Şimdi Ara

World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 Ekim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
8
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 EkimMathChief - The Best of Gaming!youtube
    It's about time this new FPS game becomes FREE TO PLAY! The long wait for 'World War 3' to become completely free and arrive with new content is almost over with a bit than a month left before we all get to play it! 👾SUBSCRIBE: http://bit.ly/14hihfM 🔻 My email for BUSINESS INQUIRIES only: mathieuofficial@hotmail.com Get partnered with Empire Collective (like me): http://www.empirecollective.la My email for BUSINESS INQUIRIES: mathieuofficial@hotmail.com If I do not reply, here's another email to contact: business@empirecollective.LA
    https://www.youtube.com/watch?v=bDwaltWyiz8&feature=youtu.be
  • Bu oyunun tam sürüm olarak çıkış tarihi nedir ?

• YOKMU OYUNU HİÇ OYNAYAN

• Geçen gün jackfrag video atmış baya beğendim aslında, BF3'ün modern versiyonu gibi olmuş oyun sanki.

World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 Ekimjackfragsyoutube
    World War 3 has come on a LONG way since I last played it. Some very impressive updates. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching. Playing with @Stodeh
    https://www.youtube.com/watch?v=X7sfvuFTGYQ&t=582s
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Bunun tam versiyonu çıkacakmı şuan 90 tl vermek gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butün oyunlar p2w olan mygames bu çöpe bir de para mı istiyor World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 Ekim yazık keşke zamanında almasaydım.World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 Ekim 

• Gunfight'ta biri vurunca ekran kıpkırmızı oluyor, nereye sıktığın belli olmuyor.

Daha gerçekçi yapılabilirdi biraz mobil oyun basitliği veriyor.

Bunun dışında epey değişmiş güzelleşmiş oyun...BF'den çok Cod modern warfare 2019'a daha çok benziyor.

Animasyonlar ve silah tepkiler vs.

• Fadeout kullanıcısına yanıt

hocam oyun 90 tl güzelse alacağım serverler boş diyolar ne diyosunuz

• YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

EFT'nin arcade versiyonu olmuş oyun...Ragdoll - Hip Fire animasyonları ve silah - armor kullanımı/geliştirme seçenekleri epey benziyor.

Yüze tek kurşun gelmesiyle armor'a gelmesi arasındaki fark hissediliyor...Daha güçlü armor tehçizat kullanınca karakter daha ağır hareket ediyor.

Ama Oyun F2P olacak diyorlar 90 lira değer mi bilemedim.

Server konusunda ise fazla sıkıntı yaşamadım ama yaşayanlar olmuş...Bende 1-2 kere server dolduktan sonra menüye geri attı.

Oyuncu sayısı giderek artacaktır gayet keyifli.

• ilk kapalı beta zamanında oynamıştım. grafiksel olarak uzak mesafede bozulmalar vardı. ayarlar en yüksekti fakat nedense uzak mesafedeki objeler çok bulanık gözüküyordu. o tarz efektler kapalı olmasına rağmen. biraz oynayıp bırakmıştım.

geçen gün tekrar bir bakmak istedim. 12 gb güncelleme yaptı. ayarlarda çok bir değişiklik yoktu fakat resolution scale ayarını 130 yapıp diğer ayarları düşürdüm. şu an uzak mesafelerde bir sıkıntı yok. genel olarakta bir tık iyileşme var gibi. 2 gündür oynuyorum. gayet keyifli. tavsiye ederim. şu an ki yoklukta iyi gidiyor. zaten son incelemelerde olumlu yönde. TR dil desteği de yoldaymış. Seslendirme de dahil. Ne kadar kaliteli olur bilemem tabi.

çok nadir de olsa ping problemi yaşadım. duvar arkasına geçince ölmeler vs. umarım daha da iyileştirirler.

güncelleme:

nadir dedim ama ping problemi haftasonu kafayı yedi. bir oynadığım maçta pingler aşağıdaki resimde gördüğünüz gibiydi. adamlar ben duvarın arkasına geçmeme rağmen beni öldürüyordu. kore bayrakları vardı. üstelik benim mermilerim de işlemiyordu. discord sayfasında bu durumun bug mı olduğunu sordum ama bu şekilde eşleştirme yapıyormuş oyun. saçmalık. arada da oyuna girerken saçma sapan bir hata veriyor. sürekli tekrar dene demek zorunda kalıyorsunuz. server tarafında çok büyük sıkıntıları var anlaşılan. bilginize arkadaşlar.

World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 Ekim

güncelleme 2 : discord sunucusunda dediklerine göre cross server olayı varmış. kapalı beta ve az oyuncu olduğu için böyle bir yola gitmişler. iyi de arkadaş bu şekilde de çok can sıkıyor. hafta içi problem yaşamamıştım fakat haftasonu bu resimdeki gibi oyunlar çok oldu. halbuki haftasonu daha fazla oyuncu vardır diye tahmin ediyorum. bazen de benim pingim çok düşük (sayısal olarak yüksek) olan serverlara girdim. tıkladıktan 1 saniye sonra ateş ediyordu. bu şekilde nasıl oynuyorlar garip. çıkıp yeni maçlar aramak zorunda kaldım hep. umarım en kısa zamanda vaz geçerler bu sevdadan. maç bulma süresi uzasın isterse ama yeterki pingler birbirine yakın oyuncuları atasın. düşük pingli olana hasar işletemiyorsunuz. garip garip olaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 5 Nisan 2022; 8:2:15 >

• Dşscrod Sunucusu nedir acaba paylaşabilirmisin ?

• Oynayan yokmu ya

• Ben dediğiniz sorunların hiç biçbirini yaşamadım iki gündür oynuyorum sorunsuz.

Edit: Bugün günlerden Pazar ve pingler kafayı yemiş durumda. Oynanamıyor düzgün server bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 16 Ekim 2022; 9:27:11 >
  • Bu oyunda bir Türk topluluğu oluşturduk hem oyunu oynayıp hemde farklı etkinlikler yapmaya çalışıyoruz ufak bir rp ve hiyerarşi sistemimiz var sizleride aramızda görmek ister iyi günler dileriz :)

World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 Ekim
    World War 3 [ANA KONU] (Battlefield benzeri) 19 Ekimdiscord
    Join the TDF - Turkish Delta Forces Discord Server!
    https://discord.com/invite/VdjaySKE
  • 1 ay geçmeden 15k lardan 3.5k lara düştü vaktinizi bu çöple harcamayın.

• Oyunu indirmem 4 sa sürdü silmem 10 sn. Serverlara gris yapınca oyun içinden direk sorgu sualsiz atıyor. Hiç bir şekilde oynayamadım gpu kullanımı dusuk optimizasyonu berbat. Saçma sapan bir şey olmuş. Çöp dediğim oyunlar bile bundan iyi.

• OYNAYAN YOKMU

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.