Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
141.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3.5K atıyorum 2 maçtır yok arkadaş kazanamıyoruz yine.

    Biraz beyin arkadaş çok bir şey değil azıcık beyin yahu!
  • Blitz'e kmt lerin gelmesine imkan yok. HER ŞEYİ bir kenara koy haritalar avucum kadar medlerin hele hele hafiflerin kmt lerin yanına varması merminin yüklenme hızından daha hızlı olabilir yer yer 😅



    Kmt ler blitzle hiçbir şekilde örtüşmüyor ama bir gün olur da teknoloji ilerler haritalar büyürse BAYAĞI büyürse o zaman olur. Oyun da 7 değil 15-16 tank olursa o zaman olur ama şu hali ile imkanı yok.



    Şöyle bir hayalini kurmaya çalışıyorum da hayali bile kurulmuyor. 😅 Ama medlere hakikaten çözüm bulmak gerekiyor mesela bende artık med dışında bir şey oynamıyorum oynayasım gelmiyor çünkü medler nerflere rağmen acayip domine ediyorlar. E-100 karşısında zavallı durumuna düşülse de onun dışında zor da olsa bir şekilde hallediyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaslar oyun oynarken biriyle karsilastm statlari cok iyiydi guzel de oynuyordu sonra wot blitz stars mi ne ordan arattim adami bulamadim bu nasil is?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kişiler wotbstars.com gibi siteler üzerinden Statları kapatılıyor diye biliyorum, bilerek yapılan bir şey bu ama sebebini bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yeni fransız sanırım 8 tier olan 50 120 ne biçim bir tanktır ya tankı bildiğin toros tenekesiyle yapmışlar. Her yerinde delik deşik ediyorum. 50-120 gördüm mü nişan almıyor hedef seçmiyorum direk sıkıyorum her türlü giriyor. Taretinde dahi en küçük iş yok. Bırak çeliği bırak demiri bildiğin naylonla yapmışlar bence tankı o ne biçim tank ya şuana kadar bana yüksek hasar verebileni de olması 1'e 1'de. Topu çok iyidir herhalde böyle bir tankın...
  • bu is4 ile oynayabilene helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir nıckı vardı? Basın hesabıysa bakamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    World of Tanks Blitz (Ana Konu)

    World of Tanks Blitz (Ana Konu)


    edithinho:sabah baktim adam cikmiyordu simdi cikiyor sitenin garipligi


    edit 2: hatta ismini bulamayinca belirli tanklarin ilk 100 kismina baktim vardir diye yoktu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC884C3 -- 6 Mart 2017; 1:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir rivayete göre fransız tankları Fransa'daki kağıt fabrikasında gizli gizli üretilmiş. Bu kağıt özel olup çoğu keskin makas darbelerine dayanabiliyordu. Ancak maliyet yüksek olduğu için normal kağıda geri dönülmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 6 Mart 2017; 10:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    bu tankin hizi iyi mi çok iyi



    top özellikleri iyi mi çok iyi



    e zirhi da olsa herkes alir





    oyunda hareket, silah ve zirh olmak uzere uc parametre var.bunlar tanklara dengeli sekilde dagitilmaya calisiyor.fransizlarda hareket ve top iyiyken zirh kotu diger tanklar daha dengeli ama cesitlilik adina guzel.





    ben t57 geldiginde o dali kasiyordum tier 8 e kadar kastim fakat tanklar bana 50b nin gelme ihtimali varken son derece gereksiz ve yetersiz geldi.





    oyununun en iyi tanklari hizi ve saglam topu olan tanklar zirh onemsiz cunku delinmeyen tank yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şöyle anlatayım: evet delinmeyen tank yok ama delinmesi biraz daha çaba gerektiren tankl var. İki örnek ele alalım; biri löwe biri ıs-6. Diyelim ki 3e 3 savaştığınız bir yerde gir çık yapıyorsunuz sende ıs-6 yanındaki adamında löwe var. Löwe düşman ekinin saldırmak ve mermisini sıkmak için ilk tercihi olur. Is-6 yız bize sıkıyorlar bir şekilde az da olsa sektirebiliyoruz. Adam diyelim ki minicik bir boşluğa nişan alıyor sen tam o anda hareket ederek geri kaçıyorsun eğer kaçmasaydın yiyecektin ama kaçtın ve yemedin peki nşye kaçabildin çünkü düşman ekibi zırhında yer seçmek zorunda bu da sana zaman kazandırıyor. Bu saniyelik anda kaçıyorsun.



    Ben löweyi bir kere çok seviyorum orası ayrı ama löwe de zırh mırh olmadığı için rakiplerin tercihi ilk sen oluyorsun ve adamlar nişan almaya dahi gerek duymuyorlar NEREDEYSE.



