Şimdi Ara

WordPress Eklenti Kurulumu ( Eklenti Yükle Yöntemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Öncelikle sitenize yüklemek istediğiniz WordPress eklentisini bilgisayarınıza indiriniz. ( .Zip formatında ) indirdikten sonra Admin Paneli >> Eklentiler >> Yeni Ekle sekmesine gidiniz ve en üstte bulunan Eklenti Yükle butonuna tıklayınız.

2-Karşınıza alttaki resimde olduğu gibi bir ekran çıkacaktır. Bu ekran karşınıza çıktığında Dosya Seç kısmına tıklayınız ve zip formatında bilgisayarınıza indirdiğiniz eklentiyi seçip, Hemen Yükle butonuna tıklayınız.

3-Ardıdan WordPress size eklenti kurulum sürecini adım adım gösterecektir.Adımlardan sonra, WordPress eklenti yükleme işlemi başarı ile tamamlandığında ise son adım olarak ekranda çıkan Eklentiyi Etkinleştir butonuna tıklayarak, eklentiyi aktif hale getiriniz.

4-Kurulumunu yaptığınız eklentinin yönetim paneline ise, Eklentiler >> Yüklü Eklentiler sekmesinde, yüklediğiniz eklentinin isminin hemen alt kısmında bulunan Settings ya da General Settings butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurme_woo -- 16 Eylül 2020; 18:53:4 >

• Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.