İzlediğim en kötü süper kahraman filmiydi. Özellikle içerik anlamında çok vasat. Herkesin dileğini gerçekleştirmesi falan WW karakterinin böyle bir konuyla ne işi var anlamadım. Buna da klasik Sovyetler, 4 Temmuz gibi propagandalar eklenince hepten yerin dibine girmiş. Efektleri de çok kötü. Sinemada izlenmezmiş onu da net olarak söyleyeyim. |
filmin formatı son 12 yıldaki super kahraman filmlerine hiç benzemiyor. çok ağır sıkıcı ve aksiyon sahneleri az. |
sırf kontrat imzalandığı için çekmişler oynamışlar çok bariz. madem biz zevk almıyoruz 2.5 saate uzatıp izleyenlere de işkence edelim demişler |
Olm çok kötü film olmuş ya. İyi ki atlaya atlaya izlemişim. |
Ben de sinemaya gitmeyi düşünüyordum fakat bu kadar olumsuz yorumdan sonra torrent akar şimdi. |
Film epey kötüydü, ilk filme yaklaşamıyor bile. Sadece son sahneleri iyidi ama onun dışında 2.5 saatin tamamı çöp. CGI aşıırı kötüydü bilemedim, gözüm kanadı bazı sahnelerde. Yinede dijital platformda yayınlamaları iyi oldu, DC'ye ait olmasa sıradan bir film çıksa bu tarz, izlenir.. çerezlik niyetine :) çünkü film yok piyasada. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 28 Aralık 2020; 8:31:41 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
farklı derken pazar sabahı kahvaltı esnasında izlenecek kıvamda olduğunu mu kastettiniz ? |
Çok kötüydü ya.Normalde çizgi roman uyarlaması filmler kötü olsa bile aksiyondan dolayı bir şekilde sarar , sıkmazdı beni.Bunda düzgün aksiyon da olmadığı için çok sıkıldım cidden. Dc elindeki muazzam malzemeyi kullanamıyor bir türlü , marvelın çoluk çocuğa yaptığı filmler bile daha güzel oluyor.DC yazık ediyor elindeki muazzam potansiyelli , karanlık evrene. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
birde üçüncü film geliyormuş. böyle gelecekse gelmesin. bu filmle bende kredisi bitti bu serinin. sinemada seyretmem artık. |
Kadının tek artısı güzel gülüşü ve kılıç kalkan sahnelerinde fenada sayılmaz.yoksa fiziki olarakta çizgi romandaki ww ile alakası yok.bu flimde kılıç kalkan olayı olmadığı bol bol spider Man lik yaptığı için oyunculukta siritmis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Aralık 2020; 19:1:1 > |