Şimdi Ara

WoW 'Retribution for the Light' Görev Bugı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talador chapterlarım 3/4'dü bende 4/4 yapmak için haritada gösterilen ünlem işaretine gittim. Oradan "Retribution for the Light" adında bir görev almam gerekiyordu ama gittiğimde hiç bir görev bulamadım. Hatta talador'un tamamını dolaştım yine de o görev yoktu.

Daha sonra YouTube'dan görevin videolarına baktım NPC'nin yerini görebilmek için ve gittiğimde NPC orada yoktu. Sonra internetten araştırdım ve tonlarca insanın aynı sorunu yaşadığını gördüm. Bazılarında NPC bir kaç yard ötede bekliyormuş ve görevi oradan almışlar.
    Bende onların görevi aldıklarını söyledikleri yere gittim, dedikleri gibi NPC oradaydı ama NPC'de hiç bir görev yoktu. Karakterim neredeyse 97 level olacak ama Talador'u tamamlayamadım bu saçmalık yüzünden.

Blizzard'ın resmi forumunda açılan konulara yetkililer 1 kere bile cevap vermemiş, bir çok kişinin ticket atmasına rağmen hala bu bugı düzeltmemişler. Rezillik resmen.
    Başına bu olay gelen varsa nasıl hallettiğini anlatabilir mi?

• Şimdi buglara yenisi daha eklendi, birine yardım amaçlı guild kurması için imza verdim ve guildi kurdu ama asıl sorun şimdi guildden çıkamıyorum. Guild üzerinde hiç bir yetkimde yok, direkt çıkabilmem lazım ama hiç bir uyarı bile vermiyor çıkmaya çalıştığımda.

Bıktırdı artık bu buglar. Dün gece oyun güncelleme yükledi o güncellemeden sonra buglar ortaya çıkmaya başladı.

Yardımlarınızı bekliyorum her iki konuda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 16 Temmuz 2015; 17:49:57 >
  • İnternette biraz araştırdım ve sonunda guildden çıkabildim ama görev bugını hala çözemedim. Draenor achievementlarının bitmesi için o görevi yapmam şart.
  • Draenor Pathfinder için gerekiyorsa bu questin gerekli olduğunu sanmıyorum. Sadece yan quest o exp için, Talador questline'ının parçası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Draenor Pathfinder için gerekiyorsa bu questin gerekli olduğunu sanmıyorum. Sadece yan quest o exp için, Talador questline'ının parçası değil.

Şuan Talador'da yapılmamış gözüken tek chapter The Battle for Shattrath.
    İnternetten falanda baktım görev yerlerine ama hiç bir şey bulamadım bu yüzden world mapten bakınca bile ünlem gözüktüğü için o questin devamı olduğunu düşündüm.

The Battle for Shattrath quest zincirine nasıl başlayabilirim peki biliyor musun?
  • Samwell Tarly kullanıcısına yanıt
    Haritanın kuzeyinde başlayan Durotan & Draka görevlerini yaparak ilerlediğinde, ismini yanlış hatırlamıyorsam Durotan's Gasp flightpoint'in olduğu kampa ulaşıyorsun. Orada robotlu bir görevi yaptıktan sonra Durotan The Battle for Shattrath görevini veriyor. Hemen yakındaki Khadgar'a gidip oradan ilerliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Haritanın kuzeyinde başlayan Durotan & Draka görevlerini yaparak ilerlediğinde, ismini yanlış hatırlamıyorsam Durotan's Gasp flightpoint'in olduğu kampa ulaşıyorsun. Orada robotlu bir görevi yaptıktan sonra Durotan The Battle for Shattrath görevini veriyor. Hemen yakındaki Khadgar'a gidip oradan ilerliyorsun.

Hemen gidip kontrol ediyorum, çok sağol. Dünden beri bununla uğraşıyorum.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Haklı çıktın. Bu kadar basit bir şey için 1,5 gündür uğraşıyormuşum, tekrar teşekkürler.
  • Dostum bari başlığı düzelt "bug" deyip yanlış anlaşılmaya sebep olma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.