Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33003301330233033304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    WG nin yeni pazarlama stratejisi...Bazı oyunculara indirim tanımlanmış...2500 altın 19 29 39 şeklinde...

    Bende 39 mesela, ama yan hesapta 19...İsteyene 75tl den 10000 altın gönderilir...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Enpara varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trgenesis T kullanıcısına yanıt
    dengesizlik yaratıp yenilmemiz ve bizim hırsımızı tahrik etmesi oyunun en büyük özelliği..bunuda MM ve RNG ile yapıyor..şimdi hepimimizin rate istatistikleri bilgisayarda var. tek yapması gereken yenilmemizi istemesi..15 kişide 2 kişi unicum olsa bile 8 kişi botucium olunca yapacak hiçbirşey yok..yukarıda arkadaş yazmış(RAYMOND7) çok doğru alıntılayamadımm..oyunu bırakıp gerek üst katmandaki(unicum) gerekse alt katmanda(boticum) oyunu etkileyen oyuncuların oynamasını da engellemek hemde kendimizi soğutup tekrar gelmek en mantıklı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 22 Şubat 2018; 5:53:56 >
  • az önceki oyunum tam dediğine örnek maç 6-15 bitti yanılmıyorsam yine iyi direndik
     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    üstad aynen dediğin gibi yaptım bende kapadım geçtim. ha şimdi düzelir ha şimdi düzelir ha o tankla ha bu tankla düzelir derken tabi biraz yenilgi oranını şükela seviyeye getirdim. bir daha daha erken bırakıcam
    yanıma kağıt kalem alıp çetere tutucam, kaç oldu o günkü wr diye

    bu konu ile ilgili ticket açtım, genel bir savunma yapıp wr yada wn8 değeri baz alınan bir eşleştirmenin mm sistemini yoracağı ve bekleme süresini artıracağını söylemişler.

    bence yine kıvırmışlar çünkü bu teknoloji çağında yapılacak işlem çok basit! Sen 15-15 e bir maça milleti tank tier ve tipine göre yerleştirebildin mi? yerleştirdin. Sadece takımların kalitelerini dengelemek için takımlar arası ayar yapacaksın. Örneğin 3-5-7 lik eşleşmede takımlardaki ilk 3 oyuncu içinde 4 iyi 2 kötü istatistikli varsa iyileri veya kötüleri 1 takıma vermicen, bölüştürecen, bu kadar basit. hemde çok basit.
    ama işte yapmak istemiyor.

    yalnız merak ettiğim kaybedecek kişileri neye göre belirliyorlar. mesela o gece için niye ben? çok mu muhteşem oyuncuyum da beni hırslandırıp bişeyler aldıracak? yoo.. o zaman?
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    1 ay kadar önce wota para vermek enayilik mi diye konu açmıştım ama teklifin ciddi ise düşünürüm
  • Şöyle bir uyarı çıkıyor...Düzelirse yazarım buraya...

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Ticket attım ben de bu sorundan dolayı, ana hesabimda MasterCard hediye için aktif ...

    Bugün 1 saat paysafecard satan yer aradım internet sitelerinden bakarak, uğradığım dükkanlardan birisinde bu sözü duyunca şok oldum: abi o dükkan kapanalı 5 yıl oldu... 5 senedir bir insan veritabanını güncellemez mi ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 22 Şubat 2018; 18:39:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis

    abi anlamadığım bir konu var. WG oyuncu herkesin istatistiklerini dengelemeye mi çalışıyor bilemiyorum. insan paranoyak oluyor komplo teorileri üretiyor.
    dün 14 maç yapmışım sadece 2 galibiyet var! WR %12! küfredim kapadım çıktım. bakıyorum sürekli karşı takımlara WR%50 üstü adamlar WN8 i ortalama ve üstü adamlar gelirken bizim takımda top tier adamın %45 wr i oluyor ve bir sürü %45-46 wr li oyuncu.
    hepsi de hiç beni şaşırtmadan performanslarını maça koyuyorlar ve dk 1 15-3 kaybettiniz.
    bu bence şans olamaz yani, hep mi kötü takıma denk gelinir karşı takımın istatistikleri iyi olur? bunu nasıl dengeliyor ki sayın WG? bakiyorum rakip takım hep daha iyi hep daha iyi.. 2 defa bizim takım iyi oldu onda da kazandık zaten yine farklı bir şekilde..güya mm yi dengeleyeceklerdi aynı seviye adamlarla oynatacaklardı vs vs yalan

    ya bu saçmalık dönem dönem ortaya çıkıyor. tam ben de neler oluyor derken klandan arkadaşlar söylüyordu, üstüne burada da bahsedildi. arka arkaya sürekli kayıp kayıp.. 2 dakikada 8/0 oluyor oyun. başka bir gariplik de sanki tüyo gitmişcesine doğrudan saldırıyor adamlar, haberleri var gibi. ağırlarla doğrudan dalıyorlar hoop 15/1. 15/2 neyse.. 3 dakika içinde 10/0 12/0 olur mu ya.

    şu kamuflaj uydurması da çok saçma geliyor bana. neymiş oyun mekanikleriymiş..yemişim mekaniğini.. tank karşımda gidiyor, birisi palet atıyor hooop hayalet.. gitti. bir tane oyun videosu kaydetmiştim, açamıyorum artık sürüm desteklemiyor diye açılmıyor, el halluf haritasında tepeciğin yatmış arkadaş cayır cayır vuruyor, gittim spotladım, ben de ona atıyorum, attı kendini aşağıya, bakın bu çok önemli, hadi belirli bir mesafeden anladık (asla da kabul etmiyorum da) diyelim mekanik denen uydurmayı. aramız 50 metre bile yoktu, uçurumdan aşağı düşünce yok oldu koca 20 tonluk tank. bildiğin yok. ulan bırak kamuflaj ağını tankın tamamı ağdan yapılmış olsa yine imkansız. ne mekaniği ne camo değeri b.kunu çıkartmışlar oyunun. pasif spot esnasında ateş edersen belli olur yeriniz diyor, adam cayır cayır inletiyor kabak gibi ortada ne bir ağaç ne bir çalı, spotla spotlayabilirsen.
  • Bazen yenilgi serileri oyunun oynayan kişi ve kişilerede baglı, sen eger oyunu iyi oynayıp iyi okuyabiliyorsan ve yanındaki 2 kişide öyleyse win gelir bunun için tank kasmayıp yuksek seviye tanklar ve oyunu degiştirebilecek tanklar ile girilmeli.





    Pas tuttum askerden bi geleyim hele :) ama oyun istedigim gibi - yokde devam ediyor olmamış sürekli yeni tanklar boku çıkmış gibi.



    Eskilerden kim kaldı be:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    hem tank kasmayıp hem o yüksek seviye tanklara nasıl sahip olacağız ?, pre hesabın yok gold atamıyorsun ama birşeyler yapmak istiyorsun, sürekli plat atacak arkadaşda bulamıyorsun, hadi biraz açarmısın ?
    MM seni sürekli kırmızı karşı tarafa sürekli mavi, mor atıyor oyunun 1.dk sında takım 0-7 oluyor, ne hikmetse binlerce kere aynı tankın aynı yerine attığın mermiler girmemeye başlıyor, aynı seviye aynı marka tank tam gaz giderken daha namlusu tam dönmeden ateş ediyor seni vuruyor sen durduğun yerde tam aim aldığın halde mermi dağa taşa gidiyor, sen bir atış yapıyorsun daha lamba yanmadan sanki tüm namlular nerede olduğunu biliyormuş gibi sana dönüyor karşıda o uni 4 adam öldürüyor ama ne hikmetse spot olmuyor. yada tepenin arkasında iken spot olan tank tepeyi aşınca tam göreceğin esnada yok oluyor! (en çok da buna uyuz oluyorum adam evin arkasında spot olmuş aim almışım çıksın diye bekliyorum adam tam çıkarken yok oluyor bu esneda beni spotluyor bana sıkıyor beni vuruyor tekrar evin arkasına girince aaaaa yine spot oluyor. bunlara karşı nasıl bir strateji olmalı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 22 Şubat 2018; 21:50:48 >
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    İyi oyna iyi bir klana gir oradan altın gelsin iyi oyna turnuvalara katıl altın gelsin 10k savaşta istedigin tankları rahat açarsın he ben kötü oynayıp zafer beklerim derseniz o sizin bileceginiz iş.

    Yıllardır oynuyorum şu hurafeler bir bana denk gelmiyor oyunda bot var o kesin yok mermi kayboluyo çalıya kaçıyo adam spot olmuyor gibi şeyler boş hurafe mm adam kayırıyor vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 22 Şubat 2018; 22:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    tabii eğer o elit kesimde isen bizim karşımıza çıkan mavi yada mor sun demektir, nasıl kaybedebilirsinki ?
    o 10k savaşı yaparken sürekli 2 üst tier maça çıkıp o iyi oyunun la karşında 2 tier üst mavi ve mor oyuncu varken nasıl maçı döndüreceksin peki ? boş laflara karnımız tok binlerce video var senin de vardır yoksada at bir oyun döndürdüğünü canlı canlı izleyelimde ne kadar gerçekçisin görelim.
    bende bu oyunu yıldır oynarım, oyun içinde oynarken yaşananlara hurafe diyenin ya wottan bir çıkarı vardır yada körün tekidir.
  • daha şimdi sıralama savaşı yaptım, Türk Mor STRV103b prokhorovka da genelde spotçuların gittiği sol daki çalılıklara gitmiş, ben (obj268 ver 4) jpgz ve maus karşı tarafta çalıların arkasındayız adam önce beni açtı 3 el sıktı kaçtım sonra jpgz ye sonrada maus a sıktı ve açılmadı ! bende de aynı tank var mürettebat 4 skill'li full kamo, tank boyalı, telesk. dürbün ve ağ ile maça çıkarım, eğer önümde bizden bir tank yoksa nereye saklanırsam saklanayım ilk atıştan sonra kesinlikle açılıyorum.. o adam o mor oyuncu nasıl açılmadan en az 7-8 atış yapıyor arkasından kaçıyor ve açılmıyor.
    ha dur.. oyunun ilerleyen zamanında oraya birde 110e4 gelmiş adam ilk atıştan sonra açıldı ve öldürdük. bunu nasıl açıklayacaksın. maçın reply ini özellikle kaydettim isteyenede atarım.
  • bi sorum olacak elinde t110e4 olan var mı ortalama kaç vuruyor değerleri tutturuyor mu t30 var 750 vuruyor genelde.eğer cidden e4 1k vurursa almayı düşünüyorum zaten para sıkıntısı yaşıyorum şimdi boşa almayayım
  • sadrainman kullanıcısına yanıt
    T30 gibi o da 750 vuruyor :) Delisi biraz daha iyi o kadar. Kendin de oyun icinden girip inceleybilirsin tanki.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    ozaman almaya değmez tşk ederim cvp için valla her zaman hızır gibi yetişiyosun sorularımıza.oyun değerleri bazen tutmadığını bildiğimden ordaki değerler den ziyade tank sahibi daha net bilir diye :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrainman -- 23 Şubat 2018; 0:22:37 >
  • sadrainman kullanıcısına yanıt
    senin için uzun zamandır garajda duran ilk aldığım T10 tankımın pasını aldım :)
    full T10 maç,
    wz yandan 670

    is4 yandan 694

    maus kafadan 715

    type5 yandan ilk atışım 808 2. cide öldü garibim

    düşük tierleri tek aldığım çok olmuştur, birkaç kerede is7 yi tek aldım. ama geneli bu şekilde.

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 23 Şubat 2018; 1:39:52 >
  • merhaba arkadaslar. ben tıer 8 premıum strv s1 tankını almak ıcın oyuna para yatırıcaktım. ve 14.500 altını wargamıngın kendı sıtesınden cevrımıcı odeme yoluyla 98TL ye aldım. basta farketmedım fakat sonra hesaptan cıkıs yapıp altın fıyatlarına baktıgımda 14.500 altın 190 küsür TL olarak gozukuyoru. hesabıma gırdıgımde ıste 98 TL gozukuyordu. bende 98 TL ye almıstım. acaba bu hata wargamıngın sıstemsel hatasımı yanı hesabım ban falan yemez degılmı yada altınlarım gerı alınmaz degılmı. sımdıden yardımlarınız ıcın tesekurler.
  • forestkng F kullanıcısına yanıt
    WG bazi oyunculara altin alimlarina %50 bazilarina ise %30 indirim yapmis. Yani ozetle herhangi bir sorun yok, altinlarina odedigin para dogru ve oyuna aykiri herhangi bir durum soz konusu degil.

    @sadrainman
    T30 bazi konumlarda E4 den daha iyi , E4 un taretinin yanlari ve tepesi cok kolay hasar alir, ayrica motor tarafindan arty yada hafif tanklar yakalarsa mutlaka yakarlar seni. E4 un guzel yani doldurma suresi ce t30 a nazaran daha isabetli olmasi, birde HE mermisi cok guzel hasar birakiyor ama tank olarak biraz zayif kaliyor.
  • 
Sayfa: önceki 33003301330233033304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.