Şimdi Ara

Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:https://store.steampowered.com/agecheck/app/1056960/

    Bethesda Linki:https://bethesda.net/tr/game/wolfenstein-youngblood

    Microsoft Store Linki:https://www.microsoft.com/tr-tr/p/wolfenstein-youngblood-pc/9phfts44f99k

    -----

    Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU]


    Wolfenstein: Youngblood – E3 Teaser Fragmanı



    -

    Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Machine Games, Wolfenstein: Youngblood'ın 26 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

    Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyunu isterseniz arkadaşınızla isterseniz de size eşlik eden yapay zeka ile birlikte oynayabileceksiniz. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor. Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor.

    Deluxe sürüm “Buddy Pass” içerecek. Bu özellik sayesinde oyuna sahip olmayan bir arkadaşınızla birlikte tüm oyunu oynayabileceksiniz. Deluxe sürüm ayrıca “The Cyborg Skin Pack” eklentisini içerecek. İki sürümün ön sipariş bonusları ise BJ Blazkowicz tarafından kullanılan kıyafet ve silahların kilidini açan “Legacy Pack” eklentisi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wolfenstein_Youngblood_26_Temmuzda_PS4_Xbox_One_Switch_ve_PC_icin_Cikacak-93890.htm

    Oyunun Tanıtım Yazısı:

    Wolfenstein: Youngblood ile ilk modern co-op Wolfenstein macerasına tanıklık edeceksin.

    Wolfenstein II'deki olayların üzerinden on dokuz yıl geçti ve Nazi işgali altındaki Paris'e göreve giden BJ Blazkowicz ortadan kaybolmuş durumda. Hayatı cephelerde geçmiş babalarının yıllarca eğitip yol gösterdiği ikiz kardeşler Jess ve Soph için artık harekete geçme vakti geldi.

    Bir arkadaşınla veya tek başına oyna. Yepyeni becerileri, silahları, cihazları, kozmetik eşyaları ve oyun tarzını daha da zenginleştirecek ve görünüşünü değiştirecek diğer birçok özelliği kazanmak için seviye atla, keşfe çık ve görevleri tamamla.

    Wolfenstein: Youngblood, bugüne kadar görülmüş en açık uçlu Wolfenstein deneyimini sunuyor. Paris'in derinliklerindeki yeraltı mezarlıklarında karargâhını oluşturarak Nazi rejimini ne zaman ve nasıl yıkacağını planla.


    -

    Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2019
    Tür: First-Person Shooter
    Dağıtıcı: Bethesda Softworks
    Geliştirici: MachineGames

    https://gamefaqs.gamespot.com/pc/241072-wolfenstein-youngblood
    https://www.metacritic.com/game/pc/wolfenstein-youngblood

    Resmi Site:https://bethesda.net/game/wolfenstein-youngblood

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood (2019) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Eylül 2020; 16:55:40 >







  • Wolfenstein: Youngblood - Hikaye Fragmanı

  • Yeni serinin hastası olarak kesin alıp oynayacağım fakat fiyat bir ara oyun için çok fazla. En azından ana seri bir oyun olarak çıkarmıyorlar Gears of War gibi. Zaten BJ Blazkowicz olmadan tadı çıkmaz.
  • Oyunun PC konusu olduğunu bile unutmuşum, o kadar beklentisi az. Daha önce paylaştığım bir kaç mesajı tekrar yazayım.

    quote:

    Reddit'te yapımcı firma açıklamalarda bulunmuş. Oyun lineer yapıdan çok açık alan odaklı ve serbest oynanış sunacakmış. Daha doğrusu nasıl istersen öyle ilerleyecekmişsin. Senaryo olarak çok şey beklemeyin ama diğer oyunlardan daha uzun olacak denmiş. Biraz üzdü, biraz sevindirdi günün sonunda. :)


    quote:

    Youngblood oyunu için Nvidia kampanya yapmış. Belirli kartları alanlara oyun hediye ediliyor. GeForce Experience üzerinden belirli kartlar ile aktif edileceği için ve verilen kod Bethesda Launcher'a ait olacağı için üzdü biraz açıkçası.

    https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/campaigns/wolfenstein-youngblood-bundle/?nvid=nv-int-wl-85164#cid=Internal_GeForce_TR_20190528_Wolfenstein_YB_Bundle_CORPWMFG
    https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/campaigns/wolfenstein-youngblood-bundle/terms-conditions/

    E3 Videosu ;







