Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
141.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bişey soracam şimdi görev atlama olayı günde 1 kez ya ben az önce bir görevi atladım gene takım görevi verdi e arkadaş takımlık adam yok mahfettin bizi takım görevleriyle neyse onu saat gece 12 den sonra bi daha ki gün ki atlama hakkımla atlayabiliyor muyum ? Atlama hakkı her gün saat kaçta yenileniyor burası çok önemli.



    Kredi lazım ben her bir jetonun verdiği karşılık miktarını görmüştüm ama ne yazık ki bu kadr yüksek kredi vereceğini anlayamamıştım. Biraz geç fark ettim ve yetiştirmek için şuan kendimi yırtmam gerekşyor bir ihtimal yetişebilir çünkü. 1.5 ar jeton ve çifte jetona 7m para verecek garaja t62a çekerdim ne güzel. En azından sadece son görevi yetiştiremem ve 1mlik daha az krediyi el mecbur kabul etmek zorundayım ama wgnin ısrarla 1 ve m ası ve takım görevleri vermeyi bırakması lazım yapamıyorum çünkü. Beceriksizlik başa bela :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Takim gorevleri icin ya klandan yardim isticen yada oyun oynarken kendi seviyende adamlara arkadaslik yollayip takim at işe yariyor eğer değistiremezsen gorevi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goztepeli__ G kullanıcısına yanıt
    Klanım kötü klan kimse yardım etmiyor da ikincisi mantıklı biri kabul edene kadar atarım artık ama nasıl takım atılıyor ki maç içinde ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bu wg yi anlayamıyorum akli dengesi yerinde bir insan şı görevlere baktığı zaman oyuna nasıl etkileri olabileceğini hemen anlayacaktır. Bir kere oyuncular bu görevler yüzünden yapması gerekenleri bırakıp yapmak zorunda olduklarına yoğunlaşıyorlar ki bunu ben bile yapmayı yeni yeni bıraktım. Oyun bilmiyorduk. Ağır tank patlat med tank patlat düşman üsü ele geçir diyorsun adam sıkması gerekirken art arda olsun diye mecburen sıkmayacak. Düşmanın el geçirdiği üssü savaşı bırakıp ele geçirmeye gidecek



    Az akıl ihsan diliyorum zaten tankı arkasından delemeyen (ki bu onların suçu değil ben de yeri geldi delemedim zamanın kırmızlığı öğrenme 3 ayımı aldı) insanlarla upraşıyoruz bi de onlardan böyle şeyler istiyorsun. Art arda olayı büyük etki ediyor oyuna lütfen wg adam akıllı düzenle şu görevleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu gorevi gecen gun atladim send atla, bugun yakma gorevi geldi glacia nereden yakacagimi bildigim icin spotlanmasini bekledim sonra hemen yan arkasina yapistim ölüm pahasina t43 ile 3atistan sonra yaktim onu, tabi butun takim bana atışlayinca can kalmadi , takimdakiler saydirmislardir noob diye ((: gorev ne yapalim yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    Yok ben onu takıma zarar vermeyecek şekilde halletmeyi artık biliyorum. Görevi de hallettim zaten sorun oyunu yeterince kavrayamamış olanların yapacakları.



    Bazen fark ediyorsun yani bi med tankın ölümü göze alıp 3-4 düşman tankının arasına dalıp ağır tanka yoğunlaşması göze çarpıyor enayi gibi atlıyor ölüyor. Fark etmek değil etmemek çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once arkadasi ekleyip sonra takim daveti yolluyurum.bole bi kaç defa halletim gorev.gorevlerin sacmaliklarina aynen katiliyorum ust uste atista adam oldurmek icin ilk adami oldurdukten sonra ates etmiyorum oldurmek icin bekliyorum artik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kasamayanlar, bence en iyi para kasan ve premium olmayan tank leopard, 5 level olan. +10-20k alıyorum her maç, bu benim kârım tamir vs düşülmüş hâli. Tankta ustalaştım zaten iyi hasar veriyorum.

