Şimdi Ara

Word'de Yazıları Her iki Yana da hizalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    elimde basıma hazır bi kitap var.içindekiler kısmını da kendim yaptım.noktasına kadar hepsini büyük bi sabırla yaptım.ama nedense aşağıda gördüğünüz gibi sayfa numaraları tam alt alta gelmiyor.internet te aramadığım yer kalmadı.

yukarıdaki simgelerin hepsini denedim ama onlar da işe yaramadı.yarın basım var ama bi ilerleme kaydedemedim.lütfen yardımcı olun.

orijinal word dosyası bu.yardımlarınızı bekliyorum.
    http://www.twhileleri.co.cc/wp-content/uploads/2010/02/Yeni-Microsoft-Word-Belgesi-2.doc
    (bu arada kitabın adı:O Söyletti Ben Söyledim:Muhabbeti Bilenlere/Aşık Ataroğlu(Mehmet Atar))

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylankral -- 5 Şubat 2010; 21:05:40 >

• ben lisans tezimi yazarken tablo oluşturup sonra bu tabloyu görünmez yaparak bu işi çözmüştüm ama şimdi yüksek lisansta hazır şablonumuz var onun üstünden yazıyoruz. ama bu adamlar bunu nasıl yazmış ben de çok merak ediyorum. ben sana linkini yazayım, sen ihtiyacın olmayan kısımları siler gerekli düzenlemeleri yapar kendine uyarlarsın. çünkü biz hepimiz öyle yapıyoruz ve senin ihtiyacın olan şey de tam olarak bu, indirince göreceksin

http://www.fbe.itu.edu.tr/Pages.aspx?pageID=10&lang=tr-tr

verdiğim linkten "Türkçe Tez Şablonu" nu indirir, zaten hemen göreceksin listenin başlarında, ordan dediğim gibi gerekli düzenlemeleri yaparsın şimdilik. ama tabi bu işin nasıl yapıldığını gene bilen varsa yazarsa ben de sevinirim. sen onları bekleyene kadar bunu kullan bence.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

• dostum çok teşekkürler.allah razı olsun
  • Word'de yazımızı yazarken yazımızdaki başlıkları "Başlık" şablonu ile formatlarsak sizin o saatlerce uğraştığınız içindekiler kısmını sadece 1-2 tıkla otomatik olarak yapmış olursunuz ve yazınız, başlıklarınız, safya numaraları değiştikçe içindekiler tablosu otomatik olarak değişir. Eğer benim gibi raporlama işlerini sıklıkla yapıyorsanız word'ün içinde barındırdığı daha birçok şeyi öğrenmek (resimleri ve grafikleri otomatik olarak numaralandırmak gibi) için birazcık araştırmak gerekiyor. Yoksa bayağı bir amelelik yapmak zorunda kalıyor insan. Zamanım olsa buradan da yazardm nasıl yapacağınızı ama aşağıdaki linkten de öğrenebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için:http://office.microsoft.com/tr-tr/word/HP012253721055.aspx

Sorunuza kısa bir çözüm için ise ufak bir tablo oluşturubilirsiniz yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 5 Şubat 2010; 23:16:59 >
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.

• sende sağol bi daha ki sefere başlık ekleyerek yaparım saol.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.