Şimdi Ara

World of Warcraft vs Star Wars The Old Republic inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Wow'un en çok korktuğu MMO oyunu Swtor çıkışını yaptı ve ikisi içinde bir karşılaştırma incelemesi hazırlandı henüz almamış veya almayı düşünenler video'ya bakıp karar vermelerinde yardımcı olabilir.

    http://www.oyunhabercisi.com/2011/12/22/star-wars-the-old-republic-inceleme/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakeren -- 22 Aralık 2011; 12:32:16 >



  • SWTOR i sabırsızlıkla bekleyenler arasındaydım. Ama beta testlerinden oyunun içinde ne olduğunu daha anlayamadığımız bir eksik olduğunu herkes söylüyor! herşey çok güzel grafikler, görevler, hatta görevlerin rpg tarzı konuşmalarla şekillenmesi! Ama yine de bir eksik var! O WoW da olup ta diğer oyunlarda olmayan bir eksik! Hala onun çözümünü bulamamışlar anlaşılan!
  • Tam tersi.O kadar oyun oynadım WoW'dan sonra.Hep bir eksiklik vardı ki bu özellikle karakterlerin hareketlerindeydi.WoW'daki o eksikliğe rastlamadığım tek oyun oldu o kadar yıl sonra valla çok memnunum.Karakterlerin hareketleri çok rahat ve gerçekçi.Compat gayet güzel.Özellikle Auto Attack olmaması çok iyi olmuş.Questler mükemmel.Yani open world bir oyun olarak daha önce hiçbir oyunda görmediğim bir lore gidişatına sahip.Seslendirmeler mükemmel.Karakter yapılandırmadaki, özgürlük çok iyi olmuş.Yani ben jediyım diye adeta peygamber havasında herkeze yardım eden bir iyilik meleği olmak zorunda değilim.İstersem seçimlerimi tam tersi yönde ayarlayabiliyorum.En çok korktuğum ve WoW'un daha yeni yaptığı olay yok allahtan çok korkmuştum.İstediğimiz armoru giyebiliyoruz diyebiliyorum.Mod olayı var bu iş için.Gezegenler mükemmel olmuş çok ayrıntılı.Pvp gayet güzel şahsen.Space Combat çok iyi olmuş.Open World pvpde Vanilla zamanında yaşadıklarımı yaşadım sağolsunlar bu benim için çok önemliydi.Grup questleri mükemmel olmuş.Verdiğiniz cevapların filan gidişatı etkilemesi çok güzel oluyor.Ve en önemlisi şu ana kadar oynadığım oyunlar arasında bu kadar az bugla açılış yapan bir oyun daha görmedim.Tek sorun fps sorunuydu ki onuda hemen düzelttiler.WoW çıktığından beri pve/pvp dengesi bakımından gördüğüm en iyi oyun.Acayip memnun kaldım şahsen.Kesinlikle tavsiye ediyorum.




  • swtor beta oynadım ben de. elbette kötü oyun diyemem ancak şöyle bir psikoloji oluştu insanlarda "işte bu wow'a alternatif olabilir kurtarıcı olabilir" düşüncesiyle insanlar hiçbir olumsuzluğu görmek istemedi çünkü kabullenemiyorlardı, *eninde sonunda wow'a bir alternatif çıkmalıydı.*
    ancak wow'un yine alternatifi olmadığı anlaşıldı benim gözümde ve birçoğu pişman olacak ne yazık ki; belki geri dönecek. ve sanırım önümüzdeki en az 1 yıl daha hiçbir elle tutulur oyun haberi yok ki wow'a alternatif olsun.
  • Herseyden ayri olarak uzay gemisiyle uzay da gezme sansimiz yok degil mi? Bunu cok merak ediyodum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    Herseyden ayri olarak uzay gemisiyle uzay da gezme sansimiz yok degil mi? Bunu cok merak ediyodum.

    Gelecek pakette büyük ihtimalle ekleyecekler onu ki şimdiden ufak çaplı açıklamalara başladılar gelecek contenetle ilgili daha yeni çıkmasına rağmen oyun.Ancak şu var uzay geminiz var.Bu gemiyle diğer gezegenlere gidiyorsunuz ama siz kontrol etmiyorsunuz tıklıyorsunuz gidiyor.Uzayda missonlar var belli başlı.Burda space compat yapabiliyorsunuz.Yani geminizi siz kontrol ediyorsunuz ki bence çok gerçekçi olmuş.Ben sık sık yapıyorum.

    Şöyle bir örnek vereyim..;



    Bu arada geminize yeni parçalar ekleyip upgrade edebilirsiniz , geliştirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 22 Aralık 2011; 13:35:09 >




  • Bu harika birsey. Uzayda savas gormek istiyorum. Dronelarla kapismak filan ben daha cok bu yonde tie fighter havasinda oynamak istiyorum. Paylasim icin tesekkurler.
  • Ne demek.Ki bu tür space battleların çok büyük getirisi var.Story questleri yaparken bazen level yetmezliği oluyor öldürmem gereken kişiyle aramda.O zaman kesinlikle space battle yapıyorum çok iyi exp , credits ve item getirisi var.
  • blizz yeni bi mmo yapana kadar wow'a alternatif çıkacağını sanmıyorum.
  • Hazır konu açılmışken sorayım ben bu oyunu nasıl satın alabilirim internetten ?
  • @Hakeren
    yaptığınız hiç etik değil. niçin ilk mesajınızdaki linkdeki videoyu tekrar mesaj olarak ekliyorsunuz ilk mesajınızı editlemek yerine?
    diğer mmorpg bölümleri değil de niçin burada reklamvari hareketlerinize devam edip konuyu uplıyorsunuz pek etik bulmadım açıkcası.
  • iki kere paylaşman bi saçmalık çok güzel olsa içim yapmaz, güzel olsa sesimi gene çıkartmıcam, kötü olsa he diyip geçcemde incelemen valla çok iğrenç olmuş.
  • Oyun güzel fakat bende bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Ama yinede çok güzel MMO lar arasında. Customer i çok sorunlu şuan pek çok buglar var. Bunlar zamanla düzelir diye umut ediyorum.
  • anüüüü o nasıl ingilizce
  • Aldım swtor akşam 11 de gelecek cd-key , ancak yarına deneyeceğiz.
  • Daha SW oynamak kısmet olmadı
  • Empire nin republic taraftarları yıldız sistemlerini kuşattıığı,bu kuşatmalarda havada tam manasıyla düzgün bir savaşın,karada ağır mekanizilerin bulunduğu, milletin birbirini parçaladığı gün bu oyunu oynarım.

    Güç sizinle olsun!
  • Koyu bir Star Wars fanatiği olarak bende oyundan çok ümitliyim ama işte şu an için WoW la kıyaslanması yanlış aslında! Aslına bakarsanız yeni çıkan her MMORPG nin WoW la kıyaslanması saçma geliyor bana! Bir dönem deli gibi diablo benzeri oyun çıktı ama sonunda diablo severler hep diablo seviyor. Yani WoW un kıyaslanmasından çok aslında Blizzardı bilmeyip WoW oynayanların bir alternatifi bu :) Eğer sıkı bir Blizzard taraftarıysanız WoW her daim sizin için bir numara olacaktır ki bence kaç senedir online olması bunu çok güzel kanıtlıyor! Her zaman derim, bir dönemli Age of Conan, Aeon, Rift nerelerde şu an? Haberleri bile yapılmıyor :)

    For The Horde!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anakhaa

    Koyu bir Star Wars fanatiği olarak bende oyundan çok ümitliyim ama işte şu an için WoW la kıyaslanması yanlış aslında! Aslına bakarsanız yeni çıkan her MMORPG nin WoW la kıyaslanması saçma geliyor bana! Bir dönem deli gibi diablo benzeri oyun çıktı ama sonunda diablo severler hep diablo seviyor. Yani WoW un kıyaslanmasından çok aslında Blizzardı bilmeyip WoW oynayanların bir alternatifi bu :) Eğer sıkı bir Blizzard taraftarıysanız WoW her daim sizin için bir numara olacaktır ki bence kaç senedir online olması bunu çok güzel kanıtlıyor! Her zaman derim, bir dönemli Age of Conan, Aeon, Rift nerelerde şu an? Haberleri bile yapılmıyor :)

    For The Horde!!!!

    Aslında haklısın.Son yıllarda mmo piyasasında yapılan temel yanlışlık oyunların kıyaslanması.Kıyaslanması gereken firmalar.Age of Conan yada biz buna barbar conan diyelim,yüzyılın oyunu olabilirdi.Ama funcom denilen mal bir firmanın elinden çıkınca,o muhteşem mit ziyan oldu gitti.Aion gibi uzak doğu kökenli firmaların oyunları ise,asla eu piyasasına damga vuramaycak gibi.Tabi hep aynı şekillere oyunlarını çıkarmaları bunun yegane sebebi.Dişi karakterlere olabildiğince seksapalite katan,boyunda papyon,üstünde gelinlikle milleti savaştıran firmalardan ne beklenir.Savaşmaya değil,maskeli baloya gitmişiz sanki.Aslında eleştirmemekte lazım.Uzak doğunun insanı bunu istiyor.

    Star wars şuan beni etkilemedi.Bio.dan daha elit birşeyler beklerdim.Gerek grafik(lütfen çok muhteşem grafiği olduğunu söylemeyin),gerek kombat sistemi,wow oyuncusunu çekmek maksadıyla dizayn edilmiş.Dc oynadım birkaç gün,kombatın ne olduğunu tekrardan öğrendim.Ha kötü bir oyun,sadece kombatı tatlı okadar.Karakter esnekliği çok iyi.Star warsınki ise benim açımdan hayal kırıklığı.Biribirinin içinden geçen oyuncular,1,2,3 tuşlarına abanmalar,bir skill kullandığında diğer skillerin kullanılamaması,bana biraz kendimi yaşlı hissettiriyor.

    Bir diğer taraftan,bilmiyorumda belki vardır;Böyle milletin birbirini yediği pvp lazım.İlk postumda da dile getirdim.

    Neyse oynayan arkadaşlara iyi eğlenceler.Pek beğenmesemde,oyun kıtlığının yaşandığı şu günlerde,galiba bende katılacam sw evrenine.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.