    Wr için matilda öneririm ing 4 level heavy tank, zırhı bayağı fena. Bir kere onunla kv1 alıcaktım adamın 150 canı falan kalmıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu etkinlik çok zor yâ, 8 ya da 7 levelle 3 görevden 4.500 civarı alıyorum. Muhtemelen 6. Yı zorluycam ama 7 yi alamazsam kötü olur zaten çok kısa sürüyor 7.500 istiyor. Hep kasarsam, 4.500×14=60.000 den fazla kasıcam ve 5. Yi anca alıcam

    T44 e gidiyorum, deneyim gerek para bayağı var da. Şimdi günün ilk zaferine x2 çarpanı var, ben destek de ekleyip ikisini kullansam, mesela 700 deneyim, %60 deneyim arttıran destek desem:

    700×2=1400 ün %60'ı= 2.200 civarı mı olur

    Yoksa 700 ün %60'ı=1120×2=2240 mı olur. Neredeyse aynı çıktı ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kasmak icin benim kullandiğim tank pz 3/4 muthiş bir tank seviye 5 baya kazandiriyor bu tank

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El mecbur tekrar pre gün almaya başlamak zorundayım 3.5lyon kredi görevlerden ekstra olarak kazandığımı tahmin ettiğim yaklaşık 1m den biraz daha fazla para eder 4.5 m şuan ise cebimde 800k var.



    Preli oyundan presiz oyuna geçince aradaki farkları görmeye başlıyor insan; mesela ben pre olmayan zevk için oynadığım 10 tier bir tankımda gold sıktığımda aslıkda goldu yarı fiyatına sıkıyorum çünkü oyun sonunda yüzde 50 işleniyor. Hemen hemen bir gold mermiyi preli bir kişi 2 kat ucuza sıkıyor. Bir de pre tanklarda kredi artışını söylememe gerek yok.



    Yani kısaca durum şöyke oluyor. Presiz kişi pre tankıyla maçlardan daha az kredi kazanıyor ve 9-10 tier maçlarında daha çok kaybediyor. Preli kişi pre tankıyla her maç presiz adamın kazandığı paranın 2.5-3 katını (kredi kazanımına yüzde 50 den çok daha fazla etki ediyor) kazanıyor ve 9-10 tier maçlarda daha az kredi kaybediyor.



    Yani resmen zengin daha zenginken fakir daha fakir oluyor. Neyse yapacak bişey yok lanet wg ye para kazandırmak istemiyordum protesto ediyordum kendimce ama bu şartlar altında pre gün almak zorundayım. Böyle olmuyor kredi su gibi akıp gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turnuva ekibinde yer almak isteyen oyuncular klanımıza davetlidir. amaç; iyi anlaşan sağlam bir turnuva ekibi oluşturmak. yol; diğer klanlar ile düzenli eğitim savaşları yapmak. akşam 21 den sonra eğitime katılabilecek, turnuva maçlarında takımı yalnız bırakmayacak arkadaşlar klanımıza katılabilirsiniz.

    pisvurur_tekatar
    USTA Meclisi
  • Win rate olayina oek takmamaya çalisiyorum tier 9-10 larda gold mermisiz oynamak insani oyundan soğutuyor genede pek kullanmiyorum gold.oyuna bu kadar çok para veremem pre tank almak filan turkiye sartlarinda cok pahali bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

    Klanım kötü klan kimse yardım etmiyor da ikincisi mantıklı biri kabul edene kadar atarım artık ama nasıl takım atılıyor ki maç içinde ?

    Ayni klandayiz takim atmadan nasil yardimci olabiliriz, takim oyunu olunca online olanlara yazarim cogunlukla daveti kabul etmislerdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt








    O kadar da önemli bir durum değil ben sadece arkadaşa cevap olarak yazmıştım ama ben biri kabul edene kadar tek tek rica etmem edemem huyum değil genelden yazarım biri he derse yaparım ama tek tek sormak hoşuma gitmiyor.



