Şimdi Ara

WoW u bıraksaydınız..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • keshberfo

    ben bu bilgisayarin ustune motosiklet onun ustune araba aldim . su siralar oyun oynamiyorum bu sistem beni idare ediyo gerekirse kral bi sistem yaparim paramiz da vakimizde war allaha sukur wow ciktiginda bu sistem ortalmanin cok ustundeydi . wow icin almistik bu sistemi canim isterse warhammer icinde ayri bi sistem yapabilirim warhammer 2 sene once ciksaydi oda ayni sistemi isticekti. teknoloji ve grafikler geliisyo hepimiz biliyoruz teknoloji kar yapan bir sektor deil tuketici acisindan.

    sorun oyun deil sorun suki wow guzel bir oyun o kadar uzun sure bu kadar kullaniciyi kendine baglamasi bundan kaynakli. ama devir degisio artik oyuncu sikiliyo surekli karniyarik yersen miden bozulur ayni hesap yeni oyunlarin tabiki cikmasi lazim ve tabiki imkani olan arkadaslar bu oyunlari denemek isticekler .

    benim 3 yil once tek hayalim adam akili bir bilgisayarim olmasydi sonra motosikletim olsun ne olursa olsun dedim daha sonra artik yetmio araba lazim benim gezmem lazim demeye basladim simdi farkli arayislar icerisindeyim. insan oglu doyumsuz ve kesfetmeyi seven bir tur cogunuz sikildiniz biliyorum bu kendisini tekrarlayan seylerden oyun ciksa deneme sansiniz olsa sizde denersinis yetmio cunki artik . farkli seyler gormek istiyo insan 1 yil sonra warhammermi wow mu conan online mi die kavgalar cikmaya baslicak onlarida beraber okucas




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.