Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33273328332933303331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 gün toplam 6 el oynadım, oynayabildim.
    Öncelikli olarak ultra ayarlarda oynayınca daha önce esmeyen rüzgarın estiğini ve topraktan toz kaldırdığını, daha önce çim sandığım şeylerin çiçek olduklarını patlayan tankın efekt ve yanışını seyretmek çok hoşuma gitti, grafik konusunda aşmışlar. Ama oyun aynı oyun t6 ile oynarken t8, t8 ile oynarken t10 maç atamaya devam. wotun şu top tier çıkarması için ne olmak gerektiğini bir çözsem iş daha eğlenceli olacak. günde 3-5 maç atan birsinin sürekli 2 üst tier ile kapışmak zorunda olması çok sıkıcı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadiyaaaa -- 15 Kasım 2018; 13:13:12 >
  • hadiyaaaa H kullanıcısına yanıt
    Bu yuzden oyuna 7 tiere kadar resmi olarak BOT ekleyecekler :D Gayri resmi botlar 10 tierde bile var zaten.
  • Oynadım sevdimde ama gercekten bu kadar preye iğmtmesine nasıl sabrediosunuz ki halada aynı hala sanirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    olsun valla, böyle ızdırap çekeceğimize, onlar botsa bende bot gibi oynarım en azından eşit tier ile oynar keyfime bakarım. t5 italyan ile 4 el attım 1 kere t6 3 kere t7 maç atadı, herseferinde karşımda ya o-i, o-ni, yada kv2 bide şansız bedeviyim ya, herifler direk bana bakarken yakalandım 2 sefer tek attılar.
  • Oyunu, her ne kadar pay to progress olsa da Tier 8 tank olan IS-3'e kadar keyifle oynuyordum. Fakat Tier 8'e geçince gördüm ki artık bu saatten sonra para istiyor. Her maçım zararla geçiyor. Şöyle ki artık sadece günün x2 puanını kasar (yani her tankla bir map atar) sonra da çıkarım. Çünkü diğer her durumda zararda oluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 16 Kasım 2018; 8:45:50 >
  • para istemek hakları itiraz etmiyoruz..ama oyuncuyu kazanıp heyecanlanırmak yerine kızdırıp küstürürsen para vermez..uygun güç dağılımı, düzgün haklı rng dağılımı, oyun içi yapılabildiği kadar adalet olduğunu oyuncu tımarı ve islahını gerçek oyunucular hissederse para harcarlar..oyun pahalı değil..ben mesela sadece 2500 altın alıp mürettebatımı ve donanımlarımı aktarmak için kullanıyorum bana göre çok para değil benim gibi 1000 kişi yapsa WG ye yeter..fazlasını harcıyan zaten olacaktır..daha ne olsun..ama kandırılırsam, küsersem sadece oynarım.. ob 277 aldım duruyor..:) altın yok..almıycam 5 skilli T10 mürettebatım var..ama duruyor.. dursun..
  • Su fiyatlandirma ile hicbirsey alamamanizi israrla oneririm, suan Euro 6.07 TL ancak WG de 7.33 TL olarak hesaplaniyor. En azindan bu duzeltilene kadar WG den birsey almayin, aldirmayin.
  • daha 10 kuruş bile vermem şu oyuna.. aimbot resmi wot sponsoru olmuş.. arka arkaya 15/1 biten maçlar.. hele hele 10 tierde... bunlar da düzelmeyeceğine göre..

    şimdi farkettim, gurcel yöntici olmuşsun, hayırlı olsun
  • dragotreis kullanıcısına yanıt
    Ben onceki mesaji yazdiktan sonra haberini aldim, Euro kuru guncellenecekmis, umarim mantikli bir fiyat belirlenir. Belki bir nebze canlanir oyun. Bu arada ben yaklasik 7 8 yildir yoneticiyim :)
  • 212A ile bir kere 1000 im yok..kariyerimde bir kere yok :)gw tiger P arty progetto46 ile giderken 1200 vuruyor. scrop g ile 252u ya yandan apcr ile palet..(boşluklu zırha değil:)) scopr g ile t43 e yandan palet...bu halde çizgi film olduğu sürece benden 5 alamaz..çizgi filime para verilmez..oyunu kullanmaya devam :)..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 17 Kasım 2018; 7:46:20 >
  • Twitch açmıştım clan savaşlarında yayında bonus code WORLDOFTANKSRULES yazıyordu denedim kabul oldu..ne işe yarar henüz bilmiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velociraptor

    Twitch açmıştım clan savaşlarında yayında bonus code WORLDOFTANKSRULES yazıyordu denedim kabul oldu..ne işe yarar henüz bilmiyorum
    amblem vermiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Ben onceki mesaji yazdiktan sonra haberini aldim, Euro kuru guncellenecekmis, umarim mantikli bir fiyat belirlenir. Belki bir nebze canlanir oyun. Bu arada ben yaklasik 7 8 yildir yoneticiyim :)
    direk euro ile satın alsak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    88'lik jagdtiger aldım 4-5 yıl önce eskiden ne güzeldi şimdi adam akıllı eşleştirmeye düşmüyorum tier 9 ve 10'ların maçına atıyor top cılız kalıyor pre mermi bile delmiyor mahvettiler güzelim avcıyı
  • Yalniz o tank tier 10 gormez :) 9 tierde de kallafi rakipler olmasa bile 240 vura vura nereye kadar idare edersin bilemem. Cok sevdigim bir tank olmasina ragmen yeni OP tanklar yuzunden golgede kaldi.
    Oyunda ciddi anlamda rahatsizlik verici bir dengesizlik var. Hem tierler arasi hem de siniflar arasinda. Bunu cozmeleri en az 1 yil alir, ki zaten o vakte oyuncu sayisinin dususunu kesmezler ise botlardan baska oyuncuda kalmaz oyunda.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz gün sabah 6'da oyuna girdiğimde karşımda E100 duruyordu oyuncu sayısının az olduğu vakitlerde bu tarz eşleşmeler olabiliyor.hadi tier 10'u geçtim tier 8 ve 9'da ki bir çok tankı önden delemiyor artık öyle bir nerflemişler ki satmama ramak kaldı keza super persıng almıstım ılk oyuna geldiğinde oda deli ediyordu beni 88'lik jagdla artık parada kasılmıyor.
  • Altinin var ise az sabirli ol. Oumuzdeki ay tank degisimi gelecek o zaman alirsin guzel ve yeni OP tanklardan.
  • Daha önce oyuna 10-20 sn geç girip sinir olurken şimdi yeni laptopumda bu yazı ile karşılaşıp, sonra 28 sn. den geri saymasını beklemek çok zevkli

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • Oyuna para harcamaya hiç gocunmadım baya pr. tank aldım farklı daha eğlenceli olsun diye ama oyunda son zamanlarda tankları ve eşleştirmeleri batırdılar.Heleki GM lerine gıcık oldum.Zaten bakanlığa vs. yerlere satışlarda Kıbrıs üzerinden vergi kaçırdığı için yakında daha da fazla yerlere şikayet edeceğim.Biraz ceza ile rahatlarlar.
  • aliksan kullanıcısına yanıt
    Kibris uzerinden vergi kacirma yok. Tamamen resmi olarak yasalari kullanarak vergi odemiyorlar :) Turkiye yi baglayan bir durum soz konusu degil. O merkez tum EU icin kurulmus bir merkez.
  • 
Sayfa: önceki 33273328332933303331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.