Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
6
Favori
48.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk mesajda

    quote:

    Shadowlands içerik ana başlıklar:

    * Level squish ile 120 olan karakterler 50 olacak WoW: SL ile bunu lvl 60'a yükselteceğiz.Yeni başlayanlar istedikleri herhangi bir ek paketin bölgesi ile level 20-50 arasını level kazanacak şekilde tüm Leveling sistemi değişiyor(Zaten Party Sync sistemi 8.2.5'de gelmişti) 1-10 arasını ise.
    * Orjinal Irklar daha fazla özelleştirme içerecek mesala: Savaş boyalı Troll ve Dwarf(Blood Troll ve Wildhammer Dwarf gibi)-Kemiksiz Undead-Humanlarda daha fazla etnik özellik içeren özelleştirmeler-Dranei Kuyruk özelleştirmeleri uzunluk ve kristal ekleme gibi-Irklarda Daha fazla Göz rengi bunlar geldikten sonra mevcut karakterlerinizi oyunda berberde değiştirebileceksiniz.
    * Legendary'ler geri dönüyor fakat bu sefer üzerindeki ana özelliklerini oyuncular belirleyecek RNG değil.
    * Tüm Legendary'ler transmog olabilecek.
    * Slyvannas Loyalist questini seçenlere özel bir oynanış seçeneği olmayacak BFA'daki Saurfang questlerinde Slyvannas tarafında questini tamamlayanlar.
    * Uçma Legion ve BFA'da olduğu gibi kademeli bir süreçten sonra olacak.
    * Sınıfların Spec&Talent özelliklerine odaklanmak yerine Sınıfın kendisine odaklanılacak böylelikle Shamanlar Totemlerine,Paladinler Auralarına,Warlocklar D.O.T'larına vs vs. Tüm Spec&Talentlerde kullanabileceğiz eskide olduğu gibi (BFA 'da Priest Sta ve Mage Int buffları geri gelmişti).
    * WoW: SL ile birlikte 5 ayrı bölge gelecek bu 5'in 4 bölgesinde ayrı ayrı kendilerine ait Covenant'ları olacak buralar 2 ayrı özellik verecek 1 tanesi sınıflara özel bir tanesi ise genel özellik olacak.
    * WoW: SL ile birlikte Anima Power and Soulbinding sistemi geliyor seçtiğiniz Convenant'ınızda ki NPC ile Soulbinding yapıp buraya Anima Power toplayıp bu NPC 'de talentindeki özelliklerinizi açacaksınız Atifact Power'ın aksine günlük kazanım limiti olacak.
    * 8 yeni Dungeon 1 tane Raid ile gelecek WoW: SL 4'ü leveling 4'ü ise Leveling için olacak sonraki dönemlerde elbette Raid sayısı ve Dungeon sayısı artacaktır.
    * Torghast, Tower of the Damned ise the Maw bölgesinde olacak ve burada ister Tek başınıza isterse grup halinde girebileceğiniz zorluğunu kişi sayısına göre ayarlayabilen bir Dungeon olacak.
    * Yeni Sınıf ve yeni bir meslek gelmeyecek (Mevcutları şu anki durumundan daha iyi bir noktaya getirecekler ise daha iyi olmuş diyebilirim zaman gösterecek).



    Şu kısmın güncellemesinde yardıma ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Kasım 2019; 11:37:44 >




  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anlam olarak bir sorun yok, birkaç yerde virgül lazım ve "Party Sync'de..." derken dahi anlamında de kullanıldığı için apostrofsuz ayrı yazmanız gerekir.
  • yeni paket beni heyecanlandırdı açıkcası.
    Trailer da gerçekten iyiydi.
    ancak level 60'a düşürmelerini istemezdim. 130 lvl olup yine squish yapılabilirdi aslında.
    ayrıca birçok kişi yeni class bekliyordu. getirmediler.
    en azından Bolvar'dan esinlenerek Fire DK talent ağacı getirilebilirdi.
    Bekleyip göreceğiz.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Hızlıca şu çekilde güncelledim, kolay gelsin:

    Shadowlands'le gelecek içeriğe dair ana başlıklar:
    * Level squish ile 120 level karakterler 50 level olacaklar, Shadowlands'de 60 level'a yükselteceğiz. Oyuna yeni başlayacaklar 1-10 level aralığını Exile's Path isimli yeni levelling bölgesinde geçirecekler, bu bölge tüm Azeroth'a ait ortam ve yaratıklardan oluşacak, geçmişe dair kısa bir tur denebilir. Level 20-50 arasıysa seçtikleri herhangi bir ek paketin bölgesinde level atlayacak şekilde tüm Leveling sistemi değişiyor (Zaten Party Sync sistemi 8.2.5'de gelmişti).
    * Orjinal Irklar daha fazla özelleştirme içerecek, mesela: Savaş boyalı Troll ve Dwarf (Blood Troll ve Wildhammer Dwarf gibi), kemiksiz Undead, Humanlar'da daha fazla etnik özellik içeren özelleştirmeler, Draneiler için Kuyruk özelleştirmeleri, uzunluk ve kristal ekleme gibi. Irklarda Daha fazla Göz rengi. Bunlar geldikten sonra mevcut karakterlerinizi oyunda berberde değiştirebileceksiniz.
    * Legendary'ler geri dönüyor, fakat bu sefer üzerindeki ana özelliklerini oyuncular belirleyecek, RNG değil.
    * Tüm Legendary'ler transmog olabilecek.
    * Slyvannas Loyalist questini seçenlere özel bir oynanış seçeneği olmayacak, BFA'daki Saurfang questlerinde Slyvannas tarafında questini tamamlayanlar.
    * Uçma, Legion ve BFA'da olduğu gibi kademeli bir süreçten sonra açılacak.
    * Sınıfların Spec&Talent özelliklerine odaklanmak yerine Sınıfın kendisine odaklanılacak, böylelikle Shamanlar Totemlerine, Paladinler Auralarına, Warlocklar D.O.T'larına vs. Tüm Spec&Talentlerde kullanabileceğiz eskide olduğu gibi (BFA 'da Priest Sta ve Mage Int. buffları geri gelmişti).
    * WoW: SL ile birlikte 5 ayrı bölge gelecek, bu 5 bölgenin dördünde ayrı ayrı kendilerine ait Covenant'ları olacak, buralar 2 ayrı özellik verecek, 1 tanesi sınıflara özel bir tanesi ise genel özellik olacak.
    * WoW: SL ile birlikte Anima Power and Soulbinding sistemi geliyor, seçtiğiniz Convenant'ınızda ki NPC ile Soulbinding yapıp buraya Anima Power toplayıp bu NPC 'de talentindeki özelliklerinizi açacaksınız, Artifact Power'ın aksine günlük kazanım limiti olacak.
    * İlk etapta 8 yeni Dungeon, 1 tane Raid ile gelecek. 4'ü leveling 4'ü end-game için olacak, sonraki dönemlerde elbette Raid sayısı ve Dungeon sayısı artacaktır.
    * Torghast, Tower of the Damned ise the Maw bölgesinde olacak ve burada ister Tek başınıza isterse grup halinde girebileceğiniz, zorluğunu kişi sayısına göre ayarlayabilen bir Dungeon olacak.
    * Yeni Sınıf ve yeni bir meslek gelmeyecek (Mevcutlar, şu anki durumundan daha iyi bir noktaya getirecekler ise daha iyi olmuş diyebilirim, zaman gösterecek).




  • Bazı ufak tefek tarih ve 8.3 ile ilgili düzeltmeleri yaptım bilgi gördükçe ilk mesajı editlemeyi sürdürüyorum.
  • Çıkış tarihi:

    -------------- 27 Ekim 2020 ------------

    Saat:02:00am Türkiye saati ile Shadowlands içeriğine erişim sağlanmış olacaktır tüm WoW oyuncularına duyurulur!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Ağustos 2020; 11:52:7 >
  • Başta tüm mesajların bugün atıldığını sanıp baya bir ilgi var sandım ama sadece konuyu açan arkadaşın mesajı yeni. Oyunun eski heyecanı kalmadı sanki.
  • Bu tarzın dönemi bitti. Artık insanlar uzun vakitlerini pc başında geçirmiyor veya geçiremiyor. 20 dakka bir oyun atıp çıkıyor. O yüzden mobalar popüler. Rpg döneminin bitmek üzere oluşu ayrıca euronun ülkemizde pahallanması, blizzardın ülkeye özel fiyatlandırma yapmaması wow’a olan ilgiyi düşürdü bizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadowlands'de level kasmayı düşünen var ise Shadowlands'e ön hazırlık son BFA yamasında oyuna geri dönüp son eksiklerini gidermelerini tavsiye ederim


    keza Shadowlands yeni level sistemi ve diğer şeyler bu yama ile birlikte uygulanmaya başlayacak en azından Shadowlands'e en hazır şekilde karakterinizi hazır bekletmiş olup Shadowlands de herkes ile level kasmayı yaşayabilirsiniz.


    Edit: Ekstra not:

    World of Warcraft: Shadowlands Collector Edition (fiziksel kutulu olan) 13 Ekimden itibaren yollanmaya başlanacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Ağustos 2020; 11:36:50 >
  • Afterlives Animasyon Serisi Ön Tanıtım vidyosu




    Afterlives Animasyon Serisi-Bastion bölge hikayesinin Uther ve Arthası içeren ön giriş vidyosu




    Hafif spoiler var gibi
    ama gerçi ben beta da neler dönüyor hiç bakmadım
    belkide spoiler değildir.


    Edit: Arkadaşlar bu konuya eklenmesi gereken herhangi bir bilgi veya başka bir şey var ise direk bu konuya ya da bana özel mesaj atabilirsiniz çünkü bu konu WoW bölümüne ait bana ait değil ben sadece konuyu düzelten kişiyim öyle düşünün bir imece usülü olursa WoW bölümü için daha faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Ağustos 2020; 20:11:26 >




  • kutulu CE 1050 lira olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 28 Ağustos 2020; 19:4:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonsus serverinde takılan var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oynamayalı uzun zaman oldu, hatırladığım kadarıyla yeni paket çıkınca hesaptaki battle chest otomatik olarak son 2 pakete kadar uzuyordu kendi. Yani ben pandarida bırakmıştım, eskisi gibi şimdi de bu paket çıkınca sadece bu pakedi ve bfa almam yeterli olucak mı? Şimdi ön sipariş kampanyası ile alsam shadowlandsi paket çıkınca hesaba yüklesem?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 29 Ağustos 2020; 10:59:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkan 197

    Arkadaşlar oynamayalı uzun zaman oldu, hatırladığım kadarıyla yeni paket çıkınca hesaptaki battle chest otomatik olarak son 2 pakete kadar uzuyordu kendi. Yani ben pandarida bırakmıştım, eskisi gibi şimdi de bu paket çıkınca sadece bu pakedi ve bfa almam yeterli olucak mı? Şimdi ön sipariş kampanyası ile alsam shadowlandsi paket çıkınca hesaba yüklesem?
    Hepsi tamam yaparsın sorun olmaz da şurasını anlamadım.

    quote:

    "paket çıkınca hesaba yüklesem?"


    Bu tam olarak ne demek yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Ağustos 2020; 11:19:1 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Orada kastettiğim mesela burada satan arkadaşlardan veya dışarıdan ön sipariş shadowlands paket kodu alsam, çıkınca yüklesem? Bfa almadan önce yani şuan hesaba eklemem mümkün değildi diye hatırlıyorum en son pandaridada bıraktığım için. Şimdi benim hesap kendi kendine legiona kadar uzayacak sanırım shadowlands çıkınca, bfa ve shadowlands ön siparişi şimdi almam daha mı mantıklı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Son paket yeterli dediğiniz, bfa almama gerek kalmadan sadece shadowlands mi alıcam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkan 197

    Teşekkürler cevap için. Orada kastettiğim mesela burada satan arkadaşlardan veya dışarıdan ön sipariş shadowlands paket kodu alsam, çıkınca yüklesem? Bfa almadan önce yani şuan hesaba eklemem mümkün değildi diye hatırlıyorum en son pandaridada bıraktığım için. Şimdi benim hesap kendi kendine legiona kadar uzayacak sanırım shadowlands çıkınca, bfa ve shadowlands ön siparişi şimdi almam daha mı mantıklı olur
    Evet yine karışık yazmışsın sade şekilde yazsaydın daha iyi olurdu fakat yine de anladım olayı.

    Evet şu anda Shadowlands ve BFA alıp shadowlands için hazırlansan daha iyi olur senin için.


    Diğer arkadaşın dediği BFA 'nın Battlechest'e eklenip BFA 'ya para vermeden BFA ya sahip olup sonrasında da Shadowlands 'e sadece para verip WoW'u en yüksek seviyede oynama imkanın ne zaman geleceği net bir şekile belli değil (ya da ben bilmiyorum belki birisi biliyordur [fakat kaynakları resmi bir yer olacak]).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Ağustos 2020; 12:14:56 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.