Şimdi Ara

Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzlediğim en kötü süper kahraman filmiydi. Özellikle içerik anlamında çok vasat. Herkesin dileğini gerçekleştirmesi falan WW karakterinin böyle bir konuyla ne işi var anlamadım. Buna da klasik Sovyetler, 4 Temmuz gibi propagandalar eklenince hepten yerin dibine girmiş. Efektleri de çok kötü.


    Sinemada izlenmezmiş onu da net olarak söyleyeyim.

  • erol.star E kullanıcısına yanıt

    filmin formatı son 12 yıldaki super kahraman filmlerine hiç benzemiyor. çok ağır sıkıcı ve aksiyon sahneleri az.

  • sırf kontrat imzalandığı için çekmişler oynamışlar çok bariz. madem biz zevk almıyoruz 2.5 saate uzatıp izleyenlere de işkence edelim demişler

  • Olm çok kötü film olmuş ya. İyi ki atlaya atlaya izlemişim.

  • Ben de sinemaya gitmeyi düşünüyordum fakat bu kadar olumsuz yorumdan sonra torrent akar şimdi.

  • Film epey kötüydü, ilk filme yaklaşamıyor bile.


    Sadece son sahneleri iyidi ama onun dışında 2.5 saatin tamamı çöp. CGI aşıırı kötüydü bilemedim, gözüm kanadı bazı sahnelerde.



    Yinede dijital platformda yayınlamaları iyi oldu, DC'ye ait olmasa sıradan bir film çıksa bu tarz, izlenir.. çerezlik niyetine :)



    çünkü film yok piyasada.

  • Her iki evreninde hastası ve oldukça hakim(ÇR leri okumuş) biri olarak uzun bir analiz yapacağım.spolier uyarısi gelmeden spolier vermeyeceğim

    Oncikle şunu belirteyim 70 li yıllardaki soba zırhlı Ironman flimleri dahil en leş süper kahraman filmi.oyleki eleştirmenlerin çoğu ilk flime göre kötü olmuş demek zorunda kalmış ki ilk flim villiani kullanma açısından en leş flimlerden biri idi.Biyikli bir Ares kimin aklina geldi ayrı sövmüş,flimin sonuna kadar villian karakteri ile bir mücadele olmamasına ayrı sovmustum ki savaş sahneleri ile biraz ele gelmişti.gerçi DC bu işi JL de de yapmıştı.Stephanwolf sırf ilk flimde supermancilerin gönlünü almak için final fight te samaroglanina dönmüştü superman tarafından,bir süperkahramn filminin finali Doomsday finali gibi olmalı arkadaş,ağzın kulaklarına varmalı,yada ne bileyim,and game deki gibi.flimde hatalar olsada final savaşı durumu kotarabilmeli.ilk ww ve JL de batirdilar resmen.

    Hani yerin dibine sokulan xmen Phoenix force bile final fight açısından şu iki ww flimine göre daha doluydu.

    Bundan sonrası ağır spolier içerir


    Spolier spolier spolier spolier spolier

    Flim başlarken Amazon olimpiyatlarını eleştiren olsada çok kötü bir detay değildi,sonra sahne AVM de ww in bir soygunu durdurma sahnesi ile basliyorki Tom ve Jerry nin aksiyon sahneleri daha dolu ve heycanlidir.3 tane salak soyguncu ile ww mi savaştı Spiderman mi anlamadım.ki bir sonraki ww yi yaklasik 1 saat sonra görüyoruz o kıyafetlerle.arada full dianayi izliyoruz ki bu superkahraman flimlerinin doğasına ters.barbara ve lord karakterleri ile iyi bir hava yakalayacakken o kısımları ziyadesi ile uzun tutarak izleyici resmen baymişlar.flimi zaten lord karakterini canlandıran oyuncu taşımış.wonderwomen değilde onu izledik flim boyu.diananin sevgilisi nasıl dünyaya geri gelecek derken güzel baglamislar,taşın dileğini gerçekleştirirken en çok sahip olduğun şeyi senden almasıda güzel bir detay olabilir.ama Alaaddin sihirli lambasına dönmeyeydi iyiydi.

    Çizgi romanlarda wonder womanin baş belalilarindan biridir cheetha(çita).spidermanin ahtopotman i yada timsah adamı yada ne bileyim,gergedan adamı gibi.genelde tekli mücadelelerinde onunla kapisir,başka kahramanlarla verususunu göremezsin çitanin.ahtopot adam gibi.flimde de zannettikki villian o.peki çita yi kaç dakika gördük .2.o iki dakkada ne yaptılar?spider Man cililik oynadılar.

    Gelelim flim içindeki mantık hatalarına,Amerika'dan kahireye savaş uçağı ile gittiler arkadaşlar!!bu arada görünmez jet çizgi romanlarda ww in silahıdır.oraya gönderme olmuş.lakin cisimleri görünmez yapabilmek ,özelliklede uçabilmesini Orjin olarak daha sonra çekilen ww,supermenli flimlerde göremedik.niye göremedik?az buz bir güç değil.kahiredeki arabalarla savaşlarda ki koşma sahnesi çok yapmacikti ki,80 lerdeki flimlerinde (lyinda carter in oynadığı) wonderwoman hep koşardı .oraya gönderme olmuş.avm de dövüş dovus dövüş ,sonra kameraları kırınca zannetki TV kere cikmayacagim!!!!o kameralar kaydını çoktan aldı.