    Yani şu yazdığımda kötü ney var ben anlayamadım ya benim kötülük anlayışım biraz değişik ya da klan liderinin bunun için terbiyesizce konuşmayı göze aldığı klandaki adamların kötülük anlayışları biraz değişik. Şimdi seni tanımadığım için tenzih etmekle beraber onların bazıları ana avrat sövmeyi severken ve bunu gururla anlatırken ben sinirlerine hakim olamayınca bir kaç kez küfür etmiş sonra da ne kadar anlamsız olsa da yine kendini tutamayıp bunun için özür dilemiş biriyim. Bunu göz önüne alınca bence ben BELKİ de değişik bir insan olsam da bu kadar ahlaksız değilimdir.



    Klandan da atabilir yani önemli değil anlamadım ki klanı bulunmaz hint kumaşı mı sanıyordu zaten genelde küfür edildiği günden beri çıkasım vardı. Bu arada ekleyeyim ben onun sandığı gibi "yakalanmış" olsam da bilin ki ben zaten forumda klandan biri olduğunu biliyordum. Saçma saçma konuşmasın; sorsanız size de söylerdim. Ona göre kendi hesabıma bakmalıymışım; bende dedim ki çok merak ediyorsan forumdaki başka mesajlara da bakabilirsin kendime defalarca noob dediğimi görürsün ki kendime noob derken bunda samimiyim. Öyleyim.



    Her neyse benim açımdan seninle benim aramızda problem yok dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boşver takma. Zaten gerçekten vasat bir klan. Vasat bir klan olmakta ayıp birşey değil. Sen kendine defalarca noobum dedin hatta bir ara noobum diye oynamayı bıraktın foruma da yazmıyordun :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni donanım sistemi hakkında herhangi bir bilginiz varmı? İngilizcem olmadığı için videoyu anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar sürümüne arkasından delinmeyen tank getirdiler artık satışları çok düştüğü için blitzden zaten ahım şahım kazanmıyorlardı (iosta 70.sıradalar hasılatta) hergün farklı bir saçmalık geliyor. Mahfedilen haritalar getirilen saçma tanklar saçma sistemler her tarafa satın alma butonu eklenmesi desteklerdir bilet olayıdır catıdır curtudur zartıdır zurtudur şimdi de donanım olayı. ALLAH BELANI VERSİN WG. Wg de sıçma sıvama her türlü şey var. Bu oyuna harcama yapmayı bırakmak hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri oldu.



    Bugünden sonra ne bir kuruş para yatırırım ne de kendimi hesabı kasmak için hesabı yükseltmek için sıkar emek harcarım; etkinlikten etkinliğe.



    Ulan oyuncu kitlesi elit bir kitle olsa içim yanmayacak sözüm meclisten dışarı. Her tarafı velet sarmış küfür hakaret saygısızlık havada uçuşuyor tanklar keklik gibi etrafta dolanıyor taktik maktik hiçbir şey yok sağa gidiyon sola gidiyon o kadar neyin havasındasın wg yav ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ios jailbreak ile hile hurda oluyormu beyler..dün kafayı yedim ya oynarken ind. pz. var leo tie 9 topu var ama tie 8 tankı arkadan 3 kere sektırdi type 69 muydu neydi paralı tanklardan sonra adam beni vurdu %66 da idi adam win rateyi..kafayı yedim normalde leblebi gibi vurması lazım..ben kesinlikle hile hurda döndüğünü düşünüyorum..başka açıklaması olamaz..
  • hangi yönde doğunca o yöne neden herkes gidiyor, st.emil ile genelde tek kalıyorum. takıma yetişinceye kadar medlerin saldırısına mağruz kalıyor vede can kalmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.