Şimdi Ara

Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
17.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun atmosferi çok güzel olmuş,Fallout 4 gibi post apokaliptik tarzda olmuş iyice,önceki oyunları oynadıktan sonra buna başlarım.Tabi Türkçe yaması çıkarsa
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyuna bir adet resmi bir adette beta olmak üzere iki adet yama geldi.Beta yama şu an sadece steam üzerinden indirebilir durumda ve özellikle Nvidia 10xx serisi kartlar için iyileştirme ve stabilite sağlıyor.Resmi yamayla ise sadece Gtx 1080 Tİ için "Temporarily disabled Async compute on 1080ti until driver fix is in" düzeltmesi yer alıyor.Tüm Nvidia kartlar için kaldırıldığı hakkında bir bilgi yer almıyor.Güncelleme öncesi 1080 Tİ ile çeşitli sorunlar oluyordu(çözünürlük artırınca oluşan hatalar) bunlar yama ile düzeltildi.Beta yama resmi aşamaya geçince oyun dahada stabil hale gelecektir.
  • Ben oyunu 1050 ekran kartlı dizüstü bilgisayarım da oynuyorum. Dün kaldığım yerden açarken çözünürlük uyarısı verdi oyun kendi kendine tüm ayarları sıfırlarmış. Kalite ayarlarını düşük ayara almış. Neyse oyunu 1920 x 1080 aldım ve kalite ayarlarını en üst kaliteye çektim. Ama garip bir durum oldu. En üst ayarın 1 kademe altı ayarda fps'nin zaman zaman 60 fps gördüğü yerlerde fps bu defa 100 hatta 110 fps gördü. O nasıl oluyor anlamadım. Daha düşük ayarda 60fps verirken daha üst ayarda daha fazla fps vermesi garip geldi.

    Tam tersi olması gerekir.
  • Merhaba. Oyunla ilgili değinilmesi gerektiğini düşündüğüm noktaları belirttiğim bir video hazırladım. Henüz yeni yeni başlıyor olduğum için geri dönüşleriniz önemli. İyi akşamlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=uyYqgZZrXIg
  • Oyunu 10 saat gibi bir süreyle bitirdim doğuruyu söylemek gerekirse diğer oyunlara göre çok sönük kalmış bölüm tasarımlarını beğenmedim aksiyon ve silah çeşitliliği olarak diğer oyunlara göre yetersiz

    hikayesi eh fena değil şeklinde. oyun bana keyif vermedi hani bitsede kurtulsam moduna girdim aynı tip düşmanlar aynı silahlar vuruş hissi ilk oyunda cok daha iyiydi bir tane bile boss yok kesinlikle fiyatına değmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün herşeyi en yükseğe çektim fakat oyun hiç kasmadı optimizasyon mu iyi oyun mu kötü anlamadım

    i5 4590
    R9 290x
    12 GB ram
  • Herkese selam,

    Benim oyun Bulgarca :) , nasıl İngilizce yaparım beyler.

    İyi oyunlar
  • lıfenorm L kullanıcısına yanıt

    Rabot köpeğin üstüne binip biraz ilerledim, oyunun tahmini % kaçındayım hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima


    Rabot köpeğin üstüne binip biraz ilerledim, oyunun tahmini % kaçındayım hocam?


    Sonlarına yaklaşmışsınız ama birkaç bölüm daha var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima


    Rabot köpeğin üstüne binip biraz ilerledim, oyunun tahmini % kaçındayım hocam?


    1 bölüm var bitmek üzere kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
    O zaman enigmaları çözmeye başlıyayım ben.

