Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3303. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33013302330333043305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Reklam kokan haraketler bunlar :)
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    1 yıldır oynamıyorum abi reklammı kaldı geldinmi daga taşa ateş ederim, gelince yeni bir heyecan lazım :) bi plat atarız artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaymonD7

    İyi oyna iyi bir klana gir oradan altın gelsin iyi oyna turnuvalara katıl altın gelsin 10k savaşta istedigin tankları rahat açarsın he ben kötü oynayıp zafer beklerim derseniz o sizin bileceginiz iş.

    Yıllardır oynuyorum şu hurafeler bir bana denk gelmiyor oyunda bot var o kesin yok mermi kayboluyo çalıya kaçıyo adam spot olmuyor gibi şeyler boş hurafe mm adam kayırıyor vs.

    dostum yatarak başarıya ulaşan bir tavuk var benim bildiğim

    konu yatmak değil, evet oyunun mekanikleri var. Belki bina arkasında iken başka bir ekip arkadaşımız düşmanı spotluyor, ama adam açığa çıkınca onun görüş alanından çıkıp bizimde görüş mesafemiz yetmediği için biz göremiyor olabiliriz. Bu oyunun çok acemisi olmayan yada prensiplerini okuyan öğrenen herkes bunu biliyor.
    konu kendi başarısızlığımızı örtbas etmek değil. kimse ah şu wg olmasa ben unicom olurdum demiyor. bu problemler ile oyundan keyif alıp almama konusunda sıkıntı yaşıyoruz. derdimiz bu.

    mesela dün, düşman tankı kabak gibi ortada, çalı arkası değil, sabit durmuyor, minik bir tankta değil. Geliyoruz benim tankıma; zaten aramızdaki mesafe 150-200 mt bile değil belki. yani hiçbirşey yokken bile düşmanı görebiliyor olmam lazım. üstüne kapalı optik var bende. Komutanda deneyimsiz değil ama ben adamı hala göremiyorum! varsa buna oyun mekaniği ile ilgili bir açıklaman bende aydınlanmış ve oyunda aaa evet bundan oluyor diye sinir olmamış olurum. adamda sanki görünmezlik pelerini var.

    bak şans bana da böyle yardımcı olmasın, yada adı her neyse beni de kayırmasın. Mesela geçen çok uzaktan full gaz geçen bir hafif tanka sıktım öyle koşu yoluna, mermiyi görüyorum yani denk gelmedi arkasına düştü, adam damage aldı! bana da olmasın bu. tamam sonuçta oyun bu, %100 gerçekçilik aramıyoruz da buda fazla.

    MM eşleştirmeleri adil yapsın, RNG ye razıyız! bir oyuncuyu değil bir takımı kayırmasın! bunu 1-2 kişi değil pekçok kişi hatta topluca klan üyeleri konuşuyor. herkez mi paranoyak? sanmıyorum, pek çoğumuz aklı başında, belli yaşa gelmiş adamlarız.
  • @RaymonD7
    klandan hala altın geliyor mu? toprak getirilerini baya azalttılar diye duydumdu en son. Kaleden gelen görev açma işleri de hikaye oldu gibi, ama dediğim gibi klan işlerinde aktif değilim kendi işime bakıyorum.

    @GurcellOnline Bu tarz oyun içi getirilere vakıf biri güncel bilgi verebilir mi?
  • borisgrey B kullanıcısına yanıt
    Klanlardan altın geliri azaldı diye biliyorum 5.6 ay klana girmedim turnuva altınları ile idare ediyordum bırakmadan önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaymonD7

    1 yıldır oynamıyorum abi reklammı kaldı geldinmi daga taşa ateş ederim, gelince yeni bir heyecan lazım :) bi plat atarız artık.

    Senin daha iyi ateş etmen lazım, askerden geliyorsun bir kere
  • Bu arada ara ara wot betayı oynuyorum da, ilk çıkardıkları versiyonda fps daha dengeliydi. 2. ve .3. kısımlarda saçma sapan fps düşmeleri oluyor. Gitgide iyileşeceğine kötüleşiyor sanki optimizasyon
  • @RaymonD7
    Sen hayirlisi ile bitir gel, yapariz bol bol aksiyon.

    @trgenesis
    Son zamanlarda oyundaki spot mekanikleri gercekten cok garip isliyor, dedigin gibi bazi sacma seyler oyun icinde olabiliyor. Bu mekaniklerden mi yoksa hilecilerin oyun clineti uzerinden yaptigi degisikliklerdenmi kaynaklandigi konusunda bilgim yok ama su kadarini soyleyim; oyun clienti uzerinde yapilan bazi degisiklikler ile vurus acisi ve zirh oraninin degistirildigi biliniyor. Bunun uzerine birde aimbot gibi hileler kullaniliyorsa imkansiz diyebilecegin bircok seye sahit olabilirsin :)
    WG her ne kadar inkar edip 6 ayda bir 2000 kisi banladiysada hile kullanimi asiri fazla, gunden gunede artan bir ivmelenme soz konusu, yani domateslerin 200m den senin kupolanin ucunu 4 kere vurmasi normal degil ya da her atista kritik yemeyi ustelik cok dar bir acidan kimse sans diye adlandirmasin. Sadece ben degil oyundan 100lerce kisi ayni seyle karsilasiyor.
    Ozetle; WG su aralar HD maplere yonelmis oyun motorunu degistirmekle ugrasmakta dolayisi ile diger seyler suan aksak gidebilir, onlara ayiracak vakitleri suan icin yok.

    @borisgrey
    Bir clandaysan War Games acildiginda clan savaslari yaparak veya o surede kaleye girerek gold kazanma sansin var ya da arkadas cevrenle turnuvalara katilarak altin kazanabilirsin. Bunun haricinde simdilik altin geliri olan etkinlik yok.
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    xvm kullanmadım hiç ama anlıyorum hemen maç sonu oyuncuların istatistiklerine bakıyorum tek tek ayrıca dün elc eleven tankı full canım ile çarptım son kalmıştı adam ilk amühimmat yedi tamir ettim ikinci atışında ammo rock attı taret uçtu..Full canla beni alt etti tank



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKB_87 -- 23 Şubat 2018; 11:47:37 >
  • arkadaşlar dün akşam da ağız tadı ile oynayamadım. evvelki güne nazaran daha iyiydi ama acaba benim sistem mi kasmaya başladı acaba diye düşündüm. sizde de var mıydı sıkıntı?
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    2 gündür bende de oluyor hocam tank ile ilerlerken tam zoom yapıyorum takılıyor ama arada oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    iyi oynayan kazanıyorsa bu onun iyi oyuncu olduğunu kanıtlamaz mı ? değilse size göre iyi oyuncu ile iyi oynayan arasındaki fark nedir?

    iddia ettiğin ile eklediğin video alakasız,
    1 düşmanın ve sizin gücünüzü göremiyoruz xvm kapalı
    2 sen zaten t10 olarak çıkmışın yani senden 2 tier üst daha iyi bir oyuncu yok.

    verdiğin diğer linkteki maçları izlemeye çalıştığımda şu hatayı veriyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 23 Şubat 2018; 15:42:6 >
  • Asla(ne yaparsan yap)Görünmeyen tanklar..aniden ortaya çıkan tanklar..oyun içinde olan ama kime sorsam ve WG ye sorsan RNG olarak adlandırılan sihir harikaları..RNG nin dili olsa "bu ne ya internet bağlantınız kopsa benden bileceksiniZ..ben neymişim ya" diyeceği olaylar.derin RNG...ben çizgi film diyorum..gülüyorum..ama birde oğluma anlatabilsem..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadrainman kullanıcısına yanıt
    İki gün önce t57 h nin tepesinin ucu görünüyordu, balıkçı k. Haritası, tam hareket edecekken atış yapayım da öyle gideyim dedim, tamamen şansa gitti denk geldi 1100 vurdu patlayıcı ile, bc ye scorpa bazen tek atıyor denk gelirse. Söylendiği gibi Biraz açık hasar almaya, ama olur da biraz sektirir biraz da isabetli atarsa 2k 3k çok rahat vuruyor. Ben sevdim açıkçası. T30 dan daha hoşuma gitti benim . Test server bekle istersen dene öyle al ya da birinden rica et oyna. Sıralamalı savaşlarda epey kazandım bu ara😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zagor_71

    hem tank kasmayıp hem o yüksek seviye tanklara nasıl sahip olacağız ?, pre hesabın yok gold atamıyorsun ama birşeyler yapmak istiyorsun, sürekli plat atacak arkadaşda bulamıyorsun, hadi biraz açarmısın ?
    MM seni sürekli kırmızı karşı tarafa sürekli mavi, mor atıyor oyunun 1.dk sında takım 0-7 oluyor, ne hikmetse binlerce kere aynı tankın aynı yerine attığın mermiler girmemeye başlıyor, aynı seviye aynı marka tank tam gaz giderken daha namlusu tam dönmeden ateş ediyor seni vuruyor sen durduğun yerde tam aim aldığın halde mermi dağa taşa gidiyor, sen bir atış yapıyorsun daha lamba yanmadan sanki tüm namlular nerede olduğunu biliyormuş gibi sana dönüyor karşıda o uni 4 adam öldürüyor ama ne hikmetse spot olmuyor. yada tepenin arkasında iken spot olan tank tepeyi aşınca tam göreceğin esnada yok oluyor! (en çok da buna uyuz oluyorum adam evin arkasında spot olmuş aim almışım çıksın diye bekliyorum adam tam çıkarken yok oluyor bu esneda beni spotluyor bana sıkıyor beni vuruyor tekrar evin arkasına girince aaaaa yine spot oluyor. bunlara karşı nasıl bir strateji olmalı ?

    quote:

    yada tepenin arkasında iken spot olan tank tepeyi aşınca tam göreceğin esnada yok oluyor! (en çok da buna uyuz oluyorum adam evin arkasında spot olmuş aim almışım çıksın diye bekliyorum adam tam çıkarken yok oluyor bu esneda beni spotluyor bana sıkıyor beni vuruyor tekrar evin arkasına girince aaaaa yine spot oluyor. bunlara karşı nasıl bir strateji olmalı ?




    Aynen katılıyorum. Tam ateş edeceğin boşluğa gelince nasıl kalkıyor spot? Defalarca geldi başıma. Hareket etmesine rağmen görünmüyor, beni vuruyor gidiyor geliyor sadece mermisi beynimde patlarken görüyorum tankı onun dışında yok. Önceleri arty oynamayı sevmezdim sırf şu saçmalıkları görmemek için artye başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragotreis kullanıcısına yanıt
    gwe100 aldım onun yerine .belki 10 gün sonra alabilirm kredi sıkıntısından. açıkcası t30 bana en çok zevk veren tank oldu resmen aşık oldum tanka
  • şuan t28 htc nin bir görevi kaldı orta tank son görev 2 avcı yok et ve 1000 hasar v er.bir türlü yapamıyorum bi geçcem yeni görevlerden 4 milyonu bi günde alırım arty ve tank avcısını bi günde bitirebilirm
  • gurcell komutandan yardım isitoyrum bnm yerime geç şu görevi lütfen 2 tank avıcı öldüremiyorum br türlü orta tank son görev.hiç bana göre değil orta tank



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrainman -- 24 Şubat 2018; 17:3:32 >
  • sadrainman kullanıcısına yanıt
    kullandigin med tank ne?
  • 
Sayfa: önceki 33013302330333043305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.