Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.882
Cevap
49
Favori
234.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Yukarıda Başlangıç Rehberi var, orada yeni başlayanların yapabileceği farm çeşitlerini kısaca özetledim, ister metin kesmede devam edersin ister de mini boss farmı veya başka bir farm çeşidi, sana bağlıKs serbest burada ve muhtemelen metne dalman küfür etkisi yaratmış ki bırakıp kaçmışServerın aşırı fazla oyuncu sayısından mı bilmiyorum, KS kuralına karşı çıkamıyorum çünkü hangi birini banlayacaksın?Bunun yerine kuralı serbest bırakıp sadece emek hırsızlığı gerektiren hack, balık botu, gerçek para ile ticaret gibi konularda hesap banlamak en mantıklısı geliyor.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    hocam bu fsm nin açılımı ne kk ne oluyor ? K.bakma ben M ve K yı biliyorum Çok zor geliyor oyun nedense
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Sanırım fms yi diyorsun. Full moon sword açılımı. Eğer değilse Fatih Sultan Mehmet herhalde :D.

    Hocam birkaç sorum olacak. Youtubeda bir videoda görmüştüm. Gm adama full 2 adet item veriyordu. Serverda gm yardımı söz konusumu? Başlayacaktım çok önceden ama bu video kafamı karıştırmıştı. Birde para kasmak kolay sanırım. Örümcek zindanında mesela 1k düşüyor slottan.

    Sol köşedeki droplar sanırım sgdeki gibi sınırlı galiba.

    Birde çar açarsam mavide başlamak en mantıklısı olur bence.


    Edit: Gm sadece aracı olmuş. Yani yardım söz konusu değilmiş. İlk izlediğimde açıklamayı okumamışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 15 Haziran 2015; 15:28:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, fms=dolunay ve kk de Türkte kullandığımız para birimi olan m.kkk ise t.Yoksa dediğin gibi FSM o anlama geliyor xD

    GM yardımı gibi bir olay söz konusu olsa server bu kadar kalabalık olmaz ve oynayanların çoğu bu kadar mutlu ve huzurlu olmaz diye düşünüyorum.Bana özelden videoyu atsan tam bir şey söyleyebilirim.

    Ben de dediğini videolardan öğrendim, belirli bir leveldan sonra server bize adeta "Gel de para yap." diyor çünkü level 61 bir çar, Örümcek Zindanı 2. veya 3. katta, Nesne Market'ten aldığı full paket ve her türlü yang düşürme yüzdesi veren itemla bir saatte 60kk bir rakam kasabiliyor.Ama elbette ordaki slotların hepsini çekebilmek için item dizmek de aylar alır, o yüzden basamakları tek tek atlayarak zevkle o noktaya ulaşmak en tatmin edici yol gibi görünüyor.




  • Kârlı bir gündü, epey pahada güzel bk düşürdüm ve tabii ki Büyülü Keskinlik'in M3 olması, Arap Köfte ve kaymaklı ekmek kadayıfı yiyince vücudu saran tarifsiz doyum hissi etkisi yarattı.Gelsin görüntüler(İçlerinden iki metinli olanı yöneticilere gönderdim, insallah Facebook'ta yayınlarlar)



    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • Bi bütler bitsede eve gidip kassam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pvp servermi ne bu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın geç kalma, erken gel
  • isimkoymayausenenadam kullanıcısına yanıt
    PvP server ama PvP ile resmî serverlar arasındaki belirli tabuları yıkan, resmî serverların sahip çıkmadığı kadar oyuncusuna sahip çıkan bir server burası.Sayabileceğim ve yukarıda da zikrettiğim o kadar özelliği var ki artık PvP ile resmî server ayırımı ortadan kalkıyor, bu serverın hepsine nal toplattığı ayan beyan ortaya çıkıyor.

    Bu arada, bu da bugünkü pazarımBakalım bugün ne kadarlık satış yapacağız



    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • Bugünkü pazarımdan 21kk elde ettim+5 taşlı, farma yönelik bir Yin Yang almayı planlıyorum, biraz daha para biriktirmem lazım



    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Oyuna ne zaman başladınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs başlarında başladım.

