Bildirim
WOW TÜRKÇE YAMA !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
malesef yok :) thottbota bakacaksın haritada yerleri gösteriyor hangi mobu keseceğini söylüyor vb vb _____________________________ -
evethttp://www.thottbot.com buradan quest adını gir sana direkt olarak coord veriyor _____________________________ latte kattım ağam. -
evt bazen delirtiyor türkçe olmaması ama yinede araçtırmak zevklide oluyor _____________________________ -
aslında şöle ingilizcesi iyi olan daha yeni başlamış bi abimiz yaptıı görevleri türkçeye çevirse süper olur he hikayeyi anlarıs hemde görevi ama (kimse uuraşmaz
)
_____________________________ -
öyle bi başlık açmışın ki insan zannediyo link vercen sonra..... 
_____________________________ In Every Job There is a NO! -
Şiddetle katılıorum lütfen yanlış anlaşılcak başlıklar açmayalım... yani bi an oh dedim türkler bunuda başardı ama nerdeeee nafile...
_____________________________ -
ok kusura bakmayın. harbi düşünemedim. gerçekten öyle olur... 

quote:
Orjinalden alıntı: elfia
Şiddetle katılıorum lütfen yanlış anlaşılcak başlıklar açmayalım... yani bi an oh dedim türkler bunuda başardı ama nerdeeee nafile...

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler