Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
6
Favori
48.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch


    World of Warcraft:Shadowlands Resmi web sitesi >>Link.


    Chains of Domination – Launch Trailer - 9.1 Yaması



    Shadowlands: Chains of Domination – “Kingsmourne” - BlizzConline 2021



    World of Warcraft Shadowlands Çıkış Sinematiği : “Beyond the Veil”



    Shadowlands Çıkış Rehberi - Türkçe Altyazılı



    World of Warcraft:Shadowlands Duyuru Sinematiği - Blizzcon 2019




    Shadowlands: Dark Abduction Cinematic - Pre-Expansion Patch Cinematic

    https://www.youtube.com/watch?v=ddDLeC3ugbs&feature=youtu.be


    Shadowlands: Story Trailer

    https://www.youtube.com/watch?v=yjPcJsl3COs&feature=youtu.be


    Nathanos Blightcaller's Fate Cinematic - Shadowlands Pre-Patch




    Shadowlands Afterlives: Kısa Animasyon Hikayeler Serisi Tanıtımı



    Shadowlands Afterlives: Bastion (Kyrian Convenant'ı)



    Shadowlands Afterlives: Maldraxxus (Necrolords Convenant'ı)



    Shadowlands Afterlives: Ardenweald (Night Fae Convenant'ı)



    Shadowlands Afterlives: Revendreth (Venthyr Convenant'ı)





    World of Warcraft: Shadowlands İçerik Ön Bakış ve Oynanış vidyosu-Blizzcon 2019 Alpha





    Pre-purchase seçenekleri ve fiyatları (EU)

    --Base Edition:39.99€ --Ek paketin kendisi+Tüm Irklarda artık Death Knight sınıfını açabilme 8.3 yamasında erken erişim(Evet Yan-Irklarda)
    --Heroic Edition:54.99€--Base Edition + 1 tane lvl 120 boost+Özel bir uçan binek+Özel bir transmog seti(uçan binek ile gelen bir quest ile).
    --Epic Edition:74.99€--Base ve Heroic Edition'e ek olarak+30 gün oyun süresi+Bir tane özel battle pet+Oyundaki Hearthstone'a özel animasyon efekt'i+Üyeliğinizde tüm karakterler için bir tane özel silah enchant efekti(belli silah tiplerine).
    --Collection Edition (fiziksel kutulu olan) 13 Ekimden itibaren satış mağazalarına postalanacak Blizzard tarafından.

    Resmi Pre-purchase Satış sayfası (EU)>>Link.




    Shadowlands'le gelecek içeriğe dair ana başlıklar:

    * Level squish ile 120 level karakterler 50 level olacaklar, Shadowlands'de 60 level'a yükselteceğiz. Oyuna yeni başlayacaklar 1-10 level aralığını Exile's Path isimli yeni levelling bölgesinde geçirecekler, bu bölge tüm Azeroth'a ait ortam ve yaratıklardan oluşacak, geçmişe dair kısa bir tur denebilir. Level 20-50 arasıysa seçtikleri herhangi bir ek paketin bölgesinde level atlayacak şekilde tüm Leveling sistemi değişiyor.
    * Sınıfların Spec&Talent özelliklerine odaklanmak yerine Sınıfın kendisine odaklanılacak, böylelikle Shamanlar Totemlerine, Paladinler Auralarına, Warlocklar D.O.T'larına vs. Tüm Spec&Talentlerde kullanabileceğiz eskide olduğu gibi (BFA 'da Priest Sta ve Mage Int. buffları geri gelmişti).
    * WoW: SL ile birlikte 5 ayrı bölge gelecek, bu 5 bölgenin dördünde ayrı ayrı kendilerine ait Covenant'ları olacak, buralar 2 ayrı özellik verecek, 1 tanesi sınıflara özel bir tanesi ise genel özellik olacak.
    * WoW: SL ile birlikte Anima Power and Soulbinding sistemi geliyor, seçtiğiniz Convenant'ınızda ki NPC ile Soulbinding yapıp buraya Anima Power toplayıp bu NPC 'de talentindeki özelliklerinizi açacaksınız, Artifact Power'ın aksine günlük kazanım limiti olacak.
    * Orjinal Irklar daha fazla özelleştirme içerecek, mesela: Savaş boyalı Troll ve Dwarf (Blood Troll ve Wildhammer Dwarf gibi), kemiksiz Undead, Humanlar'da daha fazla etnik özellik içeren özelleştirmeler, Draneiler için Kuyruk özelleştirmeleri, uzunluk ve kristal ekleme gibi. Irklarda Daha fazla Göz rengi. Bunlar geldikten sonra mevcut karakterlerinizi oyunda berberde değiştirebileceksiniz.
    * Druid Formları artık Berber salonunda değiştirebileceğiz buna tüm Glyphler,Artifact,Mage Tower ve Worgen Human form'u da dahil.
    * Cinsiyet değiştirme artık bedava olacak Berber salonunda tüm özelleştirmeler gibi değişikliği yapabileceğiz.
    * Yeni bir Sınıf veya yeni bir meslek gelmeyecek (Mevcutlar, şu anki durumundan daha iyi bir noktaya getirecekler ise daha iyi olmuş diyebilirim, zaman gösterecek)
    * İlk etapta 8 yeni Dungeon, 1 tane Raid ile gelecek. 4'ü leveling 4'ü end-game için olacak, sonraki dönemlerde elbette Raid sayısı ve Dungeon sayısı artacaktır.
    * Torghast, Tower of the Damned End Game Dungeon'ı ise ister Tek başınıza isterse grup halinde girebileceğiniz, zorluğunu kişi sayısına göre ayarlayabilen bir Dungeon olacak.
    * Legendary'ler geri dönüyor, fakat bu sefer üzerindeki ana özelliklerini oyuncular belirleyecek, RNG değil.
    * Tüm Legendary'ler transmog olabilecek (8.3 ile direk geliyor 9.0'ı beklemeden).
    * Slyvannas Loyalist questini seçenlere özel bir oynanış seçeneği olmayacak, BFA'daki Saurfang questlerinde Slyvannas tarafında questini tamamlayanlar.
    * Uçma, Legion ve BFA'da olduğu gibi kademeli bir süreçten sonra açılacak.Söylenene göre Flight Master's Whistle (binek çağırma düdüğümüz) artık kullanılamayacakmış Legiondan beri kullanıyorduk iyiydi BFA'da tüm bölgeler,Island Expedition ve Warfront da da kullanımı vardı çantaların değerli eşyasıydı gerçekten özleyeceğiz.






    Güncelleniyor...

    Not:Konuya eklenecek bir şey var ise bana özelden,konuya direk ya da bölüm yetkilisine yazabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Ekim 2022; 7:18:30 >



  • son yazılanları okuyunca şu bölüme niye yazmadığımı hatırladım.


    Eleştiri yapanın da oyunu savunanın da ayarı olmuyor.


    eleştiri yapan haddini aşıyor. oyunu savunan adamda direk funboy modunu açıyor.


    gerçi wow community nin geneli bu hale geldi. ahh tabi bide oyunu oyun olmaktan çıkaran boosterlar. ülkemizin de buna katkısı berbat ekonomi falan .


    üzücü.

    Görüşlerimizi belirtiyoruz. çamur at izi kalsın falan gibi laflar yakışmayan şeyler bunlar. 15 yıl oynamışım ben bu oyunu niye çamur atmak isteyim ?


    Ayrıca ben bir firmayı ve oyunu bu kadar sert savunulmasını da anlamıyorum. Arkadaşım senden para kazanıyor bu firma ve bu derece savunma içerisinde olmayı anlamlandıramıyorum. Birde yazdıklarımızdan cımbızla laf çekiyorsun !


    Yani şu tartışma p2w konusu kadar basit. bazılarımız p2w oldu diye eleştirilerini dile getiriyor. Bazıları da hayır p2w değil ama iyi gitmiyor demiş. kimse senin gibi iddialı bir şekilde savunmuyor olan biteni. Hele """olmayan şeyleri oluyormuş" gibi göstermek""" lafın komik olmuş çünkü sadece biz değil. tüm wow community nin tartıştığı bir konuyu dile getiriyoruz. Yazarken de böyle rage e girmiyoruz.


    Sana ve Activision Blizzard a başarılar dilerim. umarım wow un p2w olmadığını kanıtlayıp oyunu bırakan binlerce adamı geri döndürmeyi başarabilirsiniz.


    Gerçi sorunlar sadece p2w olayı olsa gene iyi.


    başarılar. 

    2005 yılında başladığım wow maceramı 2021 yılı itibariyle sonlandırdım. Aralıklarla geçen toplam 16 yıl. Sonlandırmamdaki en büyük sebep oyunun gelmiş olduğu noktada torghast ve renown gibi saçma salak sistemlerle oyuncuların vaktini boşa harcamaktan başka bir şey sunamaması, Pvp sisteminin neredeyse bitmiş hale gelmesi, raider io gibi saçma sapan eklentilerle oyuncuları bunaltmaları gibi bir çok sebep sayılabilir.


    Oyunu göz göre göre bitirdiler. Bir oyun şirketi nasıl kötü yönetilir en güzel örneği Activision-Blizzard oldu sanıyorum son yıllarda. Yayıncılar zaten açıyor ağzını yumuyor gözünü şu sıra Asmongold falan bildiğiniz wowu bitirmek için yemin etmiş gibiler.


    Başlıktanda anlaşılacağı üzere yaprak kımıldamıyor Türk-Wow camiasında.. El-Fatiha..  

    sadece Türk community için değil oyunun geneli için böyle. bizde Local price olmayışı gibi ana etkenler var ama benim gibi parasını ödeyip karşılığını alamayan yerli yabancı herkes zaten bu sebeple oyunu bırakıyor.


    wow şu an progress yapan 3-5 tane guild hatrına ayakta duruyor. Bu guildler de malesef sponsorların hatrına tepkilerini ortaya koyamıyorlar.


    En büyük sorun boost yapanlar ve bağlı oldukları topluluklar. token satıp geçimini buradan sağlamak isteyen 3. dünya ülkesi vatandaşları.


    şimdi illaki "boosterlar sana en etti gardaş" diyenler olacaktır. belki bunu yüzbinlerce kez açıkladık , açıklayanlar oldu ama gerekirse bir daha açıklarız.


    hatta açıklayalım.


    Boost hizmeti elbetteki legal bir durum ve game play e etki etmiyor gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. mesela dünyanın her hangi bir yerindeki ekonomik sorunlar yaşamayan bir oyuncu vakit ve emek harcamadan bu hizmeti bir başkasından yada boost communitylere bağlı olarak alabiliyor. Ancak aynı kıta , aynı server hatta aynı guildteki bir oyuncu maddi yetersizliklerinden dolayı in game olmayan bu hizmeti alamıyor. Eğer casual player ise zaten geçmiş olsun hiç bir şekilde boost alan adam yetişme şansı yok. her şeyi geçtim. en başta türkiye gibi bir 3. dünya ülkesin de yaşıyorsan zaten aylık tokeni çıkarayım da oyundan zevk almasam da olur diyen zibilyon tane adam tanıyorum. birde bunlar casual oynayacak ! yok yani imkanı yok !


    çok uzatmak istemiyorum. Sunulan hizmeti para karşılığı gold ile aldığın için legal diyorlar. başkalarının alamaması umurların da değil. Ben arkadaşlarım HC raid veya + 15-16 farmlamak için kısıtlı vaktimden feragat edicem . üstüne bu oyuna aylık ücret vericem ama parası olan bir velet gerçek para ile gold alıcak. üstüne o aldığı gold ile gelicek benim 1-2 ayda harcadığım emeği 2 haftada boost ile alıcak ve bu legal olucak ha?


    Herkesin bırakma sebebi farklı olabilir benimki de boost yapanlar ve topluluklara izin verilmesi. yerseniz gameplay e etkisi yok bunların işte.

    Valla çok uzun şeyler yazılmış ortalık biraz karışmış ama wow şu an resmi olmasa da p2w !


    Neden derseniz . bence bir oyunun p2w olması için illa o oyunun içinde oyun yapımcısı tarafından bir şeyler satılmasına gerek yok. @mczaga p2w açıklamasını yazmış ama anladığım kadarı ile p2w olması için oyun yapımcısı tarafından oyun içinde oyuncuları avantajlı konuma getirecek şeylerin satılması gerekiyor. yada hizmetlerin . doğrumudur?


    Yazdığım gibi illa in game de bunun doğrudan yapılmasına gerek yok. evet p2w olması için direk para vermeniz gerekiyor ama dolaylı yoldan yapılıyor bu. evet p2w olması için diğer oyunculara para karşılığı üstünlük kuracak item, reagent,resources falan sağlanması gerekiyor bu direk olmasa da dolaylı yoldan yapılıyor. Bununda nasıl yapıldığı zaten yeterince anlatılmış.


    Bu sebeple Boosterlari bu kadar savunmaya bencede gerek yok. Boost işi bitirilirse de (bence de bitiremzler) hiç bir şey olmaz wow a çünkü boost yüzünden daha fazlasını kaybetti ! iyi bir expansion ile kaybettikleri geri gelir.


    wow senelerdir ölüyor efendim. 16-17 senedir wow şöyle olursa böyle olursa biter laflarını dinliyoruz. zamanında bot şimdikinden 2-3kat daha yaygındı. honorbudy kullanmayan varmı arkadaşlar aranızda? benim honorbudy den 6 ay ban yemişliğim var. yanlış hatırlamıyorsam (hatırlıyorsam düzeltiniz) O zamanlar blizzard activision bünyesine girmemişti ve belirli bir community nin "efendim honorbudy engellenirse wow ekonomisi çöker, wow ölür, oyunda kimse kalmaz " v.b naralarına rağmen bitirdiler honorbudy yi . hiç bir şey de olmadı .


    Ben 39 yaşındayım . bir çoğunuz benden küçük , belki bir çoğunuz da benden büyük bilemiyorum ama ben bu yaşıma rağmen wow u çok seviyorum. wow u bırakalı aylar oldu. Benim bırakma sebebim bir çoğunuzun aksine maddi değil. evet maddiyatın da etkisi var ama biz yerli yabancı karışık bir guild olarak "boost " ve " multiboxing" sebebi ile bıraktık. çünkü bu iş artık göze batma seviyesinin de çok üstüne çıktı.


    Şimdi bakın şöyle bir durum var. Biz böyle yerli yabancı karışık bir guildiz. istisnasız hepimiz evli ve çocukluyuz hatta bazılarımızın 3-4 çocuğu falan var. Casual bir topluluğuz kısacası. bir raidi temizlememiz bazen ciddi anlamda uzun sürebiliyor. bir gün şöyle bir şeyle karşılaştık . tank sıkıntımız vardı ve guilde bir tane DH tank aldık. hatırlamıyorumda işte adamda ilvl tavan yapmış. Benim tank olarak hala alamadığım itemler bu herif te var. aldık bunu "Castle nathria" progresimize Lan adam hiç bir taktiği bilmiyor. Bizim isveçli GM direk kickledi adamı . sonradan öğrendik adam boost ala ala böyle ilvl a sahip olmuş. sonra bir iki tip daha denk geldi böyle. castle nathria yı HC olarak temizledik ve guild olarak oyunu bıraktık.


    şimdi boost yararlı ,boost güzel ,boost eyidir hojjj dur diyorsanız bilemiycem ama bizim gibi binlerce oyuncu var ve bu sebeple oyunu bırakan. Siz boost engellenirse oyunda kimse kalmaz diyorsunuz ama asıl boost ve multiboxing sebebi ile oyunda kimse kalmayacak bence farkında değilsiniz arkadaşlar.


    Asıl sorun o değil de "New world" dedik Kınayt online çıktı. oynayacak mmmorpg yok onu ne yapıcaz   ?

  • sızıntı konusu nerede
    oradan copy-paste al
  • pek heyecanlandırmadı
  • içerik olarak sönük olacak gibi birde normalde 60 euro olmuyor muydu expansion bu 40 euro ve lvl boost u çıkarmışlar
  • boostlu ve binekli versiyonu 55 euro
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    içerik olarak sönük olacak gibi birde normalde 60 euro olmuyor muydu expansion bu 40 euro ve lvl boost u çıkarmışlar
    45 euro+boost oluyordu.

    simdi 40 euro boost yok. eskisi gibi
  • Heroic edition en mantıklısı bence. en azından boost var.

    mekanik sistemi görmeden bir şey demek için erken.

    bolvarın dövüşmeye mecali kalmamış

    arthas zamanı lich king + frostmourne sylvanası buzun altına gömerdi oraya..
  • frostmourne olmadığından fena dayak yedi lich king. kötü oldu. silvanasa çizik bile atamadı. gene de sinematik epikti.

    asıl içeriği bilemiyoruz ama o kısa videodan çok tırt geldi. Hele gene world quest kasma zorunluluğu gelirse, ki gelir, direk çöp olur benim için. vaktime saygı duymayan oyuna başlamam hiç.

    yeni zonelar ve yaratıklar zaten hep aynı modellerin tekrar renklendirilmesi. bir oynanış görelim sonra karar verelim bakalım.
  • tek dişe dokunur diablo 4 bence.
  • diablo4 bence en iyi oyun trailer sahip oyun oldu.


    ayrıca wow la ilgili duyurular daha bitmedi. level squish vs, geliyor buyuk ihtimal bugunki wow panellinde daha detaylı bilgi vericekler
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    bfa, başlangıç paketine ne zamana eklenir acaba ? bir pug yapıp az kasıp çıkıcam da. sırf bunun için para veresim yok
    yeni paket duyurusu için eklenir diye düşünüyordum.
  • gram heyecanlanma olmadi bende
  • starcraft yine üvey evlat galiba başka büyük açıklama kalmadıysa yine commander verip bitirdiler işi

    bana kalırsa overwatch pve yani story olayı OW2 yerine bunlar starcraft ı yapmak istiyorlardı ama sonradan iptal edilmişti.

    keşke yapsalardı. ama yok

    d4 ise şimdi izliyorum da keşke biraz daha minimalist olsa çok iri görünüyor ekranda yada bilmiyorum.

    ama bence iyi olacağı hissi uyandırdı tema renk paleti v.s çok iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    bfa, başlangıç paketine ne zamana eklenir acaba ? bir pug yapıp az kasıp çıkıcam da. sırf bunun için para veresim yok
    yeni paket duyurusu için eklenir diye düşünüyordum.
    normalde pre-order baslayınca ekliyorlardı. fakat bu sefer pre-order cok erken geldi. belki duyururlar bugunki panelde
  • diablo'nun asıl olayı build yapmadır, atmosferi kaotikdir. bunu verse yeter.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    boşuna indirmemiş olurum, tüm gece indirmeye bıraktım
  • 11 aydır tek bir mesaj bile atmamışım foruma ama bunu görünce dayanamadım.
    https://www.reddit.com/r/wow/comments/doybcy/another_day_another_leak/

    Yukarıdaki linkte yazanlar şuana kadar doğru çıktı.

    Ben bu oyunu lore için oynuyorum. Her seferinde bir karakteri nedensizce tanrılaştırıp önümüze koymalarından, üzerlerine çok güzel senaryolar yazılıp çizilebilecek karakterleri resmen bok yoluna harcamalarından sıkıldım artık.

    N'zoth ve Nya'lotha da bu şekilde harcanırsa benden bu kadar. Bu sinematikten sonra muhteşem (!) Lich King kırk fenerliye tek atsa kaç yazar atamasa kaç yazar..
  • Derp kullanıcısına yanıt
    adamlar bir wod bir legion yapıyorlar sıra sıra

    edit: game play anlamında bir şeyler çıkarabilirler. lore konusuna giremiyorum, takip etmiyorum artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 1 Kasım 2019; 22:51:24 >
  • neden lich king e bu kadr takıldınız ki? lich king ordusu vs. olmadan (frostmourne) inanılmaz guclu degil. blizzard defalarca dedi Lei Shen , lich kingden cok daha fazla guclu diye.

    ayrıca bolvar hem armordan bazı parcalara sahip degil hem de frostmourne yok.


    bu arada şu anlık acıklanan özelikler, acıkcası ilginc durmuyorlar fakat covenant ları ögrendigimizde işler degise bilir

    Shadowlands will introduce a new leveling system, meant to provide a meaningful sense of advancement with every level achieved.
    Current max-level characters will begin Shadowlands at level 50 and work toward the new level cap of 60.
    Four Covenants to choose from: Kyrian, Night Fae, Venthyr, Necrolords.
    We'll see Uther and Kael'thas again!
    Five new zones - the gleaming fields of Bastion, the scarred battlefields of Maldraxxus, the eternal twilight of Ardenweald, the opulent keeps of Revendreth, and the horrific Maw
    Select a Covenant and the Covenant Campaign grants new abilities as you level based on your choice, including class specific abilities.
    Develop Soulbinds with specific Covenant members, which grant them access to that character’s specific traits and bonuses.
    Torghast, Tower of the Damned - Highly replayable and inspired by roguelike games, explore its ever-changing halls and chambers and do battle with the minions of the Jailer, Torghast’s vile ruler.
    Pandaren and all allied races will now be able to become Death Knights.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 1 Kasım 2019; 22:56:14 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.