  • Wolfenstein Youngblood oynanış videolarından gördüğümüz kadarıyla oyunun The New Colossus'tan tek farkı co-op oynanış sunması bunun dışında Youngblood The New Colossus'un ek paketi görünümünde olduğunu söyleyebilirim.Youngblood'ta yenilik olarak düşmanlara level sistemi getirilmiş yani karşılaştığımız düşmanların belirli bir zorluk seviyesi bulunuyor ve muhtemelen oyundan ilerledikçe bu düşmanların zorluk seviyeside artıyor.Bazı düşmanlar ek zırha sahipler ve buda üzerlerinde yer alan can ve zırh barı ile görülebiliyor.Bunun dışında ise yeni yetenekler eklemişler.Videonun bir bölümünde karakterin bir süreliğine görünmez olduğu görülüyor.Oyunda co-op oynanışa yöneltmek amaçlı ufak eklentilerde yapılmış örneğin yanınızdaki oyuncuya ek sağlık ve mermi sağlayabiliyorsunuz.Oynanış olarak The New Colossus'a oldukça benziyor sadece oyunun en iyi yanı olarak elbette bir fps oyunundan beklendiği üzere vuruş hissiyatının gayet iyi seviyede olduğunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Haziran 2019; 2:37:49 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hala almadıysan almayı düşünüyor musun hocam.
  • Oyun istek listemde ilk sırada bulunuyor bu nedenle merak ettiğim bir yapım olduğu için alacağım fakat çıkışına yakın bir tarihte(önyükleme başladığında) almayı düşünüyorum.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Co-op dusunuyorsaniz bende steamden alabilirim. Yoksa Bethesda key bakacagim uyguna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ana hikayesini co-op olarak oynayıp ardından solo olarak tekrar bitirmeyi düşündüğümden dolayı steam üzerinden alacağım.Oyunun çıkışına bir aylık bir süre olduğu için henüz satın almadım fakat birkaç sitede gift olarak Steam fiyatına göre daha uygun fiyatlarda bulunabiliyor.Muhtemelende standart sürümünü alırım çünkü deluxe sürümü bir skin paketi ile buddy pass içeriyor yani oyuna sahip olmayan bir arkadaşınız ile oyunu paylaşarak birlikte oynamaya imkan sunuyor.Solo olarak oynandığında ise yanımızda bir npc ile birlikte oynayacağımız belirtildiği için açıkcası co-op oynanışı daha fazla merak ediyorum.
  • resident evil 5 böyle co-op story şeklindeydi. kardeşimle bitirmiştik. ne günlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800



    Wolfenstein Youngblood oynanış videolarından gördüğümüz kadarıyla oyunun The New Colossus'tan tek farkı co-op oynanış sunması bunun dışında Youngblood The New Colossus'un ek paketi görünümünde olduğunu söyleyebilirim.Youngblood'ta yenilik olarak düşmanlara level sistemi getirilmiş yani karşılaştığımız düşmanların belirli bir zorluk seviyesi bulunuyor ve muhtemelen oyundan ilerledikçe bu düşmanların zorluk seviyeside artıyor.Bazı düşmanlar ek zırha sahipler ve buda üzerlerinde yer alan can ve zırh barı ile görülebiliyor.Bunun dışında ise yeni yetenekler eklemişler.Videonun bir bölümünde karakterin bir süreliğine görünmez olduğu görülüyor.Oyunda co-op oynanışa yöneltmek amaçlı ufak eklentilerde yapılmış örneğin yanınızdaki oyuncuya ek sağlık ve mermi sağlayabiliyorsunuz.Oynanış olarak The New Colossus'a oldukça benziyor sadece oyunun en iyi yanı olarak elbette bir fps oyunundan beklendiği üzere vuruş hissiyatının gayet iyi seviyede olduğunu söyleyebilirim.
    2. Oyunun vurus hissi beklemicemiz derecede kotu aslinda. Fakat su trailer da bunu duzeltmisler gibi gorunuyor...




