Şimdi Ara

Wow Başlamayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeslere selamlar.Arkadaşlar wow a başlamayı düşünüyorum.Tam olarak hangi cdleri almam gerekiyor.Cdleri aldık us mi yoksa eu serverında mı oynamalıyım yani hangisinde türk daha fazla.
    Hangi server da başlamalıyım.Oyun başladım çok mu geride kaldım.Yani herkes 80 mi oldu serverlarda buna göre yeni server açılırmı.Uzar gider...böyle bi sürü soru kafamda.bana bu konularda yardımcı olabilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler saygılar...

Soruna gelince: WoW classic + TBC + WOTLK olmak üzere 3 cd alıyorsun. Her realmda başlayabilirsin.
  • benimde oyuna başlayalı 15gün oldu. Şimdilik sadece wow clasic aldım. EU serverlarında oynuyorum. Kadıköyü dolaştığım zaman malesef wow clasic cd si bulamadım. wow+tbc birleşik battlechest adı altında paketide satılıyor. Bunuda bulamadım.

En sonunda internetten cd-key satın aldım. Wowun kendi sitesinden trial oynamak için indirdiğin client aslında fulldur. Kota sorunun yoksa wowun sitesinden indirebilirsin. Daha sonra diğer paketlere upgrade ederken sorun olmaması için pc de wow+tbc+wotlk tüm paketleri kurdum. Wowun sitesinden 10 günlük trial açtım. Wow clasic alıncada +30 gün oyun süresi eklendi. Şimdi misler gibi oynuyorum. Oyunu oyunmarketim.net ten satın aldım. gittigidiyorda daha uyguna cdkey satanlarda var. Tercih senin. Piyasada kutulu bulsaydım iyi olurdu.

Orijinalden alıntı: szmania

Öncelikle herkeslere selamlar.Arkadaşlar wow a başlamayı düşünüyorum.Tam olarak hangi cdleri almam gerekiyor.Cdleri aldık us mi yoksa eu serverında mı oynamalıyım yani hangisinde türk daha fazla.
    Hangi server da başlamalıyım.Oyun başladım çok mu geride kaldım.Yani herkes 80 mi oldu serverlarda buna göre yeni server açılırmı.Uzar gider...böyle bi sürü soru kafamda.bana bu konularda yardımcı olabilir misiniz?

İlk Önce CD leri Aldıysan Cd Kutusunun arkasında EU mu US mu olduğu yazar öyle istediğin eu us giremezsin cd hangisiyse öyle girersin.Cdleri almadıysan Kesinlikle eu al derim.İng az flnsa türk daha çoktur eu da
    Sana Burning legion serverina gelmeni tavsiye ederim Alliance olacaksan Türk guildleri güçlüdür bu serverin.Burning e gelirsen bana siteden pm at guilde alalım seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Hard_ALL

Bu tür konuların bir alt bölümde toplanmasını talep ediyorum. Her sayfada bu konulardan bir sürü var..

Soruna gelince: WoW classic + TBC + WOTLK olmak üzere 3 cd alıyorsun. Her realmda başlayabilirsin.

Açarlar mı hani wow ezik oyunuymuş ya kimse wow un alt konusunu açmıyor sinir oluyorum ya Knight online in var bizim yok

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

quote:

Orijinalden alıntı: szmania

Öncelikle herkeslere selamlar.Arkadaşlar wow a başlamayı düşünüyorum.Tam olarak hangi cdleri almam gerekiyor.Cdleri aldık us mi yoksa eu serverında mı oynamalıyım yani hangisinde türk daha fazla.

İlk Önce CD leri Aldıysan Cd Kutusunun arkasında EU mu US mu olduğu yazar öyle istediğin eu us giremezsin cd hangisiyse öyle girersin.Cdleri almadıysan Kesinlikle eu al derim.İng az flnsa türk daha çoktur eu da
    Sana Burning legion serverina gelmeni tavsiye ederim Alliance olacaksan Türk guildleri güçlüdür bu serverin.Burning e gelirsen bana siteden pm at guilde alalım seni

US client'la EU serverda oynayabilirsin.. Realmlisti değiştirmek yetiyor ama US için patchler daha erken çıktığı için dikkatli olman gere,k EU için de çıkınca indirilmeli yoksa EU serverlardaki patch düşük kalıyor sana göre ee haliyle giremiyorsun oyuna.. Bu, bir problem bile değil bence

• Yardım etme şansım olsa bile artık gına geldi birilerine wow yükletmekten.Msnye ekliyorum hadi oyunu 2 günde kurdurdum.Ondan sonra bunun birde oyuna başlayınca şu ne işe yarıyor bu ne işe yarıyor gibi sorular ile 1 hafta kafam davul gibi oluyor.Olay şahısı kişi listesinden kaldırmam ile çözülüyor...

Bu yükleme hakkında tek bir üst topic açılmasını talep ediyorum.Böylece yükliyecek arkadaşlar ordan bakıp bakıp kurarlar.

Orijinalden alıntı: The Beatles

Yardım etme şansım olsa bile artık gına geldi birilerine wow yükletmekten.Msnye ekliyorum hadi oyunu 2 günde kurdurdum.Ondan sonra bunun birde oyuna başlayınca şu ne işe yarıyor bu ne işe yarıyor gibi sorular ile 1 hafta kafam davul gibi oluyor.Olay şahısı kişi listesinden kaldırmam ile çözülüyor...

Bu yükleme hakkında tek bir üst topic açılmasını talep ediyorum.Böylece yükliyecek arkadaşlar ordan bakıp bakıp kurarlar.

Orijinalden alıntı: Hard_ALL

quote:

Yardım etme şansım olsa bile artık gına geldi birilerine wow yükletmekten.Msnye ekliyorum hadi oyunu 2 günde kurdurdum.Ondan sonra bunun birde oyuna başlayınca şu ne işe yarıyor bu ne işe yarıyor gibi sorular ile 1 hafta kafam davul gibi oluyor.Olay şahısı kişi listesinden kaldırmam ile çözülüyor...

+1

• quote:

Öyle üst konuslar vardı.İmba char rehberleri vardı.Ama bu insanların ben wow oynıcam,hangi talentle level kasılır vs vs gibi sorularına engel olmuyor.Belki Post sayısını kaldırırlarsa olabilir.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.