Şimdi Ara

WoW bedava pvp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal wowu trial olarak oynadım çok tenha ve pahalı geldi . kalabalık bedava türk olan bir pvp server var mı?
    s

• Bedava sunucular forumda pek sevilmez. Normal WoW sunucusunu da tenha bulduysanız düşük nüfuslu bir sunucuda oynamışsınızdır eğer high population yazan sunuculardan birine girerseniz kalabalık oldupunu görürsünüz.
  • Trialda nereyi gördünde tenha diyosun allah aşkına
  • windhorn gibi bi realmde oynadım blood elf ve gnome açtm bom boştu hordeun başkenti şehrine gittim yine de boştu
  • Orgrimmar'a gittiysen ve bomboşsa twisting netherda dene bir de oyunu, bazen bunaltıcı derecede kalabalık olabiliyor. Pahalı diyorsan ona birşey diyemicem tabi. Twisting Netherda bir süre trial dene bir de türk guildi bulursun sonra bir daha düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHamuL

Orgrimmar'a gittiysen ve bomboşsa twisting netherda dene bir de oyunu, bazen bunaltıcı derecede kalabalık olabiliyor. Pahalı diyorsan ona birşey diyemicem tabi. Twisting Netherda bir süre trial dene bir de türk guildi bulursun sonra bir daha düşün.

deneyeceğim güzel ise alacağm
  • trialde bazi seyler kisitli oluyor. belki gorememissindir bile oyundakileri. ben ilk girdigimde yasamistim oyle sikintilar.
    ama evet realminin ismini ilk kez duydum. cok dusuk populasyonlu bir yer olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

trialde bazi seyler kisitli oluyor. belki gorememissindir bile oyundakileri. ben ilk girdigimde yasamistim oyle sikintilar.
    ama evet realminin ismini ilk kez duydum. cok dusuk populasyonlu bir yer olsa gerek.

alliance için realm var m acaba kalabalık?
  • Wow Freakz bu arada DK hakkında yardım edecek var mı doğdumuz yerde kaldım ne ogrimmar portalı nede aşağı yukarı giden teleport çalışıyor kafayı yiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

quote:

trialde bazi seyler kisitli oluyor. belki gorememissindir bile oyundakileri. ben ilk girdigimde yasamistim oyle sikintilar.

alliance için realm var m acaba kalabalık?

cok fazla ally karakterim olmadi, ama burning legionda oynamistim. Ally nufusu iyiydi.

su adresi bir incele derim.http://wow.realmpop.com/eu.html

• ogrimmara 1 lwl de nasıl gideriz acaba?
  • hangi sehirdesin?
  • quote:

hangi sehirdesin?

blood elf spawn şehri gerekirse başka karakter açarm 1 lwl nede olsa
  • olan karakterini tasiyacaksan. silvermoonda silver spire diye bir yer var, haritada, ust sol kisimda goreceksin. oraya git, bir oda var iki katli gibi, ust katta bir top var. ona tikla, seni undercity ye transport edecek. undercity de, sehrin disina cikisi bul. trisfal glades diye bir yer var hemen sehrin disinda, ordan orgrimara zeplin var.

ya da orc oynarim dersen, orclarin baslangic sehri hemen orgrimarin alti. troll lerde nispeten yakin basliyorlar.
  • quote:

olan karakterini tasiyacaksan. silvermoonda silver spire diye bir yer var, haritada, ust sol kisimda goreceksin. oraya git, bir oda var iki katli gibi, ust katta bir top var. ona tikla, seni undercity ye transport edecek. undercity de, sehrin disina cikisi bul. trisfal glades diye bir yer var hemen sehrin disinda, ordan orgrimara zeplin var.

ya da orc oynarim dersen, orclarin baslangic sehri hemen orgrimarin alti. troll lerde nispeten yakin basliyorlar.

ogrimarn neresi en kalabalıktır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

quote:

olan karakterini tasiyacaksan. silvermoonda silver spire diye bir yer var, haritada, ust sol kisimda goreceksin. oraya git, bir oda var iki katli gibi, ust katta bir top var. ona tikla, seni undercity ye transport edecek. undercity de, sehrin disina cikisi bul. trisfal glades diye bir yer var hemen sehrin disinda, ordan orgrimara zeplin var.

ogrimarn neresi en kalabalıktır?

Gir twisting nether serverine, orc aç git orgrimmara. Kalabalık kapısından başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarren Mill de horde
    Arathor ve Outlande de allience oynadım oyunu bir kere bile boş görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

Wow Freakz bu arada DK hakkında yardım edecek var mı doğdumuz yerde kaldım ne ogrimmar portalı nede aşağı yukarı giden teleport çalışıyor kafayı yiyeceğim

Hocam DK özel bir karakterdir 58 levele kadar olan görev serisini bitirmen lazım ondan sonra farkındalık doğacaktır. Yani siz şu an lich king'e hizmet ediyorsunuz hikaye fereği oggrimar da olmanız bile hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Wow Freakz bu arada DK hakkında yardım edecek var mı doğdumuz yerde kaldım ne ogrimmar portalı nede aşağı yukarı giden teleport çalışıyor kafayı yiyeceğim

Hocam DK özel bir karakterdir 58 levele kadar olan görev serisini bitirmen lazım ondan sonra farkındalık doğacaktır. Yani siz şu an lich king'e hizmet ediyorsunuz hikaye fereği oggrimar da olmanız bile hata

hocam bılıyorum çok farklı bir sorundu neyse karakteri sildim yeni açtım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

hocam bılıyorum çok farklı bir sorundu neyse karakteri sildim yeni açtım

Böyle sorular sormadan önce private serverde oynadığınıda belirtte bizde ona göre yardımcı olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.