Trendyol üzerinden kimlik doğrulaması ile 10000 e kadar yüklenebiliyormuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Worldpuanları AG gibi internet sitelerinde kullanabiliyor muyuz? İnternetten araştırdığımda çok kısıtlı bi kullanım alanı var gibi. |
Şartlara göre trendyol olması gerek, trendyol market posundan geçmiştir o normal. |
Fiziki olarak birçok markette geçiyor ben öyle harcıyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 10 Aralık 2020; 16:28:22 > |
Tuğruldan aldım 494 dü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet. sanal kartlar artık dijital kart. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Aralık 2020; 21:34:15 > |
Cengiz bey merhaba.. Trendyol migrostan alışveriş yapacağım.. Kampanyaya dahil olmadi yazmış bazı arkadaşlar.. Cüzdana ekleyip harcama yapayım desem olur mu? Nasıl bir yol önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar, trendyol migros yaparken cüzdan ile ödeyebiliyorsanız ki benim bildiğim ödeniyor, migros kargo operasyon satıcısından mı yapıcaksınız? Eğer cüzdandan ödeniyorsa son adımda zaten sorun olmaz. 150 atın karttan 50tl gün sonunda ekstreye yansır size 100tl'ye patlamış olur siz de cüzdandan istediğiniz zaman istediğiniz tutarda siparişi sonra verebilirsiniz. |