Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33083309331033113312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    İsveçli S1 den iyi mi bu çinli?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 24 Mart 2018; 16:25:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Yerine gore evet. Isvecli td nin camosu ve isabeti cok iyi ama malesef isvecli td harita secen bir tank. Yani her haritada oynanmiyor.
    Ancak china td hareketli ve 8 saniyede 450 vurdugu icin her haritada is yapabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoT 1.0'ın yeni grafik motorunu anlamadım ben. Ayarlara girip tüm ayarları Ultra yapıyorum 60fps civarı alıyorum, 75 fps ya ulaşayım diye birkaç ayarı kısıyorum 40-50 fps ye düşüyor.
  • bende ne mermi yediğimi anlayabiliyorum ne de hasar verdiğimi.Mermi izini görmeyince merminin nereye gittiğini de kestiremiyorsun.
  • YKB_87 Y kullanıcısına yanıt
    Eger ses olarak aldigin hasari gostermiyorsa, ses ayarlarina girip notebook da olan hoparloru 2+1 e getiren gerekiyor. Nedense Notebook duzenine alinc, aldigin hasarlardaki ses uyarilarinin bir kismi calismiyor.
  • Bu oyunda bazı tankların ekstra balı var arkadaş, kim ne derse desin, RNG'den bahsetmiyorum, eksta baldan bahsediyorum.


    Grille ile T 62'ye yandan gömüyorum, palet kırıyorum sadece, düzeltip yoluna devam ediyor, kağıt zırhlı 150 canı kalan Tvp'ye atıyorum sektiriyorum, behçet desen bunların en ballısı, yaşadığın olay bir iki kez başına gelir de tesadüf dersin, aynı şeyi kırk kere yaşıyorsan burda tesadüf ötesi bir durum vardır.
  •  World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]


    "Mümkünse SSD kullanın."

    Dalga mı geçiyorlar ya? SSD'nin değerli alanını bir oyuna harcamak istemiyorum ki 30 küsür GB sanırım oyun. HDD'de de savaş başladıktan 2 dakika sonra oyun giriyor. Buna acil çözüm gelmesi gerek. O zamana kadar oynamayı bıraktım oyunu.
  • Mümkünse " i7 işlemci ve 1080 Ti ekran kartı kullanın " da diyebilirlerdi
  • yeni yama sayesinde sanırım artık hafif tank spot görevlerini yapamayacağım. oyun yüklenip ben oyuna girene kadar 5 saniye kaçırmış oluyorum :) sonra da spota benden önce gidenler oluyor :)
  • benim açtığım ticket a da aynısını yazmışlar. resmen komedi,
    birde dün oyun içinde SS almaya kalkınca oyun donuyor "yanıt vermiyor" yazıyor, akabinde internet bağlantısı kopuyor, tekrar oyuna girene kadarda ya kazanmış, çoğunlukla da ölmüş ve kaybetmiş oluyorum. artık oyun içi SS de alamayacağım.
  • arty oynarken "şu noktaya nişan alıyorum" tuşu hangisiydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragotreis

    arty oynarken "şu noktaya nişan alıyorum" tuşu hangisiydi?

    "T"
  • ağırlıklı oyun oynanan bilgisayarlarda oyun ve sistem zaten SSD'ye kurulur,adamların tavsiyesinde bir gariplik yok, bende de SSD'de duruyor.
  • Normalde 2tb WD Blue (5400rmp) diske kuruluydu WoT, sistemi yeni topladıktan sonra klasör olarak SSD'ye kopyaladım, maçlar jet hızıyla yüklenmeye başladı. Neyse HDD'ye tekrar döneyim dedim, bir disk birleştirme işlemi yapayım dedim ve özel bir ayar çektim, işlem 16 saat civarı sürdü ama eski haline göre oldukça hızlandı, şu haliyle SSD'ye atmayı düşünmem bile. WoT gibi oyunlar çok sık güncellendiği için klasik mekanik HDD'lerde disk parçalanması performansa çok etki ediyor. Bir tek maç başladığı anda masaüstüne atma problemi başladı, maç başlıyor ileri geri hareket edebiliyorum ama fareyi sağa sola döndürdüğüm anda önce bir kilitlenme sonra CTD yaşıyorum. SSD'deyken bu sorun yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borisgrey

    ağırlıklı oyun oynanan bilgisayarlarda oyun ve sistem zaten SSD'ye kurulur,adamların tavsiyesinde bir gariplik yok, bende de SSD'de duruyor.

    Bende de SSD'de yüklü oyun başından beri ama, herkesin SSD'si olacak diye bir şey yok. Hadi yeni bilgisayarlar neyse de çoğu insan eski bilgisayarlarda oynuyor oyunu, bir de SSD mi alacaklar bir oyun için ?

    Ha SSD'yi zaten alacaktır işine yarar diye, o zaman kurar ama wot için SSD çoğu kişi için lüks olabilir.
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
  • Valla arkadaşlar, benim laptop baya eski.. 7 yıllık.. ama hafif modifiyeli
    işlemcimi hatırlamıyorum bile ama 2 gb nvidia gt-550m ekran kartı, 8 gb ram ve ssd var.

    son güncellemeden sonra (HD), oyun otomatik olarak min.ayarlarda oynatıyor haliyle.. ancak sabit 60 fps alıyorum. Nadiren ara ara lag oluyor ama serverdan mı benden mi bilemedim. oyuncuların çoğu öküz olduğundan soruyorum lag varmı diye cevap bile yazan olmuyor.

    imkan varsa SSD almanız benimki gibi bir laptopu bile adam edebiliyor. şu an piyasada 120 gb 170 TL ye var.

    bu arada herkesin şikayet ettiği mermi izini ben görebiliyorum. HD işlemciden kaynaklı olabilir. görmemek büyük sıkıntı yaratırdı cidden.. SD kullanıyorsanız HD yükleyip daha düşük ayarda bir oynamanızı deneyin derim..
  • 
Sayfa: önceki 33083309331033113312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.