Şimdi Ara

wolksvagen bora hakkında düşünceleriniz? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
116.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık bu konunun açıldığı tarihlerde bir bora aldım ve yıl oldu 2014 araba hala aldığım günkü kadar konforlu ve diri duruyor.
  • devilmb D kullanıcısına yanıt
    2004 model sıfır aldık hala araç bizde akü orjinal fabrika çıkışı. motora anahtar degmedi sadece bakım masrafı yapılıyor biraz hantal ama alınacak güzel arabalardan
  • 9 sene önce açtığım başlık öğrenciydim o zaman. duygulandım

    o kadar zaman araştırdıktan sonra 2010 yılında pejo 206 alan aklımı... temiz bora bulsam şuan bile alırım.
  • Halam da mevcut araba . Geçenlerde 1 hafta kadar kullanma fırsatı buldum . Kısaca özetliyim . Araç 1.6 litre 101 beygirlik motordu . Motorun çekişi fena değil güzel sayılabilir. Frenler çok hassas . azıcık bile dokunsam ön cama yapıştıracak kadar keskin . anlam veremedim . Yakıt anlık olarak 12 - 13 litre olarak gözüküyor genelde bana biraz fazla geldi açıkçası devir düşük vites yüksek olarak bile kullansam genelde 10 civarı hatta üzerinde rakamlar gördüm . Malzeme kalitesi olarak güzel , güvenlik donanımları olarak güzel , yol tutusunu kendi arabama kıyasla çok beğenmedim . virajlarda gaz verince birazcık bile fazla versem limitine geldiğini daha fazla verirsem yolun dışına doğru çıkmaya başlayacağını hissettiriyor .

  • Ozaman için aldığınız pug 206 çok mu kötüydü?

    millet de yorum yazmış konu tarihine bakmadan.
  • yok araba temizdi ama almanın yerini tutmuyor
  • 2005 pacifik almayı düşünüyorum önerirmisiniz?
  • 1.5 yıldır 2004 wolksvagen bora(pasific) 1.6 16 valf BCB motor kullanıcısıyım.1 yıllık araştırmam sonucunda aldığım bir arabaydı.Bu süre zarfında çok değişik fikirler dinledim,megan2,vectra C kasa,opel astra al diyenler oldu.Bugün iyikide Bora sevdamdan vazgeçmemişim diyorum.Sürüşü çok keyifli bir araba,benim için en önemli özelliği bu aracı sürerken bana vermiş olduğu güven.Parçası pahallı hikayeleri dinledim,ama değil.Çok yakar hikayeleri dinledim oda değil(lpg litresi 2.01 iken şehir içi 20 kuruş,şehir dışı 17.5 kuruş yakıyor).Yakıtta motorun sağlıklı olmasıda etken olabilir.Aracım 105.000 km'de lpg 82.000 kilometrede takılmış.Kesinlikle bora almalısınız demiyorum,bu işin en doğrusu siz neyi istiyorsanız onu almaktan vazgeçmeyin.Ben BORA istedim ve iyikide almışım diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.