Şimdi Ara

WOW Model Editing??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    dranei female karakterimi undead female görebilmem için ne yapmam gerektiğini anlatacak birileri var mı?
    Internette araştırdım. Genel olarak programla yapıldıgı söyleniyor fakat güvenilir olmadıklarından neredeyse eminim. Bu konu hakkında güvenebileceğim bir site dahi olsa yeter. İnşallah bulurum çünkü nogglefoger elixir kullanmaktan baydım artık

• quote:

Orjinalden alıntı: shenby

Arkadaşlar merhaba
    dranei female karakterimi undead female görebilmem için ne yapmam gerektiğini anlatacak birileri var mı?
    Internette araştırdım. Genel olarak programla yapıldıgı söyleniyor fakat güvenilir olmadıklarından neredeyse eminim. Bu konu hakkında güvenebileceğim bir site dahi olsa yeter. İnşallah bulurum çünkü nogglefoger elixir kullanmaktan baydım artık

Ameliyatla erkek yapman gerekiyor ama biraz pahalı

not: bi arkadaş varmış yaptıydı bu forumda gördüydüm bende deniyodum googleden bulduydum Indigomuydu neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 27 Ocak 2008; 14:58:04 >
  • yasak deildi o ya..bya tartışıldı..sadece senin görebildiğin içinde bir sorun teşkil etmiyo die hatırlıyorum ama emin deilim
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD&gt;&gt;Iphone 3G-3GS&gt;&gt;Galaxy S2&gt;&gt;HTC One X&gt;&gt;Galaxy S3&gt;&gt;Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • Indigo falan değil, Xibus'tu o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Mac Studio M4 Max
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi druid wardı cat formu su duskwoodda kurt gibi bişeyler wardı onlardan yapmıs videoda öyle görünüyodu .. Blizz o videoyu görünce adama uyarı vermiş falan .. Oyun dosyalarında değişiklik yapmak yasakmış oda oyun dosyasında değişiklik yapmaya giriyomuş ama video falan yapmıcaksanız sorun yok
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...
  • he yaa. Yok mu bilen bu konuyu?
  • herkese anons etmezseniz hiçbirşey olmaz kimse de anlamaz

Orjinalden alıntı: hasturk

model editing aslında yasak degil.. lakin model editin yapıp oyunu sömürmek yasak, demek istedigim herbalisim icin bitkileri dag kadar yapıp, kolay bir şekilde bulmak aynı şekilde mining vs..

Onu yapabilende mi warmış vay anasını ..
  • model editing 100% yasak, WoW dosyalarıyla oynandığı için. evet sadece sen görebiliyosun doğru fakat örneğin miner ya da herbalistler için büyük avantajlar sağlayabiliyor misal Fel iron depositleri Ragnaros yapıp Felweed'leri Illidan yaparak görünürlüğü artırabiliyosun fln filan :)
    bikaç ay öncesine kadar çok uğraştığım bi konuydu troll modelimden kurtulmak için ama bırakalı çok oldu, evde diilim ama döndüğümde hala çalışan bikaç link var onları veririm.
    l Intel Core i7 860 2.80GHz l Asus P7P55D P55 DDR3 2200MHz LGA1156 l Team Xtreem 2x2GB DDR3 1600MHz CL7 Dual Kit 7-7-7-21 l Saphhire HD 5850 1GB GDDR5 l 2xWestern Digital 500GB 32MB SATA2 7200rpm Raid0 l
    l CoolerMaster RC 1000 Cosmos Kasa l OCZ 600W StealthXStream PSU l Samsung T240 l
  • silkroadda yapardım bunları bundada olsa fena olmazdı
    heal atarken nogger ixiri yoksa çok sıkıcı geliyo healing

bu model değişimiyle undead prieste çevirirdim charı çok güzeL olurdu

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.