Şimdi Ara

WoW Battle Chest İçeriği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan güncel Battle Chest içeriğinde hangi DLC'ler var? İnternetten baktım hepsi farklı tarih eski kutuları söylüyor. Şuan ki güncel içerik nedir?



  • Battlechest- LEgion alırsan tüm paketlere sahip olursun.
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeş. İyi akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naganzo

    Battlechest- LEgion alırsan tüm paketlere sahip olursun.

    Panda çıktığında alıp bıraktım soğumuştum oyundan şuan Legion u almam yetiyor benim değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaneki Ken


    quote:

    Orijinalden alıntı: Naganzo

    Battlechest- LEgion alırsan tüm paketlere sahip olursun.

    Panda çıktığında alıp bıraktım soğumuştum oyundan şuan Legion u almam yetiyor benim değil mi ?

    Aynen dediğin gibi oluyor. Blizzard artık uğraşmasın millet paket paket diye en son çıkardığı paketten önceki paketleri battlechest yapıyor.

    Seninkide otomatik woda upgrade olmuştur. Üyelik ve legion alıp 110 da kısıtlamasız oynarsın.

    Hesabında birşey yoksa baştan battlechest alman maddi olarak daha uygun olabilir. Legion zaten 100 lvl boost veriyor üzerine 98lvl demonhunter açabiliyorsun felan.
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevapladığın için eski hesapla devam ederim Blizzard!ın diğer oyunlarını da oynadığım için pre-paid ve legion alıcam bir soru daha sorayım sana arkadaşların ısrarı için başlıycam da pre-paid i dert etme oyun içi çok rahat çözersin gold la diyorlar arkadaş olduğu için sözlerine pek güvenemiyorum döviz yüksek olduğu için pahalı aylık ödemesi şimdi kalkıp taksit öder gibi her ay para bayılmak pekte işime gelmiyor doğrusu
  • maden bitki toplayarak çok rahat token için gold biriktirirsin. Tek sorunun uçamazsın hemen o yüzden biraz daha yavaş toplarsın.

    Belki skinner ve alchemy olarakta kasarsın uçma derdin olmaz.Deri toplarken blood of sargerasta toplarsın onlarla prolonged potion felan yaparsın deriler ile birlikte ah de satarsın gibi.

    1 saat kassan hergün rahatça alırsın tokenini
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    tekrar teşekkür ederim sağ ol
  • Merhaba Wow'a geri dönme heyecanı ile battle for azeroth aldım ancak arada legionu alıp yüklemedim bakıyorum ki legion'a ait özellikler paket olmadığı için yok. Sadece battle chest alarak durumu kurtarmam mümkün mü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naernamarth

    Merhaba Wow'a geri dönme heyecanı ile battle for azeroth aldım ancak arada legionu alıp yüklemedim bakıyorum ki legion'a ait özellikler paket olmadığı için yok. Sadece battle chest alarak durumu kurtarmam mümkün mü ?
    evet
  • Merhabalar,biz 4 arkadaş oyuna başlamak istiyoruz.Nette artık sadece yeni eklenti paketi alınarak ve aylık ücret ödenerek oyunun tüm içeriğine sahip olunabiliyor tarzı haberler gördüm.Fakat ne burda ne de başka forumlarda bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım ve buradan sormak istedim.Bu sistem şuan geçerli mi yoksa ileri ki tarihlerde mi gelecek?Geçerliyse şuan sadece hesabımıza Bfa key yükleyerek oyunun tüm içeriğine sahip olabiliyor muyuz yoksa battlechest + Bfa alınması gerekiyor mu şuanda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aSeRR

    Merhabalar,biz 4 arkadaş oyuna başlamak istiyoruz.Nette artık sadece yeni eklenti paketi alınarak ve aylık ücret ödenerek oyunun tüm içeriğine sahip olunabiliyor tarzı haberler gördüm.Fakat ne burda ne de başka forumlarda bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım ve buradan sormak istedim.Bu sistem şuan geçerli mi yoksa ileri ki tarihlerde mi gelecek?Geçerliyse şuan sadece hesabımıza Bfa key yükleyerek oyunun tüm içeriğine sahip olabiliyor muyuz yoksa battlechest + Bfa alınması gerekiyor mu şuanda?
    Battlechest almana gerek yok sadece aylik oyun ucreti+bfa alman tum icerige erişmeni sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhego

    Battlechest almana gerek yok sadece aylik oyun ucreti+bfa alman tum icerige erişmeni sağlar.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.