliyordum veya ap kasma derdi yoktu oturup başka işlerle meşgul olabiliyorduk şimdi ap kasma görevi koşşş aa 2 tane burada 5 tane burada yok warden tower yok order resource... poff mesela şu oyunu hardcore oynayan biri zaten bırakamaz yani adam duramaz istese de geri kalır biter e semi-hc de öyle eninde sonunda o ap yi kasacaksın mecbursun o wq yü yapacaksın... m+ yı raidi... casual casual adam da öyle yada böyle ap kasmak zorunda kasmazsa kalır ortada hala broken shore da ki elite leri solo alamayanlar var. ilk defa bu exp büyük guilderin pes dediği exp.. millet devam ettiremiyor.
    gibi gibi sonuçta herşey kişisel ama benim şahsi beklentim bu kadar içerik bana fazla geldi. sonra hikaye anlamında zaten bu alliance ile horde yakınlaşması olan paketleri genelde hiç sevmedim.. hep karşı bir rekabet olduğu paketler ilgimi daha çok çekmiştir. şu pakette alliance çok fazla öne alındığı kanısındayım. bu bile beni sıktı yani. hesabımı satabilirsem hiç bakmam ama elimde kalırsa anca yeni ek paketi görürüm. sistem aynısı ise 1 ay oynar bırakırım

    tabiki bütün bunlara rağmen sevip oynayanlara lafım yok ben eleştrimi kendi gözümden ve çevremdeki insanlardan dinlediklerime göre yaptım seven oynasın.. ap kassın bol bol




  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ama şöyle bir şey de var. Mesela ben kendimi ''casual'' şeklinde tanımlıyorum, friend list sayfasını veya guild aktivitesine bakınca da çoğu oyuncunun raid için de veya arena içinde olduğunu fark ediyorsunuz. Bu sebeple de ister istemez onlara ayak uydurmaya çalışıyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz ya ben bunlarla uğraşmam dediğiniz şeyleri yapıyor vaziyetinde buluyorsunuz. Bu şablonun oluşmasında oyun içi çevre etkili. Solo oyuncular için durum çok başka, gerçekten solo oynayan az bence, onlar da end game dediğimiz olayı yapmıyor zaten.
    Duruma bir örnek daha vermem gerekirse, fight sonunda ''hmmm şu slot çok işlevsiz'', ''biraz daha farm yapmalıyım'' dediğim çok olmuştur benim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.