    Final dovusune kadar saçma bir AVM kavgası ve Kahire'de otoban mücadelesi dışında aksiyon yokken,citayla 2 dakika boş beleş itiş kakış tan sonra,basit bir insan olan lord ile zaten fiziki mücadele etme şansın kalmıyor,aksiyon izlemeden flimi bitirdik,aksiyonsuz 2.5 saatlik bir süper kahraman flimi.nasil bir mantık ile cekildiyse.

    Gal Gadot wonder women seçildiğinde çok eleştirilmişti,fizik olarak gerçek ww ile alakası yoktu çünkü.biraz iri goguslu iri basenli kum saati görünümlü fiziği vardır ww nin.lakin gerek gulusundeki güzellik gerek kılıç kalkan kullanmadaki becerileri ile tutturdu karekteri.bu flimde kılıç kalkanida olmayınca gedik kaldı.oyunculugunuda çok begenmedim

    Filmin bence tek güzel tarafı aftercredit sahnesinde amazonlarin efsanevi savaşcisi asteria nin ilk wonderwoman lyinda carter olması idi.harika olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 28 Aralık 2020; 8:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imdbde 5.9 a dusmus puani. Ertelenmeseydi ve pandemi falan olmasaydi sonuc farkli olabilirdi. Ama soylenildigi kadar kotu bir film degil kesinlikle. Aquaman dan daha iyi bir film. Biraz farkli oldugu icin begenilmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi adı gibi 1984 yılında çekselerdi anca bu kadar kötü efektleri olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golden Unsullied kullanıcısına yanıt

    farklı derken pazar sabahı kahvaltı esnasında izlenecek kıvamda olduğunu mu kastettiniz ?

  • Çok kötüydü ya.Normalde çizgi roman uyarlaması filmler kötü olsa bile aksiyondan dolayı bir şekilde sarar , sıkmazdı beni.Bunda düzgün aksiyon da olmadığı için çok sıkıldım cidden.

    Dc elindeki muazzam malzemeyi kullanamıyor bir türlü , marvelın çoluk çocuğa yaptığı filmler bile daha güzel oluyor.DC yazık ediyor elindeki muazzam potansiyelli , karanlık evrene.

  • bu akşam film gecesi

  • Kendi yaptığım edit videosu;https://www.youtube.com/watch?v=-5P7KZRiIkA&feature=youtu.be
    2.filmi izlemeyenler bakmasın, spoiler olabilir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitiremedim

  • Az önce filmsizlikten izledik. İlk filmde ne hissetiysem hiçbir farkı olmadı. Filmin bazı sahnelerindeki manzaralar güzeldi. Gerisi boş. Bu arada şu filmin yarım saat faha kısa olması lazımdı. Hissiz, bomboş diyaloglarla boş yere uzatmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç birimizin yorumuna katilmiyorum film kötü diyorsunuz..hayır film kötü değildi çok kötüydü ..resmen izleyici ile dalga geçmek bu yahu .flash TV duzeyindeydi .CGI efektler nasıl böyle kotu olabilir .
    Hele gal gadot çok gzuel kadın ama çok kötü bir oyuncu .bu kadın nasıl böyle yuksek bütçeli bir filmde rol hatta başrolde olabiliyor anlamsız geliyor bana.

    Notum 10/2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WW84 dünya genelind? 85 milyon dolar gelir elde etti şimdiye kadar. HBO Max'ta da en çok izlenen film durumunda.
    WB durumdan memnun gibi gözüküyor. Dünyada hala pandemi devam ederken filmin bu gelir rakamlarına ulaşması başarı sayılabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde üçüncü film geliyormuş. böyle gelecekse gelmesin. bu filmle bende kredisi bitti bu serinin. sinemada seyretmem artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    Hiç birimizin yorumuna katilmiyorum film kötü diyorsunuz..hayır film kötü değildi çok kötüydü ..resmen izleyici ile dalga geçmek bu yahu .flash TV duzeyindeydi .CGI efektler nasıl böyle kotu olabilir .
    Hele gal gadot çok gzuel kadın ama çok kötü bir oyuncu .bu kadın nasıl böyle yuksek bütçeli bir filmde rol hatta başrolde olabiliyor anlamsız geliyor bana.

    Notum 10/2

    Kadının tek artısı güzel gülüşü ve kılıç kalkan sahnelerinde fenada sayılmaz.yoksa fiziki olarakta çizgi romandaki ww ile alakası yok.bu flimde kılıç kalkan olayı olmadığı bol bol spider Man lik yaptığı için oyunculukta siritmis


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emege her zaman saygim vardir. Fakat ilk kez bir film icin bu kelimeyi kullanacagim.

    ÇÖP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Aralık 2020; 19:1:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.