Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.882
Cevap
49
Favori
234.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    Çok talihsiz olmuş ama yine de hayırlı olsun, changerlar 2kk'den adderlar 500k'dan 6,5kk cebinde şu an, moral bozmak yok

    Hocam minnowlarla ilgili bi etkinlik vardı ama bir türlü hatırlayamadım acaba biliyorsanız Söyler misiniz forumdakilrerde faydalanır hem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaşlar ben 3 yıl once başladim oyuna ama vaktim kalmadigi için bırakmak zorunda kaldım. 3 tane ana charım 2 buff charim war 2 de ole 55 lvl char var.
    1 charım +100 lvl digeri +80 digeri 48 lvl P skilleri war ve full+full item. 4kkk + param war.
    Konuyu gordum daldım oynicak arakdaşlara başarilar dilerim gercekten kaliteli server. Serverin sahibi cok iyi bir adamdi suan oda ara verdi :P ama yeni yonetcilerde bi hayli kaliteli.
    Tavsiye ihtiyaci , sorusu olanlar skype ekleyip ordan danişabilirler. Elimden geldigince yardımcı olurum. Skype: abazan38
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.Diğer serverlarda olduğu gibi düşük seviye bosslardan düşen sandıklardan değersiz şeyler yerine piyasada iş yapan Yeşil Bonus Ekleme & Değiştirme gibi eşyalar çıkıyor.Üst seviye boss sandıklarından neler neler düşüyordur düşükleri böyleyse
  • LeSegur kullanıcısına yanıt
    3 minnow(Minik Balık)u balıkçıya verince Gizemli Sandık veriyor Balıkçı.Eventin adı da Mistery Box.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    3 minnow(Minik Balık)u balıkçıya verince Gizemli Sandık veriyor Balıkçı.Eventin adı da Mistery Box.




    Çok Sağolun hocam bir türlü aklıma gelmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeSegur -- 23 Haziran 2015; 23:02:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zortafix Z kullanıcısına yanıt
    Hayrına paraları dağıtıverin

    Başlığı takipte kalırsanız size de danışabiliriz, şimdiden teşekkürler.
  • hızlı level kasılıyomu bana ondan haber edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07kubi07

    hızlı level kasılıyomu bana ondan haber edin

    Hocam 20-25 e kadar kolay sonra zorlaşıyor kaliteli bir server tavsiye ederim. Fakat benim gibi 2. Köy farmı vs terimlere yabancı olanlar zorlanıyor Başlarda misal ben 30 levelim daha yeni yeni 700 k kadar bi param var herkesin 50-60 m kadar parası varken. Şuan ki hedefim atı bi an önce zırhlamak 700 k'nın hepsini at madalyonuna harcamayı düşünüyorum siz ne dersiniz hocam? @.PAINKILLER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madalyonlar ne kadar ediyor yaklaşik? Madalyon kasip satmaya değer mi, yoksa metin farmi mi onerirsiniz arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broken Wings

    Madalyonlar ne kadar ediyor yaklaşik? Madalyon kasip satmaya değer mi, yoksa metin farmi mi onerirsiniz arkadaşlar?

    Hocam madalyon 100k kadar. Atınız zırhlıysa ve güzel bi fms varsa 2. Köy farmı bence. Bende atı zırhlayacağım sanırım 700 k var şu an at madalyonu alırım hepsinede galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeSegur kullanıcısına yanıt
    Bence şu anlık hiçbir şeye para harcamayın, para biriktirin.Madalyonları da yeni açtığınız bir 20 level bir çarla Acemi Sandığı'ndan çıkan eldivenle düşürebilirsiniz, hiç onlara para vermeye gerek yok.Mini boss farmını tekrardan öteki arkadaşlara olduğu gibi size de şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar bu gece 3 itibarıyla sadece 1 gün sürecek olan Book Day(Kitap Günü) eventi başladı.Bu eventte kötü, değersiz bklarınızı Mr. Soon'a veriyorsunuz ve o da size farklı bir beceri kitabının Tome'unu veriyor.Tome'lar daha yüksek başarı oranına sahipler, bu yüzden önemli bkların Tome'larının fiyatları epey yüksek.Enchanted Blade(Büyülü Keskinlik), Aura of Sword(Hava Kılıcı) gibi bkların Tome'larının çıkması için dua etmek lazım zira çıktıkları zaman köşenin dönüleceği çok bariz.