    Bugünkü farmımdan kareleri paylaşmadan önce sizle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım: Vote4Coins sistemine göre aynı anda maksimum 2 DC değil 3 DC alınabiliyormuş, yanihttp://puu.sh/irFtG/b04f2d7c96.jpg adresinden görüleceği üzere hem topmetin.org(Her 12 saatte 2 DC alabildiğimiz yer)'dan hem de metin2pserver.info(Her 18-20 saatte 1 DC alabildiğimiz yer) adreslerinin sağladığı DC'lerden aynı anda DC alınabiliyormuş.topmetin'in DC'si hemen geliyor, ama metin2pserver.info'nun gelmesi zaman alıyormuş, o yüzden belirli bir süre bekleyince 3 DC'mize kavuşmuş oluyoruz.Bu konuyu aydınlattıktan sonra bugüne geçelim, güzel satışın ve gönderdiğim fotomun sayfada yayınlanmasının (http://puu.sh/irGhb/e4326be1eb.jpg ) verdiği moralle yine güzel bir farm olduAyrıca yeri gelmişken şunun da altını çizeyim, 35 level farmer olup metin farmından sıkılan arkadaşlar çok rahatlıkla Vahşi Yüzbaşı Sandığı'na yönelebilirler.Zira şansınız da yaveriniz olursa çok kârlı çıkarsınız ama acayip bir yarış var yine bu farm çeşidinde, mavi bayrak haricinde bir bayrakta bunu gerçekleştirmek daha mantıklı duruyor.

    Geçelim karelere




    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • 2008 de metin2 den ban yediğimden beri hiç oynamadım arada bir kaç pvp oynadım ama fazla değil. şimdi canımı çektirdi. 2028 de banım açılıyor. o zaman oynarım belki Her neyse, ninja açmayı düşünüyoırum nasıl olur? yoksa warrior mu?

    bu arada hiç yabancı serverde olmadığım için fms falan açılımını 10 saniye falan düşündüm :D değişik bi şeye benziyor
  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    Alışırsın kardeş :) bak benim ilk çarda 2029 da açılıyor :D Valla bu tip serverlerin ortamları güzel oluyor. Çoluk çocuk olsa bile eski tr gibi değil. Ben başlayacağım yakın zamanda. Önerim zihinsel :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    Başlangıç olarak para kazanmanız için farm yapmanız lazım ve yukarıda da Başlangıç Rehberi adı altında farm seçeneklerini sundum.Farm çarı için ise bedensel veya büyülü silah açmanız farmınızı en kolay ve hızlı şekilde yapmanızı sağlar.Esas karakteri seçmek ise zevkinize kalmış.
  • görevleri yap demişsin ben de görevlerle bir ilerliyorum lvl questle yani, 2 allahsız aç alfa gri kurt için 2 saattir dolanıp durdum :(

    tigris migris kestim hep o lanet görev moblarını ararken. sandıktan +6 bişeyler çıktı ayakkabı adını unuttum şimdi :Dgörev şimdi de aç bilmemne istiyor :( lanet olsun
  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    Level görevlerini sonraya bırakın isterseniz, NPC görevleri ile devam edersiniz.Tigris bir mini boss olduğundan ondan çıkan sandık epey değerli, içinden Green Bonus Changer & Adder gibi para eden eşyalar düşebiliyor, farmını isterseniz yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 18 Haziran 2015; 4:47:07 >
  • Bugün yoğun bir gündüMalum Ramazan geldi, gece seansları başladıBu yüzden depolarım beceri kitabı ile doldu ve pazar için 2. çarımı yarın açacağım, oradan gelecek para ile de bulursam yarın Yin Yang'ıma kavuşmayı ümit ediyorum.Gün içinden kareleri paylaşayım şimdi



    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • Öncesi ve Sonrası

    Kırmızı bayrağın beceri kitabına olan açlığını 1 saat içinde bir nebze de olsa giderdim2.sini kurmayı da ihmâl etmedim






    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!




  • hocam 25 lvl m1 taichi olan bir karakterciğim var, 20 lvl adamın master aero sword ve whirlwindinden tek yedim. ne desem bilemedim.
    metin kesiyoduk pk olayım dedim. o bana oldu :D
    kendimden utanasım var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.