Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.882
Cevap
49
Favori
234.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudut34

    Evet çok belli aynı bizim arkadaşa benziyo tipi, kesin satıcı :)

    Alıntıları Göster
    İstediğiniz kadar zorlayın bey efendi, paylaşmam yasak olduğu için delil paylaşamayacağım. Bu resmi arkadaşınız kendisini görsün de anlasın diye attım. Siz görün diye de değil. Son cümlem budur, artık kendi kendinize sabaha kadar bana hakaretler savurmaya devam edebiliriniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blasie

    Ne kadar rezil insanlarsınız siz ya, senelerden beri oyundan parazit gibi beslenerek gerçek parayla Yang ve hesap sattınız. Şimdi yakalandınız, rahatınız bozuldu diye bu lafları mı hak ediyorum ben. Allah'ınızdan bulun, başka bi şey demiyorum...
    Sen kimsinde sırf üste çıkmak adına hakaret edebiliyorsun ? Yahu şaşıyorum bu saçma sapan kanıt diye yazdıklarına attığın bu hesap ismine falan.. Kardeşim bak kardeşim diyorum pisleşme daha fazla..
    Ben talebimi belittim kanıtı ilk istediğimde foruma istemedim kendi e postama stedim ki bırak kanıtı açıklama bile yapmadın.
    Ben bu itaf ettiğin suçlamaları yapmadım ve ya özrünüzü dileyin yada daha fazla sinirimi hoplatacak dertecede pişkinlik yapmayın..
    Soytarı gibi gitmişsin herhangi bir hesabın ss sini alıp buraya atıyorsun.
    Bunu ne sayalım biz kanıt mı bu şimdi ?
    Benim hangi bilgim mevcut burda ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blasie

    İstediğiniz kadar zorlayın bey efendi, paylaşmam yasak olduğu için delil paylaşamayacağım. Bu resmi arkadaşınız kendisini görsün de anlasın diye attım. Siz görün diye de değil. Son cümlem budur, artık kendi kendinize sabaha kadar bana hakaretler savurmaya devam edebiliriniz.

    Alıntıları Göster
    Kardeşim herşeyin bir adabı var, foruma mı at diyoruz.Adamı discordunuza çekin gösterin herşeyi bitsin gitsin amma uzattınız yani.Suçu neyse gösterin.Suçsuzsa da ettiğin hakaretler ve yönetiminiz adına özrünüzü dileyin.
    Burda senin şahsınla mı uğraşıyoruz sanıyorsun, sadece gayri ciddi tavırlarını eleştirdik.
    Her olayı kişisel algılıyosun ve yapman gerekenş yapmak yerine laf salatası yapıp haklı gözükmeye çalışıyosun.
    Bu hesap Blasie nindir kendisi gördüğünüz gibi baya usta, bizim nomuta falan hikaye şu başarılı işlem sayısına bakın!
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    İşte bu kadar kolay bir insana bu ithamları ve suçları atmak seniin mantığınla.
    Beni zorladınız bey efendi al sana kanıt istifa et yang satıyosun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 20 Aralık 2018; 17:41:41 >




  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Tamam neyse Hudut sende amma uzattın boşver zaten belliydi böyle olacağı.
    Eyw sağol desteğin için ama artık bu forumu kirletmek istemiyorum.
    Blasie bizi bahane edip foruma da gelmez falan insanlar daha çok mağdur olur.
    Soru o değil zaten yönetim hep böyleydi ve aynı kafayla devam ediyor.
    Herkes hakkını helal etsin bende hakkımda yazılmadığı sürece yazmayı düşünmüyorum artık.
    İyi forumlar.
  • NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardeşim zaten mizah amaçlı paylaştım ne uzatacam.
    Yalnız şunuda belirtmezsen içimde kalır.
    Blasie ne kuralı kardeşim siz kaçak Metin2 serveri değil misiniz ? Private server olarak birde size gizlilik anlaşması mı imzalattılar
    Yani kırmayım kırmayım diyorum bizde oynuyoruz ayıp olur diyorum ama illa konuşturuyosunuz adamı yahu :)
    Olduki imzalattıysalar senin cahilliğinden faydalanmışlar kardeşim yok öyle bir bağlayıcılık :) Resmi bir firma olmanız lazım en öncesinde.En fazla paravan bir firma kurmuştur maaş ödemek için ki onu kullanıpta sana bir yaptırım uygulayamaz.Senin asıl korktuğun olay yönetimin tarafını tutmamandan dolayı kovulmak ve menfaat sağladığın imkanlardan mahrum kalmak.Buda geçerli bir sebep tabi ama kişiliğe bağlı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SequentiaL