    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • Kitap Günü eventi dolayısıyla 150'ye yakın fiyatı 100k civarı olan beceri kitabını Mr. Soon'a verdim fakat 1 tane bile Büyülü Keskinlik veya Hava Kılıcı Tome'u çıkmadı, bende şans bu kadar.Ama yılmak yok, o Hava Kılıcı çıkacakAyrıca eventin bitmesine şu an itibarıyla 21,5 saat var yani farm yapıp kötü bkları Soon'a vermek için epey vakit var, bu süreyi iyi değerlendirmek lazım çünkü bu event gerçekten bulunulmaz bir nimet; sistem size al bu bkyı pazarda 100k'ya sat demek yerine gel benim NPC'me koy, belki şansın tutar da fiyatını katlarsın diyor ve seçenek sunuyor.Bu yüzden bu event kaçmaz.

    Son olarak da, artık kırmızı bayrakta bir Türk loncası kurulmalı.Ama bunun için sayıya ihtiyaç var, ben minimum 10 kişi olalım kurarız diyorum, siz ne diyorsunuz?Fikirlerinizi bekliyorum

    Bu gece yapmış olduğum(gece farmlarına bayılıyorum) farmdan kareleri yayınlayıp günümü sonlandırayım.




    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • Kırmızı bayrakta mini bossların haritadaki yerini biri gösterebilir mi ? Bir türlü bulamadım.

    edit: tamam buldum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furator -- 24 Haziran 2015; 13:49:05 >
  • Bende eski bir mt2ci olarak başlamak istiyorum. Şuan iniyor. Bi kaç sorum olacak ; Dili türkçe seçtiğimizde görevlerde türkçe oluyor mu? Karakter olarak karasız kaldım ne açsam diye ama savaşçı düşünüyorum. Zihinselmi iş görür bu svde bedensel mi? veya başka öneriniz vardımıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    Bence şu anlık hiçbir şeye para harcamayın, para biriktirin.Madalyonları da yeni açtığınız bir 20 level bir çarla Acemi Sandığı'ndan çıkan eldivenle düşürebilirsiniz, hiç onlara para vermeye gerek yok.Mini boss farmını tekrardan öteki arkadaşlara olduğu gibi size de şiddetle tavsiye ediyorum.

    Peki hocam teşekkür ederim cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olvidohho08 kullanıcısına yanıt
    Maalesef olmuyor, bazı bonuslar ve sistemdeki yazılar Türkçe oluyor yani eksik çevirmişler.

    Karakter konusunda, farm yapmak istiyorsanız bedensel kesinlikle iş görür, yüksek level düello çarı düşünüyorsanız da tabii ki zihinsel.
  • Teşekkür bilgiler için. Bayrak değiştirme varmı ? Birde siteden markete giremedim. Sağ tarafta küçük sepete tıklayınca böyle bir yazı geliyor:

    Doğrulanmamış hesaplar alışveriş merkezi kullanamazsınız. Sitemizde (https://wom2.org) giriş yapın ve e-posta hesabınızı doğrulayın!
    Bu alışveriş merkezi kullanmak için izin yanında, size tam hesabınızda üzerinde kontrol, ücretsiz para kazanmak ve
    etkinleştirmek için imkanı verir, 2 dakika sürer ve Sentry .

    Chrome böyle çeviriyor işte.
    Birşey yapmam gerekiyor galiba ama anlamadım.
  • ne level atlanıyor, ne para kazanılıyor, ne yükseltme yapılabiliyor. oyun bana normal metin2'den zor geldi açıkçası içim sıkılıyor oynarken belki bir şeyler değişir umuduyla oynuyorum ama yok.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Oyunda ekledim sizi. Aktif olunca eklersiniz. İngilizcesi bile karışık oyunun bi kaç bişe danışcam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.