Şimdi Ara

Wordpress Uzmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WordPress, tüm dünyaca kullanılan, güvenilir ve bir o kadar avantajlı olan açık kaynak kodlu bir yazılımdır. Web sitelerinin hazırlanması için gerekli olan altyapıyı kullanıcılarına sunan WordPress, avantajın yanında tasarımın her şekilde düzenlenebilmesine de olanak sağlamaktadır. İşte bu işlemleri profesyonel, etkin ve verimli şekilde gerçekleştiren kişilere de WordPress uzmanı adı verilmektedir.


    WordPress Uzmanı Nedir?

    Açık kaynak kodlu bir yazılım olan WordPress ile ilgili tasarım, düzen, altyapı ve hız gibi tüm bileşenleri profesyonel şekilde düzenleyen ve tasarlayan kişilere, WordPress uzmanı adı verilmektedir. Freelance ya da şirket olarak sunulan hizmetler arasında da yer alan WordPress hizmetleri, uzman kişilerin elinde önemli bir araç halini alabilmektedir. Bu nedenle WordPress hakkında detaylı bilgi ve deneyime sahip olan uzmanlar ile siz de web sitelerinizin altyapısından tasarımına kadarki tüm süreçlerde üst düzey destek alabilirsiniz.

    WordPress Uzmanı Ne İş Yapar?

    Web sitesi altyapısı olan WordPress, kullanıcılarına kolay şekilde tasarım oluşturma ve web sitesini yayımlama imkanı sunar. Bunu sağlamasındaki temel etken de açı kaynak kodlu olmasıdır. Ancak her ne kadar kolay bir altyapı olsa da belirli bileşenleri doğru şekilde kullanamazsanız, elde edeceğiniz avantajlar da en aza inecektir. Peki, WordPress uzmanı hangi işlemleri yerine getirir?

    ·        Kurulum ve Bakım

    ·        Özelleştirme (özel taleplerin gerçekleştirilmesi)

    ·        Hata Ayıklama (sitedeki hataların çözülmesi)

    ·        Güvenlik Optimizasyonu

    ·        Hız Optimizasyonu

    Yukarıdaki alanların tamamı ve WordPress ile ilgili tüm süreçlerde, uzmanlardan destek alabilir, uzmanların sizin yerinize web sitenizi verimli hale getirmesini sağlayabilirsiniz.

    Neden WordPress Uzmanı ile Çalışmalısınız?

    WordPress her ne kadar kolay ve güvenilir bir altyapı olsa da pek çok hata sebebiyle emekleriniz boşa gidebilir. İşte bunun önlenmesi için WordPress uzmanları size her türlü konuda destek verecektir. Bu şekilde WordPress altyapısını çok daha verimli hale getirme şansına sahip olabilirsiniz.

    Web sitenizin altyapısını çok daha verimli şekilde kullanmak ve tasarımını özelleştirmek isterseniz, işinde deneyimli bir WordPress Uzmanı ile çalışmalısınız. Onur Özden Web Çözümleri, bu konuda size aradığınız kalite ve profesyonelliği sunacaktır. Bunun sonucunda siz de artık hayalini kurduğunuz web sitesine kavuşarak, hizmetinizi hedef kitlenize ulaştırabileceksiniz.


    Kaynak: https://www.onurozden.com.tr/wordpress-uzmani/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 29 Ocak 2022; 1:30:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.