Şimdi Ara

WOLKSVAGEN POLO ALACAĞIM YARDIM. . . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
37.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified


    quote:

    Orijinalden alıntı: Teknogreat

    Alacam derken? Türkçeyi biraz daha düzgün kullansak,hoş durmuyor bakınca.


    Gözünü seveyim, başlığa bakıp çıkacaktım ama çıkamadım yani. Adama bunu söyleyip "Türkçeyi" şeklinde yazmak çok komik durmamış mı? Virgülden sonra da boşluk koyuluyor.


    Pardon ama anlamadım "Türkçeyi" derken neyini kastediyorsunuz. Türkçeyi yazdım evet ne var yani bunda bi anlatırsanız komik olan. İkincisi bunu tekrar söyleyerek başlığı açan arkadaşa saygısızlık yapmak istemem ama "alacağım" kelimesini "alacam" şeklinde yazmak ile imlada aşırı hassas davranıp mesaj yazarken virgülden sonra boşlukları atlamamak arasındaki önem farkını ise bu mesajı okuyan arkadaşlara bırakıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 25 Eylül 2009; 21:26:53 >




  • Arkadaşım ben ''alacam'' yazdım ve senin uyarına istinaden ,sana hak verdim ve ''alacağım'' diye düzelttim.Bu kadar üstüne düşmen yersiz.Madem bu kadar imla ve yazılışların üzerinde duruyorsun''Türkçeyi''değil; ''Türkçe'yi''şeklinde yazacaksın ve ''kullansak''tan sonra oraya virgül konmaz.Bende senden bunu düzeltmeni beklerdim.Aynen bende bunu bu mesajı okuyan arkadaşlara bırakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssselcukkk

    Arkadaşım ben ''alacam'' yazdım ve senin uyarına istinaden ,sana hak verdim ve ''alacağım'' diye düzelttim.Bu kadar üstüne düşmen yersiz.Madem bu kadar imla ve yazılışların üzerinde duruyorsun''Türkçeyi''değil; ''Türkçe'yi''şeklinde yazacaksın ve ''kullansak''tan sonra oraya virgül konmaz.Bende senden bunu düzeltmeni beklerdim.Aynen bende bunu bu mesajı okuyan arkadaşlara bırakıyorum.



    Bunu uzatmayı gerçekten hoş bulmuyorum ama burda imla eleştirisi yapmıyoruz arkadaşım. Alacam demenin imla kuralları ile filanda bi alakası yok,dili yozlaştırmak bu.İmlaya filan eleştiri konusu yapacaksak kimsenin buraya yazı yazmaması gerekir. Ayrıca Wikipediayı yada net ortamında bi çok makaleyi oku yazarların bile Türkçe'yi değil Türkçeyi şeklinde yazdıklarını göreceksin,ki konumuz imla hiç değil..uzatmak yersiz,hiçde sevmem bu şekilde tartışmaları ama konu listesie bakınca "ALACAM" seklinde bi başlık da hoş durmuyordu açıkcası,sadeec uyarmak istedim.Hepsi bu.

    Konunun özüne dönelim.. herkese iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 26 Eylül 2009; 13:09:31 >




  • "Türkçeyi" kelimesi doğru yazılmış ama bu konuda hassas olanların da ilk önce kullanıcı adlarını değiştirerek örnek olmaları gerekiyor..

    Konuya dönersek o paraya temizini bulabilirseniz 100 hp sedan poloları tavsiye ederim..
  • Konumuz Türkçe de değil, imla da değil. Fakat ikisi birdir Türkçe yi düzgün yazmak imla kurallarına dikkat ederek olur. İkisi ayrılmaz, ayrılmayada çalışılmaz.
    Hatchack olanın bağajı dardır.Aile otomobili değil sonuçta.
    Yakıt ise basınca yakar elbette.Fakat LPG ye çok uyumlu motor bunlar.LPG uygulaması sonucu 120-130 krş larda geziniyor.
  • hb bagajı çok mu dar.. bi foto falan varmı acaba?ben araca ailece binecem o halde clasic'lere yöneleceğim yakıt olarak veya başka yönlerden hb ve clasic'lerin birbirinden farkları neler??? avantaj ve dezavantajları neler??
  • arkadaşlar bi araba buldum beyaz bir polo clasic 1.6 comfordline 98 model 125000 km 11.500 TL yarın bi servise falan götüreceğim..Sizin yorumlarınızı bekliyorum...Nasıl tavsiye edermisiniz ...
  • Bende 1998 Model Polo AC HB Hatchback Polo var. Araçla ilgili merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardimci olmaya çalişirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 6 Ekim 2009; 0:30:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.