Arkadaşlar kampanya hızlı markette geçerli mi? Yani hızlımarket alışverişindede trendyol islemi olarak mi gözüküyr. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Markette cüzdan kullanılmıyor diye biliyorum |
Hocam hızlı markette cüzdan seçeneği çıkmıyor. Daha önce cüzdanla hızlı market ödeyen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15'i son gün olsa da kampanya koşullarında "stoklar ile sınırlıdır" maddesi var. Son günü beklemek riskli olabilir. Cüzdana atmak daha mantıklı geldi bana. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar alışveriş yapmadan kartı kaydetmek ya da cüzdana para atmak yok mudur bu trendyolda |
Cep telefondan/ Mobil uygulaması ordan Trendyol cüzdana gir istediğin kart ile yükleme yapabilirsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkhomer -- 9 Aralık 2020; 18:30:11 > |
Arkadaşlar kampanyanın birinde bireysel kartlar ile yazıyor diğerinde dijital kart şimdi cüzdana dijital ile 500 atsak iki kampanya şartını da sağlamış oluyormuyuz deneyen oldumu? |
|
Dijital kart ile yükleme yaparsaniz her 2 kampanyadan faydalanirsiniz bende öyle yaptım onaylandı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkhomer -- 9 Aralık 2020; 18:34:21 > |
Maalesef olmuyor, Vakıf bankanin böyle bir kampanyası yok. |
Enparayla taksitlendirme yapabilirsin evet ya da birkaç kampanya daha var başka bankaların da mesela 900/100 maxipuan kampanyası var. |