nereye 500 tl atıcaz. bende yapı kredi var cüzdana 500 tl attım diyelim 50 haricinde ne gelir ? |
|
dün 300 atmıştım cüzdana yapı krediden ekstre indirimi diye 40 tl yansımış bugün. 50 tl de puan için öyle değil mi ? birde vakıf kart onda da aynı şekilde 50 tl puan geliyor mu acaba ? aynı hesaptaki cüzdana vakıf world karttan 500 tl atsam 50 gelir sanırım. cüzdandaki parayı harcama yapmadan ekstre sonrası geri karta alırsam puan gelmeyebilir mi ? ya da cüzdandaki parayı sadece aynı karta mı iade edebilirim banka hesabıma iade edebilir miyim ? çok soru sordum ama cüzdan falan bu işlerde yeniyim :) |
vakıfbank ekstre indirimi için katılımı nasıl sağlıyoruz? yoksa katılıma gerek yok mu ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
vakıfbankla worldcarda nasıl giriş yapılıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iriven -- 26 Kasım 2020; 21:41:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViLLazZo -- 26 Kasım 2020; 21:44:29 > |
|
Evet trendyolda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cüzdanda limit mi var? ben çeyrek alcaktım şu an ama kampanyaya katılım sağlayabilmek için cüzdana mı yüklesem diyordum. Cüzdan hiç kullanmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kimlik doğrulaması yaparsanız limit 10 bin TLye çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cüzdan limiti 750 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40 ekstre indirimi 50 puan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |