Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32703271327232733274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. Elimdeki obj 140'ın tüm mürettabatlarını kadın yaptım ve neredeyse skilleri full. Daha sonra ki gelecek olan kadın mürettebatları hangi tip tanklarda kullanmak doğru olur.
    Kadın mürettabatı daha sonra açmak istediğim amx 30b yada batcat'e koymak istiyorum.Tahminime göre kadın mürettebatı ağır tanka koymak mantıksız olacak. Ne dersiniz. Başka bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chagotta

    Sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. Elimdeki obj 140'ın tüm mürettabatlarını kadın yaptım ve neredeyse skilleri full. Daha sonra ki gelecek olan kadın mürettebatları hangi tip tanklarda kullanmak doğru olur.
    Kadın mürettabatı daha sonra açmak istediğim amx 30b yada batcat'e koymak istiyorum.Tahminime göre kadın mürettebatı ağır tanka koymak mantıksız olacak. Ne dersiniz. Başka bir tavsiyeniz var mı?


    sana oynarken en çok keyif veren tank hangisiyse ona koy.
  • Tanks gg de şöyle bir premium tank gördüm, oyundaki vk 100.01in premium hali diyebiliriz.
    https://tanks.gg/tank/vk-10001-b
    Ama oyunda bu tank yok ilerde eklenir mi?
  • Oyundaki istatistiklere bakarken eskiden fcm50t en cok gelir getiren tankti, simdi listede bile yok. Acep nedendir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    T26 Patriot mermisi en ucuz tank oldugunda su aralar en cok kazanc sagayan tank liderligini o kapti ama hasara gore en cok getiri yine T34 ve Lowe de.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Fcm 50t en bastayken 18. Siraya nasil dustu. Ya fcm nerflendi ya da tum prem tanklar buff landi.



    Lowe t34 ile ayni egilme acisina sahip olmus. Turret de buff yemis. Govde ve motorda da buff. Bu durumda t34 un de pek bi anlami kalmiyor.



    Wg yavas yavas tum prem tanklari buff liyor gibi geliyor bana. Fcm nin hali de bunun gostergesi. Yakinda ona da bi buff gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu giderek ölmeye başladı.. çok bişey yazmasamda, oyunlardaki tecrüberini yaşadıklarını paylaşan arkadaşlardan birşeyler öğreniyorduk. varsa böyle gerçekçi, insanı saran ama sinir etmeyen alternatif online oyun, paylaşın lütfen :)
  • WOWS 2. yıl dönümü hediyeleri...

    15 Eylül ile 18 Eylül tarihleri arasında herhangi bir Seviye IV ve üstü gemi ile 1 Rastgele, Ortak veya Senaryo savaşı kazanın ve 1 günlük Premium Hesap ve 25 adet World of Warships Yıl Dönümü sarf malzemesi kamuflajı kazanın.

    14 Eylül'den 28 Eylül'e kadar Seviye I-IX arası bir gemiyle en az bir savaş yapın ve lezzetli bonuslar hesabınıza gelsin! World of Warships'de 1.000 veya daha fazla savaş yapmış tüm oyuncular 10 adet World of Warships Yıl Dönümü sarf malzemesi kamuflajın sahibi olacak. Ayrıca oynadıkları her biner savaş karşılığında tüm özel işaret sancaklarından 10'ar adet (Blue Dragon, Wyvern, Red Dragon, Ouroboros, Hydra), en fazla 150 işaret sancağı olmak üzere, alacaklardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis

    Konu giderek ölmeye başladı.. çok bişey yazmasamda, oyunlardaki tecrüberini yaşadıklarını paylaşan arkadaşlardan birşeyler öğreniyorduk. varsa böyle gerçekçi, insanı saran ama sinir etmeyen alternatif online oyun, paylaşın lütfen :)

    Daha iyi oyun yok simdilik. beklemedeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda yeni oyuncu bulunmuyor pek ama benim gibi sonradan T57 hattına, T71 - bulldog üzerinden gitmeye karar vereniniz varsa, yeni gelecek oyun sürümü ile bu geçiş ortadan kalkacakmış

    Ve bu tanklardaki şarjör kaldırılacakmış. şarjörlü seri m7 - t21 - t71DA - t69 - T54E1 ve t57 olarak sonlanacakmış!

    şansıma edeyim demekten başka bişey gelmiyor aklımda... boşa gitti o kadar uğraş şarjörlü light alıcam diye...
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi tüm tanlar bir enteresan, Bir de şu t54 mod1 kanser eden hızını artırsalar azıcık pek fena olmaz.
  • FV215B de bir sonraki patch tipki Foch 155 gibi ozel tank olacakmis. Almayanlar varsa bence elinizi cabuk tutun 1 ay icinde FV215 in yerine Super Conqueror diye yeni bir tank geliyor.
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    T54 1 de iyilestirmeler yapildi zaten. delisi, taret zirhi, ve isabeti arttirildi. Hizli da hareket etse dengeyi bozar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BONUS KOD : 0KT08ERF35T2017

    Tank için yazı veriyormuş 1 maç kazanınca.
  • Arkadaşlar oyunda şu kadar hasar ver + oyun sonunda hasarlı iç parça veya yaralı mürettebat olmasın tarzında görevler var ya, bunlarda hiç hasarlı parça/yaralı mürettebat olmayacak mı, yoksa yaralanan iyileşirse kırılan tamir edilirse görev sayılır mı ? Maç sonunda tank tertemiz olacak neticede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilasGrives kullanıcısına yanıt
    Iyilestirilse bile gorev gecerli olur. Senin o murettebati veya modulu hasarlamis olman yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilasGrives

    Arkadaşlar oyunda şu kadar hasar ver + oyun sonunda hasarlı iç parça veya yaralı mürettebat olmasın tarzında görevler var ya, bunlarda hiç hasarlı parça/yaralı mürettebat olmayacak mı, yoksa yaralanan iyileşirse kırılan tamir edilirse görev sayılır mı ? Maç sonunda tank tertemiz olacak neticede

    Öyle bir görev td görevlerinde vardı obj 260 için, ve yapana kadar öldürdü beni.

    Nasıl yaptığıma gelince, doldurdum patlayıcı mermiyi rhm'ye, ancak o şekilde bilmem kaç denemeden sonra delirmek üzereyken
    yaptım.

    Patlayıcı hem hasar garantisi veriyor ki neticede belli bir hasar oranına da ulaşman gerek, aynı zamanda mürettebatı ve aracı patlayıcı kullanmadan yaralayamazsın.
  • Bu oyunda görev mörev yapmayacaksın Valla günlük deneyim görevlerinde bile fitil oluyorsun, zaten fazla vaktimiz yok. Beğendiğin tankları oynayacaksın ve ilerlemek istediğin tankta x2 yi alıp bırakacaksın , zaten alana kadar 2 saat geçiyor (birkaç ağaçta birden ilerlediğinizi farzediyorum). Oymaktan zevk aldığın tank varsa satmacaksın, seviye kaç olursa olsun. Örneğin ben T 34-85 i beğendim ve satmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimean

    Bu oyunda görev mörev yapmayacaksın Valla günlük deneyim görevlerinde bile fitil oluyorsun, zaten fazla vaktimiz yok. Beğendiğin tankları oynayacaksın ve ilerlemek istediğin tankta x2 yi alıp bırakacaksın , zaten alana kadar 2 saat geçiyor (birkaç ağaçta birden ilerlediğinizi farzediyorum). Oymaktan zevk aldığın tank varsa satmacaksın, seviye kaç olursa olsun. Örneğin ben T 34-85 i beğendim ve satmadım.

    Görev zaten zar zor yaptığım istatistiğin içine etti bıraktı sağolsun.

    Üstüne de sinir hastası yaptı beni. Sırf yapmayayım diye light 15 görevinde malinovka ve prokhorovkayı açmadı.

    Bir şekilde yaptıktan sonraysa üst üste açılmaya başladı bahsettiğim haritalar.

    Hediye tankı satıp satmamaya gelince ht no vı'yı aldım garajda yatıyor, daha tek oyuna girmedim, girmeye de niyetim yok.

    Tiger 1 varken çakmasını naapim ?
  • Sunu gorunce agladim :) Vari benden baska bu tanki hatirlayan ? Yakin donemde yeniden aramiza katiliyormus.
     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 32703271327232733274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.