    Edit: Bitirdim, güzeldi ama
    kafa kesilme sahnesi bana aşırı abartı geldi yok yeni vücut vs vs.. Bassalardı steroidi düzelseydi ya da oyunun ilk yarısında kullandığımız zırhı kullanmaya devam etseydik ne bileyim.. Bide birazzz abartı kara mizah ve aşırı Tanrı Amerika'yı korusunculuk vardı.. Rahatsızlık verdi. Geri kalan kısımlar iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drima -- 7 Kasım 2017; 14:7:26 >
  • Herkese selam,

    Benim oyun Bulgarca :) , nasıl İngilizce yaparım beyler.

    İyi oyunlar...
  • Patch Notes - November 7 (10am ET)

    Features

    Freedom Chronicles Episode Zero

    - Available for pre-order customers who redeemed codes

    Vault unlocked!

    - 10 new combat simulations

    - Playable from Main Menu or in Evas Hammer

    - Requires progression to Chapter 2

    Leaderboard functionality: compete with your friends for the highest score!


    PC Fixes

    Improved stability on NVIDIA 10-series GPUs

    Async compute temporarily disabled until driver fix available

    Forced driver update on driver detect warning message can now be manually bypassed

    Improved Win 10 stability on supported NVIDIA GPUs when launching at any resolution other than 4K when DPI scaling is set to 175% 4K monitor

    Improved Win 10 stability on supported NVIDIA GPUs when resolution is changed to 4K while DPI scaling is set to 125% or 150%

    Fixed “zoomed in brightness menu” issue on 4K monitors (when DPI scaling was set to greater than 100%)

    Skybox fixes




  • Codmu alsam bunumu baya kararsız kaldım canım şu aralar şöyle güzel hikayeli bir fps oynamayı cok istiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Yardım arkadaşlar. Oyunu daha önce bitirmiştim ama 2 defa oynarken sorun yaşıyorum.

    Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU]

    Haritada işaretli yere giriyorum ama bir şey olmuyor.

    Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU]

    Bu arada ben kafamız kesildikten sonra 3 tane seçenek sunuluyor ya orada genç adamın elleriyle tuttuğu ve o özelliği seçince yerden yüksekte yürümeyi sağlayan olayı seçmiş ve o şekilde baya ilerlerdim. Mars görevini filan bitirdim. Ondan sonraki bir görevi de ve gemideyim. Şimdi o yerden yükselerek yürüme özelliği de kayboldu.



    Spoiler içine al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Tebrik ediyorum spoiler için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    Maalesef beklediğimi alamadığım oyun. Az önce bitirdim ama ne senaryo, ne de oynanış olarak beğenmedim.

    Önceki the new order ve old blood oyunlarını çok beğenerek 2-3 er defa bitirmiştim ancak bu oyun bitsin diye oynadım ve birde türkçe yaması çıkınca tekrar baştan oynamayı düşünüyorum.

    - Hikaye anlamında çok zayıf kalmış. Çoğu yer sırf oyun süresi uzasın diye alakaya maydanoz olmuş.
    - Düşman güçleri orta seviyede zayıf kalmış. Işın silahıyla dev gibi robotlar 5 saniyede patates oluyor.
    - Eski oyunlardaki gibi gizli ilerlemek mümkün değil hemen görülüyorsunuz.
    - Sinematikler çok uzun. Zayıf hikaye sinematiklerle güçlendirilmeye çalışılmış. Sinematiklerdeki hikaye anlatımı olmasa "koridorda ilerle önüne geleni vur" dan ileri gidilemezmiş ki bence sinematiklerde bu sıkıntıya pek çare olamamış.
    - Oyunun tanıtımlarında o kadar gösterilen dev makina canavarlarla pek karşılaşmıyorsunuz. Karşılaştığınızdada önceki oyunlardaki dev makina canavarlar kadar özenilmediğini görüyorsunuz.
    - Oyun genel anlamda aşırı yavan olmuş. Oyunda bir olmamışlık var. Hem hikaye hemde oynanış tarafı çok zayıf. Öyle ki oyunu bitirdim ama ne oldu nasıl bitti pek tatmin etmedi. görevler hiç heyecanlandırıcı değil. Hani bazı oyunlar vardır her bölümü ayrı bir tatlıdır ama bu oyunda hiçbir bölümde o tat yok ve oyunu bitirmeme rağmen herhangi bir bölümünde en küçük bir çekicilik göremedim.
    - Ayrıca vuruş hissi sıfıra yakın.

