Şimdi Ara

WoW Classic - Golemagg Horde topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, (o arkadaşların..)

    Yıllardır tiksindiğim WoW'a classicle tekrar şans vermek istiyorum. WoW'un WoW olduğu dönemlerde aktif şekilde pre-alpha testerlığına kadar yaptığım, gerek addonunu yazdığım, gerek lore'unu çevirdiğim bu oyuna Classicte dönmek istiyorum. Ancak oyunun şu anki türk kullanıcı topluluklarına bakınca Knight Online v2 görüyorum sadece. Elitist damarım kurusun ben böyle adamlarla oyun oynamak istemiyorum. DKP nin ne olduğunu ,raid lootun ne olduğunu, molten core a fire resistsiz niye gelemeyeceğini, attunement nedir ubrs anahtarı nerden alınır anlatmak istemiyorum. Bunların ne olduğunu zaten bilen, hesabında vanilla pvp rankı olan arkadaşlar ile muhabbet merkezli, iron forge basmalı bir guildin hasretini çekiyorum.

    Benim gibi düşünen, lore sevdalısı, fantastik roman okumayı seven, ultima, runescape vb. oyunlardan gelen arkadaşları aramıza bekliyorum. saat gereği şu anda karakter yaratıyoruz. buyrun gelin :)

    https://discordapp.com/invite/c5ckmg2

    Guildi kurmaktan vazgeçtim ancak topluluk fikri hala geçerli. Aynı guildde olmayan insanların bir araya gelip eğlenebileceklerini düşünüyorum. Golemagg an itibariyle daha az yoğun server o yüzden tercih sebebi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 14 Ağustos 2019; 10:5:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.