    Bu oyunda kırmızılık olayı olduğu için insanlar zaten normalde yapacakları atışlardan çok daha azını yapıyorlar. Herif kıpkırmızı görünce sıkmıyor sıkması için renk olmaması gerekiyor. E sende de renk olursa insanlar zaten sıkmıyor bu da oyunda zırhın önemi normalden daha düşükmüş gibi bir algı yaratıyor. Bi düşün ki kırmızlık olayı kaldırıldı sen delmeyeceğini biliyor olsan bile bir umut diyerek sıkabilirsin bu da sektirme madalyalarını etkiler mesela en hafifinden. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi ama Eğer kırmızılık olayı kaldırılırsa ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Onu biliyorum zaten, geçen bi video da gördüm, trollüyordu, o yüzden dedim,hoşuma gitmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +2 -2 varken lowe un dezavantaji vardi anlarim da hem mm sisteni degisti hem de baya buff aldi lowe.





    seviye 6 kalmadigina gore rakip olarak is6 ya lowe de 10 lara dusmedigine gore artik lowe daha tercih edilesi is6 ya nazaran.top egilmesi troll tareti derken eskisi gibi caresiz bir tank degil lowe.



    zirh diyorsun da is6 nin zirhi var diyelim ki eskisi gibi faydasi yok.isabetsi topu adami kanser eder.lowe her turlu daha oynanabilir su anda.yani benim tercihim zirh yerine top.





    hele platon yapinca daha rahat oynanir yalniz oynamaktan.





    lowe resmen keskin nisanci<3

    edit:2331 de dpm i varmis fenaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC884C3 -- 6 Mart 2017; 13:21:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E zaten benim löweyi bu kadar sevmemin Dehşetül Löwe diye kendimce lakap takmamın sebebi kendisinin dehşet topu. Löwe kendisine denk gelen atışların 10 da 9 unu içeri alıyor. üst tier tankları kesinlikle sektiremiyor olmamla beraber 8 tierler nadiren sekiyor 7 tierler biraz biraz delemiyor olabilir ama 7 tier dediğimiz seviye med kaynıyor 7 tier med üstünlüğünde olan bir tier olnlarında bırak arkamızı yanımıza geçmeleri yeterli. Gold takarlarsa önden de delerler.

    Benim burada asıl anlatmak istediğim nokta şu; Bak diyelim ki gir çıkla ani şekilde atış yapıp geri çekilerek oynuyorsun. Bu sistem de senin dışarı da beklediğin süre 1 bilemedin 1.5 saniye. Löwe ile çıkışını yaptığın AN düşman sana sıkıyor. sekme ihtimali çok çok düşük. ama ıs-6 da çıkışını yaptın atışını yaptın geri çekilmen hemen hemne aynı süre bu sürede adam sende delecek yer arıyor ki bu sürede kaçabilme ihtimalin az değil üstelik adam giren yeri seçti atışını yaptı diyelim işte sen tam o AN da geri çekilince mermikalın zırha denk gelebiliyor. Ama löwe de böyle bişey yok. Löwe yiyor. Ben bu yüzden löwe ile oyunu geriden takip etmeye dikkat ediyorum gerçi istesem de önden gidemiyorum ya; ileremiyor ki tank.




  • bence su tankla bunu yapabiliyoruz bunu yapamiyoruz demeden önce tankla ilgili statlarimiza bakmamiz lazim





    simdi löwe le 2.5 k ortalama ile oynayan adamlar var.



    sen önü açık gidersen kevgire cevirirler zaten



    sidescraping ve hulldown da seviyesi icin çok iyi.dönmesi çok iyi.





    t34 var onun gövdesi daha kötü ama tank yine efsane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

    bence su tankla bunu yapabiliyoruz bunu yapamiyoruz demeden önce tankla ilgili statlarimiza bakmamiz lazim





    simdi löwe le 2.5 k ortalama ile oynayan adamlar var.



    sen önü açık gidersen kevgire cevirirler zaten



    sidescraping ve hulldown da seviyesi icin çok iyi.dönmesi çok iyi.





    t34 var onun gövdesi daha kötü ama tank yine efsane.

