Şimdi Ara

World in Conflict: Soviet Assault (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyunu kurmanız gerekiyor üstüne yamasınıda yapmalısınız sanırım ben öyle yapmıştım direk oynayabiliyorsunuz sonra kopya koruması yok
  • compex de bir yarismadan bu oyunun orjinlarini kazanmistim ama sirf gosterdikleri sacma sapan anti-komunist propagandadan dolayi oyanamadim bu oyunun birincisini. training bolumunde ki subay "commie" lerin kicini tekmeleyelim dedikten sonra birdaha kurmamak uzere silip attim bilgisayarimdan. bu oyunun boyle ses cikartmasinin sebebi de sadece yaptigi propagandanin duzeyi yuzundendir. acarim ben mis gibi age of empires 2 yi oynarim. strateji desen var taktik desen var, oyle tanki yolla adami patlat degil iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subnoise -- 12 Mart 2009; 14:52:22 >
  •  World in Conflict: Soviet Assault
  • Bu ne yahu? Normal USA görevlerine döndü bu!
  • 4. resimde gördüğüm kadarıyla çok detaya önem verilmemiş.
  • Şaka mı bu ne biçim oyun çıkarıyorlar yahu!
  • Massive E. Bu sefer oyuncuları bir hayli kızdırdı. Onca övgü ve ödülün ardından şımaracakları kimin aklına gelirdi... Toplam 5-6 bölümden başka yeni single içerik içermiyor. Ve normal WIC ile paralel olarak ilerliyor. Bu genişleme paketinin (denirse tabi) çıkmasındanki en büyük etkenlerden biriside olayın ubisoft a devredilmesi. Suyunu çıkarmak diye buna denir. WIC:SA kesinlikle BF2142 nin izlediği Booster Pack sistemini benimsemiş ve oyuncuların cebinden üç kuruş daha almanın peşine düşmüş. Bukadar güzel ve iyi bir oyunun şanını böyle bir hamle ile zedelemek nekadar akıl karıdır, buda zamanla kendini gösterecektir.
  • İlk bölüme gayet güzeldi rus özel birlikleri ile başlıyor . Sonraki bölümler Amerikalılara oynanıyor bu ne iştir yahu soviet assault adına bişey göremedim. hayal kırıklığı oldu.
  • Single'dan çok multi geliştirmelerini merak ediyorum ben. Neticede bu oyunun zevki multi çıkıyor, single değil. Oynayanlar biraz bilgi verebilirler mi? Yeni üniteler, haritalar, birim özelliklerinde değişimler. Orjinal versiyonda piyade oynamak oldukça zordu, umarım biraz ayar yapmışlardır.
  • arkadaşlar ben bu oyunun 1.sini kurup oynamıştım ama hiç bişey anlamadım direk silmiştim oyunda paso görevmi yapıyoruz skirmish gibi bişey yokmu ?
  • Yazılan yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım.Hiç yapmasalarmış daha iyiymiş
  • Hayal kırıklığı olması içinortada hayal kurabilecek birşeyler olması lazım. İstanbulda ki saat kulesini satan adam tarafından dolandırılmış hissediyorum kendimi. İyi ki para verip almadık. Korsanın da bu olayı güzel.
  • 1.0.1.0 yamasından sonra performans ciddi şekilde arttı, secuROM' unda kaldırılması cabası
  • no new units
    new tactial aids
    new maps
    new sp

Sanırım bazılarının merakını gidericektir.

6 bölümlük single içeriği saymazsak bunlar için bir patch yeterliydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCkay -- 13 Mart 2009; 15:08:41 >
  • Ne güzel Ruslarla gidiyorduk, bir anda ilk versiyonundaki demo başladı. Açıkçası kendimi berbat hissettim. Bu görevleri zaten yaptık! Ne diye adamlar bize yeniden aynısını oynatıyor. O kadar keyifle oynuyordum içine ettiler keyfimin. Neyse orjinal alıp multi takılacağım...
  • arkadaşlar optimizasyon iyileştirilmişmi ?
  • Şuanda oyuna devam ediyorum Amerikalılarla köprü savunmasını geçtikten sonra yeniden Ruslara döndü. Görevler arasındaki film geçişleri süper olmuş. Netten oduğum kadarıyla bu şekilde amerikan-rus karışık görevler yapacağız. Bu arada netten ayrıca 1.0.1.0 yamasını indirmenize gerek yok çünkü sıfır WIC 'e Soviet Assault kuruduğunuzda oyun kendini 1.0.1.0 'e terfi ediyor. Hadi bakalım şimdi Ruslarla Amerikayı alalım
  • Arkadaşlar bu arada oyun içersinde screeshot nasıl alıyoruz?
  • ilk oyuna ihtiyaç varmı birde. senaryo ilk oyunki kadar berbatmı ( oyunun verdiği birimlerle ilerleme kısıtlaması vs. ) son sorum kopya sürüm ile multi oluyormu
  • İki ayrı sürümü var satılan. Birtanesi 2 gb büyüklüğünde yalnızca SA içeriyor ve ilk oyuna ihtiyaç duyuyor. Diğer 7 gb büyüklüğündeki ise ilk oyunu içinde barındırdığından ihtiyaç duymuyor. Aralara serpiştirilmiş 6 farklı rus bölümü dışında senaryo ilk oyundakiyle aynı. Berbat konusuna gelince; bu tamamen göreceli bir kavram. Oyunun verdiği ünitelerle hareket etmek senin tarzın olmayabilir, fakat bu oyunun berbat olduğu anlamına gelmez. Kopya sürüm ile multi oynanmıyor. Orjinal Key ihtiyacı mevcut yada Hamachi ile lan party yapmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCkay -- 14 Mart 2009; 12:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.