Şimdi Ara

Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
17.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu hem severek hem de söverek bitirdim. Sonu çok hoşuma gitti. Türkçe yama ile bir daha sindire sindire oynamak isterim. Herhangi bir çökme sorunu yaşamadım. Hata olarak bir tane NPC hasar almıyordu. Ben de oyun içi birşeyler yapmam gerek sanıp 1 saat uğraştım, sinir oldum ve oyundan çıktım. Tekrar girip kaldığım yerden devam edince hasar almayan NPC'nin hasar aldığını görünce hata olduğunu anladım. Grafikler çok iyiydi. Ara sahneleri sıkılmadan izliyorsunuz. Ben sevdim, oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Ooo merhaba.

    Oyunun hikayesi ve işleyişi çok iyi. Özellikle B.J. Blazkowicz'in yaptığı monologlar ilk oyundan beri çok iyi yedirilmiş oyuna. Old school FPS seven herkesin oynaması gereken bir seri. Umarım Youngblood'dan sonra hemen ana seriye odaklanırlar. Üçüncü oyunu merakla bekliyorum.
  • Wolfenstein 2 New Colossus oyununda resimdeki kapıyı geçemedim.
    Oyunun başlarında kapıları yüklenerek kırmak için bi şey yapılıyordu
    ama kaçırdım orayı tekrar bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?

    Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU]
  • update
  • İnternette oyun açılışında sorun yaşayan arkadaşların yazdığını okuyunca önce ekran kartını güncelledim (Geforce 920M). Sonra oyunu yükledim, 3 update yükledim, crack yaptım oyun açılıyordu. Daha sonra Türkçe Yama yı yükledim ve 'could not write crash dump' hatası almaya başladım. Oyun açılıyor birkaç saniye içinde görüntüdeki şekli alıyor ve kapanıyor. Youtube de yer alan çözüm videolarının tamamı yabancı dilde. Bu sorunu yaşayan ve çözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanlispor

    İnternette oyun açılışında sorun yaşayan arkadaşların yazdığını okuyunca önce ekran kartını güncelledim (Geforce 920M). Sonra oyunu yükledim, 3 update yükledim, crack yaptım oyun açılıyordu. Daha sonra Türkçe Yama yı yükledim ve 'could not write crash dump' hatası almaya başladım. Oyun açılıyor birkaç saniye içinde görüntüdeki şekli alıyor ve kapanıyor. Youtube de yer alan çözüm videolarının tamamı yabancı dilde. Bu sorunu yaşayan ve çözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU]
    bu olay orjinal oyunda düzeltildi ama ilaçlı sürümlerde güncel versiyon olmadığı için bu hatadan dolayı oynanmıyor.bende nette uzun ugraşlar sonucu çözümler buldum ama fayda etmedi.indirimde de oyunu aldım.bulursanız birşey burada paylaşın




  • Wolfenstein 2 için güncel bilgi vereyim. Çıktığı dönemde bitirmiştim. Optimizasyon sorunları, saçma yerlerde crushlar vardı. Üstüne birde steam arayüzüne geçti mi oyun donuyordu. Şimdi tekrar Türkçe Yaması ile oynuyorum ve oyunun yarısını geçtim diye düşünüyorum. Herhangi bir fps drop, crush veya sorunla karşılaşmadım. İndirimler bitmeden almak isteyen arkadaşların bilgisine. Ama o fiyat eder mi, tartışılır.
  • Could not write crash dump hatasını nasıl çözdünüz acaba? Steam'den yedek alıp oyunu silip tekrar kurunca düzeliyor ama her defasında da bunu yapmak istemiyorum.
  • Sistem oldukça yeterli olmasına rağmen ekran kartı abartılı bir şekilde ısınıyor, oyunda yaşanılan bir sorunmu. Aynı sistem witcher 3 ultra ayarlarda te 60-65 derece.
  • Oyunun motoru ile alakalı.Kullandıkları motor ekran kartına daha çok yüklendiği için oluyor.Sorun sisteminizde değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

    Sistem oldukça yeterli olmasına rağmen ekran kartı abartılı bir şekilde ısınıyor, oyunda yaşanılan bir sorunmu. Aynı sistem witcher 3 ultra ayarlarda te 60-65 derece.
    Kare hızını sınırlayın veya vsync açın.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    keremec kullanıcısına yanıt
    Sağolun arkadaşlar, teşekkür ederim
  • beyler oyunu yeni indirdim. loading ekranında bir anda ekran kararıyor. ctrl+alt+del yapıp masaüstüne dönüp tekrardan oyuna girdiğimde oyun devam ediyor ama sürekli bu takılmalar yaşanıyor. var mı bunun bir çözümü?

  • Oyun korsanmı yoksa steam sürüm mü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Oyun korsanmı yoksa steam sürüm mü

    orjinal. steam'den oynuyorum.

  • Şu oyunun tek eksisi sanırım sonu ya. Çok yarım bitmesi ve Youngblood gibi yan oyun tarzında bir oyunla hikayeyi devam ettirmeleri Wolfenstein adını da çok iyi bırakmadı ortada. Umarım güzel bir üçüncü oyun gelir ama bu lineer yapıyla ne kadar tat verir bilemem. Umarım açık dünya olur üçüncü oyun.

  • Dosya doğrulama denedinizmi
  • Youngblood'u fiyatı yüzünden oynama fırsatım olmamıştı, birde ne göreyim Game Pass'da varmış. Oynamak farz oldu. Bu arada tahminim üçüncü oyunun E3 döneminde duyurulacağı, Sonbaharda da çıkacağı yönünde. Tabii virüs müsaade ederse.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Yeni seride cıkan oyunlardan en begendigim ve en cok keyif aldigim old blood ek paketiydi. Ama gene de hic biri 2000'lerde cıkan Return to Castle Wolfenstein'ın yerini tutamiyor bende.

    Aslında son seriyi Sirf adı wolfenstein oldugu icin oynuyorum yoksa bence duygu ve hikayeyi cok abartmislar. Bu kadarını istesem oturur dizi izlerim, roman okurum. Bir tek old blood bu kadar değildi.
  • Yeni oyunlar gibi kıytırık bir hikaye değil de oldukça özenilerek hikaye yazmışlar aslında.Hikaye anlatımı da oldukça güzeldi.Abartma değil de artık oyunlar 2 saniyelik ara sahnelerden hikaye anlatmaya çalıştığı için öyle gelmiş olabilir size Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.