    Hoca sen benim statlara laf mı çakıyorsun anlamadım ama ben defalarca noob olduğumu söyledim hala da söylüyorum ki bu ayıp bir şey de değil. Yine de benim statlarım '''' her ne olursa olsun anlatmaya çalıştığım olayın statlık bir olayı yok. Mesele zırhın öneminden çıktı bende bunu anlatıyorum. Zırhınızın iyi olup olmaması sadece zırhınızı etkilemiyor. Sizin tankınızla yaptığınız hareketleri ve düşmanların size karşı hareketlerini etkiliyor. EN hafifinden bir örnek daha ; karşısında ıs-6 gören adam kolay kolay basmıyor. Ama eğer ıs-6 isen ve karşında löwe varsa durum onu gerektiriyorsa löwenin rezalet zırhına güvenip üzerine basabilirsin çünkü sektirme ihtimali çok düşük löwenin. Yetmezmiş gibi yavaş tank sen onun yanında daha atik kalıyorsun vs vs benim anlattığım bu. Löwe'yi gören adam nasıl ki en küçük bir açık verdiğinde darbeyi yiyeceğini biliyorsa koca götüne vurdu mu tankın yanacağını da biliyor zırhının çok kötü olduğunu da biliyor. Ortada savaşan 4 dost tank var bunlaradn tercih edilen ''haklı olarak'' sen oluyorsun ki bende bu gibi bir durumda löweyi tercih ediyorum.

    Ben tekrar iddaa ediyorum; O kırmızılık olayını kaldırsınlar görürüz zırh önemli mi değil mi? Zırhın çok önemsiz sanılmasının sebeplerinden BİRİ o kırmızılık olayıdır. Çünkü insanlar o kırmızılık olayı ile mermi sıkmaya biliyorlar ki bu günde onbinlerce kez yaşanıyordur. O kırmızılık kalkarsa adamın merminin girip girmeyeceğini bilmesi için mermiyi sıkması gerekecek yani bilgisayar göstermeyecek. Bu da zırhların önemini belli edecek. Ben demiyorum ki kırmızılık zırhın önemini 0'a indiriyor. Ben diyorum ki bu kırmızılık insanların mermiyi sıkıp sıkmamasını etkiliyor. Bu da zırhın OLDUĞUNDAN daha önemsiz görünmesine sebep oluyor.

    Bu anlattıklarımın hiçbirinin benim statlarımla alakası yok. Bu tamamen mantık.




  • Başkan nerelerdesin
  • https://youtu.be/KGaryFc_dds lowe oynanis videolarindan biri.







    simdi anlasamadigimiz kisim ne? ben sana demiyorum ki lowe un zirhi is6 dan iyi diye?dedigim su ki lowe ve is6 yi farkli ozelliklerle dengelemisler.is6 oynaniyorsa lowe de oynaniyor ki lowe daha iyi bana gore.





    is4 u biliyor musun bilmiyorum.bu tankin ön kısmı ve taretin tepesini delemeyen yok, degil 10 lar 9 lar da rahat deliyor.simdi ben tutup ben cikarken beni onden vuruyorlar ya da is7 bu tanktan daha iyi ön zırhı olmadığı icin mi diyorum hayir.bu tankla adamlar 3.2 k ortalama ile oynuyorsa demek ki ben oynayamıyorum diyor ve tankta degil kendimde eksik buluyorum.haritaya veya rakibe göre kendimi yerlestirmeye calisiyorum.





    belki sen de sidescraping ve hulldown yaparak zırhının oldugunun farkına varabilirsin





    statlarina laf soyledigim yok benim de elime veriyorlar surekli burda is4 veya diger tanklari kullanamayip yakinan benim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Bu aralar Overwatch'ta sinirlerimi tüketiyorum
    Ama fransız 5.seviyeye de bi el attım geçen hafta (nerf gelmeden)
  • Her ikisini de yapıyorum yine deliyorlar yine deliyorlar. sekiyor mu sekiyor ama illa deliyorlar. ki bu ikisini yapmaya çalışırken rakipten çok cüsseni görüp arkana saklanmaya çalışanlarla yerini kapmaya çalışanlarla canını azalttığını gördüğü tankı öldürerek killini çalmaya çalışanlarla uğraştığım kadar rakiplerle uğraşmıyorum. Birden gelip önüme atlayan hedefimle arama giren üstelik atışını kaçırdığı gibi önümde palet yeyip dayak yiyenlerle uğraşıyorum. Bunların hepsi oyunu etkileyen şeyler. Bunlar bile oyuna etki ediyor.

    Anlaşamadığımız nokta sanırım şu ki bana göre zırh oyunu senin düşündüğünden daha fazla etkiliyor. Bu nokta da ben buna ek olarak zırhın oyuna etkisini insanların fark edememesinin sebebi ''kırmızılıktır'' diyorum. O kadar.

    Videoyu izlerim şimdi. Şimdi baktım çok uzunmuş yav üstelik rusça canı sıkılıyor insanın neyse bakcam ilerlete ilerlete.




  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.