Şimdi Ara

WOW'a Başlamak İstiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar. Çoook çook uzun zamandır istediğim fakat maddi durumdan dolayı başlayamadığım bir Oyun WOW!

Arkadaşlar şimdi detaylı bir bilgi arıyorum. Şöyle ki ben bu oyunu oynamak istesem tam olarak ne kadara patlayacak? Oyunların her bir paketi için ayrı ayrı CD key mi almam gerekcek? Mesela son patch'in CD key alsam ve account ödesem yeterli mi?

İkinci olarak aylık ücreti ne kadar şuanda?

Bu ve bunun gibi konularda detaylı bir açıklama yapabilirseniz çok minnettar kalarım. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler. Saygılarımla...

• Şimdi şuan oyunda 5 paket aktif 60 ila 70 70 ila 80 80 ila 85 ve 85 ila 90 arası olmak üzere . Şimdi gelelim fiyatlara 30 liraya 4 pakete sahip olabiliyorsunuz 1 ila 85 level arasına kadar oynuyorsunuz size ayrıca 1 ay free game time da ücretsiz veriyor. Son paket dediğimiz 85 90 arası olan 43 lira gibi bir rakamdır. Onu aldıgınız zaman 90 levele çıkabilirsiniz. 1 aylık süreniz bittikten sonra internet üzerinden 2 aylık game time almak isterseniz 65 ila 69 lira arası değşiyor.
    Fakat ben 1 aylık alıcam derseniz onuda eu.battle.net sitesi üzerinden 35 lira karşılığında alabiliyorsunuz.Olay bu her paket aldıgınızda oyun süresi gelmiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: FermaNHat

Merhaba değerli arkadaşlar. Çoook çook uzun zamandır istediğim fakat maddi durumdan dolayı başlayamadığım bir Oyun WOW!

Arkadaşlar şimdi detaylı bir bilgi arıyorum. Şöyle ki ben bu oyunu oynamak istesem tam olarak ne kadara patlayacak? Oyunların her bir paketi için ayrı ayrı CD key mi almam gerekcek? Mesela son patch'in CD key alsam ve account ödesem yeterli mi?

İkinci olarak aylık ücreti ne kadar şuanda?

Bu ve bunun gibi konularda detaylı bir açıklama yapabilirseniz çok minnettar kalarım. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler. Saygılarımla...

Bir diyer hususta başlayacaksan sana recruit a friend atalım sonradan bi yararı olabilir sanada banada sanırım sadece game time yani oyun süresi alırsan diye hatırlıyorum ama yinede atayım derim sana direk benim realmimi önerir argent dawn da oynuyorum bu konulara realmlere yabancıysan bakabilirsin foruma birçok konu var özel mesajda atabilirsin bana yardımcı olurum.

• RaF yapmak istersen ulaş bana deli oynuyorum zaten senin de işini görür.

1-85 level i sana 4 euro ya bulurum MoP da 15 euro
    aylık subs lar 12 euro her koşulda ona bir şey yapamıyoruz :D

oynayacaksan söyle de hızlı level kasalım birlikte
  • Cevaplar için çok teşekkürler fakat Realm felan tam olarak ne farkettiriyor? :) mesela @metalman 4 euro bulurum demişsin. Realm göre değişiyor mu fiyatlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FermaNHat

Cevaplar için çok teşekkürler fakat Realm felan tam olarak ne farkettiriyor? :) mesela @metalman 4 euro bulurum demişsin. Realm göre değişiyor mu fiyatlar?

Hayır onların dediği Arkadaş daveti bu şekilde 5 euro'ya 4 paket sahibi olabiliyorsun kısacası 85 lvl'a kadar %300 daha fazla exp alarak oynuyorsunuz fakat %300 için seni davet edenle aynı partide olman lazım bunun içinde aynı realmde olman gerekiyor ek özelliklerin çalışması için. Realmleri seçmekde önemli eğer davet eden dandik tırt bir realmdeyse arkadaş daveti yarardan çok zarar sağlar 90 lvl olunca. O 5 euro olayına gelince olay şu şekilde çalışıyor kısaca özetleyeceğim.

WoW 90 lvl oyunudur bunun için 5 ile 15 euro arasında fiyatı değişen battlechest paket alıyorsun 1 ay bedava veriyor fakat 90 lvl olamıyorsun maksimum 85 olabiliyorsun battlechest ile 90 için Mop pakedini alıyorsun buda 45 ile 60 tl arasında satılıyor. Fakat mop pakedi sana ekstra 1 ay vermiyor kısacası batllechest al başla lvl 85 olana kadar başka hiç birşey ödeme sonrasına bakarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.