  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Bu video trailer değilde oynanış videosu bu nedenle buradaki oynanışa göre oyun tamamen önceki oyunun aynısı,düşmanlar üzerine can ve armor barı eklemek pek yenilik olarak durmuyor.Tek artısı co-op deneyimi onunda nasıl olacağı oyun çıktıktan sonra belli olacak. Eğer önceki oyunun vuruş hissiyatı size göre kötüyse bu durumda yeni yapımdada benzeri olacaktır.The New Colossus'u ek paketleriyle birlikte yakın zamanda oynadım ve bu videoya göre aralarında hiçbir fark göremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci oyun herşeyi ile ilk oyundan kötü bir oyundu. Beni tatmin eden senaryosu olmuştu açıkçası. PC tarafında optimizasyonundaki sorunları, Steam arayüze geçişte oyunun çökmesi, durup dururken oyunun cökmesi falan bayağı sorunluydu. Oynanışı ise sürekli sessizce komutanı öldür, ondan sonra ne yaparsan yap şeklinde. Ama senaryosu, ah o senaryosu. Ay'a bile gittik yahu daha ne.
    BJ Blazkowicz'in monologları bitirmişti beni. Eski karakterlerin hikayeleri, yeni karakterlerin işlenişi falan çok iyiydi. Bu nesilde Wolfenstein gibi oyun yok, değerini bilmek gerek. Umarım üçüncü oyunu çok beklemeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Bu video trailer değilde oynanış videosu bu nedenle buradaki oynanışa göre oyun tamamen önceki oyunun aynısı,düşmanlar üzerine can ve armor barı eklemek pek yenilik olarak durmuyor.Tek artısı co-op deneyimi onunda nasıl olacağı oyun çıktıktan sonra belli olacak. Eğer önceki oyunun vuruş hissiyatı size göre kötüyse bu durumda yeni yapımdada benzeri olacaktır.The New Colossus'u ek paketleriyle birlikte yakın zamanda oynadım ve bu videoya göre aralarında hiçbir fark göremiyorum.
    Hocam oncelikle haklisin. Is yerinde ki pc den bakip yazdigim icin video yu trailer sandim.( Flas playeri bozuk tarayicilarin bi cesit koruma felan heralde bazi vidyolari goremiyosun) .Evde izledim maalesef dedigin dogru. Ek paket kivaminda ayni oynanis. Garip olan 1.oyunda ve ek pakette vurus hissi gayet iyiydi. Adamlar geriye girmis.Gore olayi guzel ama eksik kaliyor iste.




  • Geliştirici ekipten Jerk Gustafsson'un oynanış süresi hakkında yaptığını açıklamalara göre oyun süresinin 25-30 saat civarında olacağı belirtildi.Ayrıca Wolfenstein:Youngblood'da Dishonored oyunlarında karşımıza çıkan açık dünya harita tasarımına benzer bir oyun alanı ile karşılaşacağımız belirtilmiş.Serinin önceki oyunlarına göre oynanış süresi daha uzun gibi görünüyor.

    Oyunu önsipariş ile Steam üzerinden satın aldım.Her ne kadar özellikle The New Colossus ile benzerlik göstersede bu tür oyunları beğendiğimden dolayı tercih ettim.Umarım Machine Games ve Arkane Studios imzası ile geliştirilen bu oyun beklentileri karşılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Haziran 2019; 17:17:44 >
  • Wolfenstein Youngblood için Bethesda France kanalı içerisinde co-op oynanışında yer aldığı bir canlı yayın yapıyor.PC üzerinde oynanan yayını izlemek isteyenler için paylaşmak istiyorum.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Temmuz 2019; 20:23:5 >




  • Wolfenstein:Youngblood sistem gereksinimleri açıklandı.

    Minimum:

    Requires a 64-bit processor and operating system
    OS: Win7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
    Processor: AMD FX-8350/Ryzen 5 1400 or Intel Core i5-3570/i7-3770
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: Nvidia GTX 770 4GB (Current available GPU GTX1650) or AMD equivalent
    Storage: 40 GB available space

    Recommended:

    Requires a 64-bit processor and operating system
    OS: Win7, 8.1, or 10 64-Bit
    Processor: AMD FX-9370/Ryzen 5 1600X or Intel Core i7-4770
    Memory: 16 GB RAM
    Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB (Current available GPU RTX2060) or AMD equivalent
    Storage: 40 GB available space

    Note: Internet access required and a free Bethesda.net account required.
  • Oyun 23unde preloada acilacakmis. Alip almamak arasinda kararsizim hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 23 Temmuz 20.00 da önyüklemeye açılacak ve 26 Temmuz 20.00 da oynanabilir olacak.Her ne kadar fazla bir artısı olmasada oyunun co-op olarak daha iyi bir oynanış sunacağını düşündüğümden dolayı Buddy Pass içeren Deluxe sürümünü önsipariş etmiştim.Oyunu birlikte oynamak isteyen varsa Steam üzerinden ekleyebilir böylece oyunun kendisine sahip olmasanız bile Buddy Pass özelliği sayesinde tüm oyunu birlikte oynayabiliyoruz.Co-op olarak oynamak isteyenler kullanıcı isimlerini ulaştırabilirler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.