    Bu mesajımı taşa tutulacağımı bile bile yazıyorum çünkü yeter artık yaptığınız lagaluga. Bir yanlışlık olmadıysa illa ki bir şey yapmışsındır, sen değil başkası girmiştir çarına ticaret yapmıştır bütün bunlar olasılık ama ben hiçbir şey yapmadım yine de RMT'den ban yedim diye ağlamak komik görünüyor adamın kişisel bir garezi mi var seni banlayacak ya Allah aşkına. 3.5 yıldır oynuyorum ne senin ne de Hudut34'ün oyunda cismini bir kere olsun görmedim, tek vasfınız konuda sağa sola çamur atmak.



    Size cevap vermeyeceğim artık, haksız yere ban yemiş olsan bile oyunu oynamayıp konuya grup halinde musallat olmuşsunuz bir derdin varsa adam akıllı kanıtlarla ifade edersin millete ulan diye hitap etmek nasıl bir seviyesizlik? Oynayacaksanız oynayın, şikayetçiyseniz, beğenmiyorsanız geldiğiniz singapura geri dönün, hadi canım.

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 20 Aralık 2018; 18:9:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoMuTa

    .

    Alıntıları Göster
    Anladım noktayı koyduk ama şu kadar cevabını ben vereyim.
    Hocam amacım kesinlikle seninle tartışmak değil ama deminki haklı bir eleştirin vardı ona bir cevap vermek isterim.Hani yazmışsınya 3 yıldır ben seni görmedim oyunda falan :) o kısmını sen öyle sanıyosun.Arkadaşlarımız burada olsun whatsappta olsun kendilerini her ifşa ettiklerinde en ufak bir eleştiride başlarına bir olay geldi ve bu yüzden buradaki birkaç kişiden başka benim hesaplarımı kimse bilmez.
    Bu oyunda oynamadığımız anlamına kesinlikle gelmiyor ki oynamasak forumda üç beş kişiyi niye takip edelim.
    Zaten sen mantıklı düşünerek yazsaydın konu ölmüşken kimlerin hala konuyu canlı tutmaya çalıştığını hatırlardın.
    Gizlilik bir güçtür.Mesela şuan Blasie benim hesapları arıyordur belki ama bulamaz kolay kolay :) Ve burada eleştirmekte kötü birşey değildir.Daha siz birkaç post öncesinde evet yaa hep haksız ban oluyoo falan yazıyodunuz ama birinin başına geldiğinde herkes ya yönetimi tutar ya susar ya gizliden güler (birkaç adamın dibi hariç)Sonra neden böyle oluyor demeye gerek yok canlı örneği burda işte.
    İyi forumlar hesrkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 20 Aralık 2018; 18:22:55 >




  • Arkadaşlar gerçekten şu tartışmaları okudumda bi güldüm yani ne oluyor anlamadım bile.

    Oyun oynuyoruz biz olayı iyice kriminalität romanına döndünüz. Bende RMT den uzaktan yakından alakam olmasa bile banlandım ama eski GM Hakime forumda bu kadar sallayıp konuyu dallandırmadım. Ha banlandım sonra umrumda olmadı oyun.

    Ama şimdi düzeldi diyorlar bende oynamak icin banlanan hesaplarımı kontrol etmesi icin Blasie ye private mesaj attım.

    Arkadaslar bu oyunda bircok sahtekarlıgın döndügünü biliyoruz ama bunlara boyun egmek zorundayız çünkü bizim üstümüzün üstü var. Serverin kurulusundan bu yana Divines loncasına GM yardımı olsun kendi gözümle gördüğüm Watain, Solstafir nickleriyle bilinen cocukta edit Rune Sword olması olsun bircok sey dönüyor ama altı üstü bir oyun bu kadar uzatmaya gerek yok bence.

    Genelde bu kadar uzun konusmam o yuzden yazdıklarımı anlamayanlar olabilir benim hatam o konuda kusura bakmayın ve dipnot olarak kimseye burda banlanan taraf olsun veya GM Blasie olsun art niyetle yazmadım bu yazdıklarımı.

