Şimdi Ara

Worldcard 4x75 : 30 TL puan ve Kipa'da 3x50 : 15 TL puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giyim, kırtasiye ve gıda marketinde 4 adet 75 TL ve üzeri alışverişinize 30 TL Worldpuan hediye!

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/simdi-worldcardli-olduk-sepetleri-doldurduk/s-23/c-1052.aspx?utm_source=worldcard&utm_medium=default&utm_campaign=bannercomparison

Kampanya Koşulları
    5 - 24 Eylül 2012 tarihler arasında gıda marketi, giyim, ayakkabı, çok katlı mağaza, kırtasiyede, Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nden yapılacak olan 4 adet 75 TL ve üzeri harcamaya 30 TL Worldpuan hediye edilecektir. Kampanyaya Yapı kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank kredi kartları dahildir. Banka kartları için SMS gönderilmesine gerek yoktur. Ticari kartlar, Worldpuan ile yapılan alışverişler, nakit çekim ve iade işlemleri, internet harcamaları, sanal kart işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bir müşteri en fazla bir kez kampanya ödülü kazanacaktır. Aynı gün aynı World Üye İşyeri'nden yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Kazanılan Worldpuan'lar hem banka hem de kredi kartlarına 3 Ekim 2012 tarihine kadar yüklenecektir. Kredi kartlarının kampanyadan kazanılacak Worldpuan'ları için son kullanım tarihi 11 Ekim 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 12 Ekim 2012 tarihinde geri alınacaktır. SMS gönderim bedeli Turkcell için 0,65 TL, Avea için 0,50 TL ve Vodafone için 0,40 TL'dir.

(İlave : Katılım için OKUL yaz kartın son altı hanesini 3160 'a gönder)

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Kipa'da World'e özel 3 adet 50 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 15 TL Worldpuan hediye! Üstelik taksitli alışverişlerde +4 taksit veya 2 ay taksit erteleme fırsatı!

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/kipa/s-4/c-910.aspx?utm_source=worldcard&utm_medium=default&utm_campaign=bannercomparison

Kampanya Koşulları
    30 Ağustos - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında World ile Kipa'larda yapılacak 3 adet 50 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 15 TL Worldpuan hediye. Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilecektir.Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında geçerlidir. Aynı gün içinde yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve banka kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Kampanya gazete, dergi, TL/dakika, tütün mamulleri, LPG tüp, altın ve alkollü içecek alışverişlerinde geçerli değildir. Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan'la yapılan alışverişler ile ticari kredi kartları ve ticari banka kartları dahil değildir. Kampanyadan kazanılan Worldpuan'lar 6 Ekim 2012 tarihinde kredi kartlarına yüklenecek olup Worldpuan'ların son kullanım tarihi 17 Ekim 2012'dir. Kazanılan puanlar TLcard'lara (banka kartı) 10 Ekim 2012 tarihine kadar yansıtılacaktır. Kampanya katılımı için KIPA yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. TLcard (banka kartı) sahiplerinin kampanyaya katılmak için SMS göndermelerine gerek bulunmamaktadır. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,50 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,40 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir.

Taksit kampanyasında ise 30 Ağustos - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında World ile Kipa'larda yapılacak taksitli alışverişlerde +4 taksit veya 2 ay taksit erteleme geçerli olacaktır. Kampanya JOKER Vadaa menüsü üzerinden geçerlidir. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 7 Eylül 2012; 10:21:35 >

Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Merak ettiğim birşey var, kampanyaların böyle üst üste çakıştığı bir döneme denk gelmediğim için bilmiyorum. Diyelimki her iki kampanyayada mesaj attık.

Kipadan 3x75 alışveriş yapsak, bir de 1x75 giyim alışverişi yapsak heriki kampanyanın şartlarını yerine getirmiş olurmuyuz? 15+30 =45 WP kazanırmıyız? Yoksa bir kampanya için sayılan tutar diğer kampanyaya sayılmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • 13" MacBook 2.4 GHz Retina 2.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 2.9 GHz'e kadar Turbo Boost 8 GB 1600 MHz bellek 256 GB PCIe tabanlı flash depolama Intel Iris Graphics 9 saat pil
  • dediğiz formülde alışveriş yaparsanız her iki kampanya içinde puan kazanırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

daha önce bu tür mesajlı kampanyalara katılanlara soruyorum. kipadan 5 eylülde 75 tl alışveriş yaptım sms i bugün yolladım. yaptığım alışveriş geçerli mi?

Geçerli

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

daha önce bu tür mesajlı kampanyalara katılanlara soruyorum. kipadan 5 eylülde 75 tl alışveriş yaptım sms i bugün yolladım. yaptığım alışveriş geçerli mi?

Geçerli

teşekkürler arkadaşım. 3 adet daha kipadan 75 tl. yaptımmı 45 tl puan cepte o zaman. güzel kampanya, %15 wp yapar

Orijinalden alıntı: anatolia28

kipa istanbulda nerelerde var arkadaşlar

http://www.kipa.com.tr/nerelerdeyiz

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

kipada hediye çeki satılıyor mu acaba

Aynen.. kipada, migros ve tansaş gibi hediyem kart uygulaması varmı? Bu akşam gidicem advntage puanları yukletcem istediğim an kullanayim diye, ayrıca limit actirabilirsem bu kampanya da çek alarak iyi olur, daha sonra kipaların 25 e 5 verdiği kampanyası olursa kullanılır...

Edit: şöyle bişey buldum, her kipada vardır umarım.

http://www.kipa.com.tr/yenilikler/kipa-alisveris-cekleriyle-hem-calisanlarinizi-hem-sevdiklerinizi-sevindirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 7 Eylül 2012; 13:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

kipa istanbulda nerelerde var arkadaşlar

http://www.kipa.com.tr/nerelerdeyiz

Cepten girdiğim için açılmıyor hocam

Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Bana var demişlerdi.. kurumsal da değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Varsa peş peşe birkaç gün gidip alınabilir.

Dün Balıkesir kipadan 25x2 şeklinde 50TL'lik alışveriş çeki aldım.
    Danışmadan, çek istediğinizde şirket içinmi yoksa kişisel mi diye soruyorlar. (Renkleri farklı biri yeşil diğeri pembe). Ben kişisel aldım, aynı gün 25TL'lik kullandım.

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Varsa peş peşe birkaç gün gidip alınabilir.

Dün Balıkesir kipadan 25x2 şeklinde 50TL'lik alışveriş çeki aldım.
    Danışmadan, çek istediğinizde şirket içinmi yoksa kişisel mi diye soruyorlar. (Renkleri farklı biri yeşil diğeri pembe). Ben kişisel aldım, aynı gün 25TL'lik kullandım.

Daha önce ben de Balıkesir Kipa'dan sormuştum, demek ki başlamışlar. 4x75 TL ile birleştirmek için 3 adet Kipa'dan alışveriş veya çek ve bir adet Migros'tan hediye kartı yüklemesi ile iki kampanyaya da katılmış olunur

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.