    Ha benim hesabım belki acılır belki acılmaz orası bilinmez ama yinede hayatınız sanki bu oyundan ibaretmis gibi burda tartısmayın diyorum. oynanacak baska oyunlarda var ha emek vermis olabilirsin emek verip sonucunda eglendiysen bi sorun yok gibi geldi bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 20 Aralık 2018; 19:13:38 >




  • herifleri matrixten çekiyorsun , bırak mutlu olsunlar wom2 ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sschwarz -- 20 Aralık 2018; 23:34:50 >
  • Utanmıyomusunuz yıl olmuş 2019 hala metin2 en son 2008 de oynamıştım 44 lw kastım bıraktım
  • Yıl olmuş 2018 ben hala lw ile sw'nin ne demek olduğunu öğrenemedim bir türlü. Belki de hiç bir anlamları yoktur fakat insanlar yine de kullanıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasie -- 21 Aralık 2018; 0:58:28 >


  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Tartışmaya dahil olan kimseyi tanımıyorum ama şöyle bir şey söyleme ihtiyacı duydum. Kişinin hesabını veya yangını satması ayıplanacak bir şey değildir. Oynamak istemiyordur, emeklerinin karşılığını almak ister ve satar. Wom2nin oyun içi kuralları anayasa değil ki, kimse uymak zorunda değil. Ha yakalanırsın, banlanırsın. Olası bir risk. Benim için legal olan bir şey wom2ye göre illegal olabilir. Tıpkı gameforge serverlarının legal olup wom2nin illegal bir pvp server olması gibi.

    Gerçekten alım/satış yapılmış olabilir ama wom2 yönetimi hiçbir zaman iyi niyetli olmadı. En azından benim oynadığım dönemlerde değildi. Bir kere alman bir gm ile tartışmıştık. Küfür falan edilmemişti. Adam beni kafasına göre sınırsız banlamıştı. Daha sonra oyuna devam edebilmek için yeni hesap açtım. Açtığım hesaplara pm atıp "seni yine banlıyorum, boşuna uğraşıyorsun." gibi sözler söyleyip arka arkaya banlamıştı. Oyuncuları kazanmak yerine onlara "ben sizin tanrınızım" muamelesi yapan bir oyunu bundan sonra pek tercih edeceğimi sanmıyorum




  • Öncelikle size sonuna kadar hak veriyorum, ayrıca oyundaki hakaretlerden dolayı en yüksek engellenme süreniz 15 günlüktür. Oyundaki hiç bir GM'nin ne kadar ağır söverseniz sövün (sadece sövmek için yeni bir hesap açmadığınız taktirde) sizi böyle bir sebepten dolayı sınırsız yere engellemeye hakkı yoktur. Zamanında ne haksızlıklar yaşandı çok iyi bilirim, fakat zamanında burada dönen illegal muhabbetleri de bildiğim için bir yandan da görevimi de yapmak zorundayım yani. Elbette sizin dediğiniz gibi herkesin hayrı kendi insanına, fakat bu da belirli bir çerçeve içerisinde olmalı ki kul hakkına da girmeyelim. Arkadaşın satmaya kalkıştığı hesaplar kendisine ait bile değildi. Hesapları kimlerden aldığını dahi biliyorum ki bu yüzden o durumda kuralları bire bir gerektiği gibi uyguladım.

    Kısacası buraya da eklemek isterim ki, buyrun oyuna gelin, ya buradan ya da oyundan benimle iletişime geçin. Nasıl birisi olduğumu siz de kendi gözlerinizle göreceksiniz. Göreve başladığımdan beri 1 tane bile haksızlık yapmamak, size elimden geldiğince gerek oyundaki sorularınıza yardımcı olmak, hatta gerekse oyunda nasıl hızlı gelişeceğiniz adına taktikler vermek için o kadar çok çaba sarf ediyorum ki... Beni o kadar çok seven insanlar varken aradan böyle "Şu hesapları da satsam, şuradan da şu para gelse, oh tamam iyi para" diye düşünen insanların planlarını bozunca böyle hakaretlere uğramak, ağırına gidiyor insanın.




  • oooo uzun bi aradan sonra bu konuda popcorn time mı ?
  • hesapların banlanmasından, devlete vergi vermeye...



    konu giderek ilginçleşiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunucu Rumen kaynıyor. Zevk aldığımı söyleyemeyeceğim. Sağda solda Rumence Pazar görmek pek mutlu etmiyor açıkcası. Bir de cok değiştirmişler. Krallıklar, harita, şehirler vs.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk guildi var mı arkadaşlar exp bahişlanacak lonca lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Bunu bana söylemedin umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.