    Bazıları çok beğenmiş ancak bana kalırsa bu yılın en fos oyunu. Bunu ayıla bayıla oynayanlar demek the new order ve old bloodu oynasa gece heyecandan uyuyamayacak.


    @gokhans19 çok güzel açıklamışsın, The New Colossus hakkındaki düşüncemiz aynı sayılır.

    Kesinlikle belirtmeliyim ki The New Order - The Old Blood - The New Colossus içinde "Wolfenstein" serisine en yakışan en etkilendiğim kesinlikle The Old Blood oldu, kesin ve net son yorumun budur. Hiç abartmıyorum Old Blood'dan aldığım (ister gizli ister güm bam kes parçala ne isterseniz) oyun zevkini eğlencesini "Wolfenstein" aşkını bana ne New Order ne New Colossus veremedi.

    Oyundaki sinematiklere ara videolara değinmiş arkadaş, Wolf.II'dekiler gerçekten kötüydü uzundu sıkıcıydı vb en azından New Order ve Old Blood'dakiler kadar etkileyici yakışır bulmadım. Hatırlayın mesela New Order'da Hastane sinematiği vardı BJ.Blazkowicz'in geçirdiği yılları yakın plan ağır çekimde gösteriyorlardı bakın işte bu inanılmaz güzeldi ve hala hatırladıkça etkisinde kalırım.

    ---
    Başka bir yerde Wolfenstein: The New Colossus incelemesi altına şu yorumu yazmıştım Alıntılıyorum, görün neden en sevdiğim The Old Blood :) Spoiler'lık bir şey yoktur rahat olabilirsiniz:

    ALINTI:

    Bu efsane seriyi 1992/93 yıllarında yayınlanan bize “FPS Oyunları” kavramını aşılayan Wolfenstein 3D’den beri tanıyorum seviyorum hayranıyım, hatta Intel 386/486DX işlemcili 14" inc tüplü monitörde oynadığım (ve beni PC Oyunları dünyasıyla tanıştıran) oyunum sayılır (tabii Duke Nukem 3D’yi unutmadan). Sonrasında gelsin Half-Life (HL1), Doom I-II, Quake I-II, Tomb Raider I-II-III (ve benim en sevdiğim T.R.IV: The Last Revelation) klasikleri efsaneleri...

    2001/02 yılından bu yana beni benden alan delicesine etkileyen RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN'dan ayrıca bahsetmek isterim, ki gerçekten (üste saydığım oyunlar kadar) klasik saydığım en sevdiğim "hayatımın oyunu" diyebileceğim oyundur RtCW. Zamanındaki o bölüm tasarımları ortam mekanlar senaryo yaratılan atmosfer ses-müzikler vb inanılmaz etkileyiciydi, özellikle oyunda çeşitli notlar/mektuplarla anlatılan arka plan hikayesine bitmiştim tek kelimeyle muhteşemdi RtCW.

    Wolfenstein: The New Order ve sonrasında çıkan The Old Blood ikisini de büyük bir keyifle heyecanla oynadım gayet güzel bir geri dönüş olmuş seriye. Wolfenstein II: The New Colossus da buna yakışıyor sanki ama yine de tam emin olamadım.

    Şimdi The New Order ve The New Colossus’a bakıyorum da hmm nedense The Old Blood’u tercih ederim en iyisi buydu derim, hani belki RtCW’a yapılan göndermelerin olması acayip hoşuma gitmişti bundan olabilir hayranlığım. Kalenin içinde-dışında (Wulfburg’da) dolaşırken mahzenler mağara mezarlık ortamı vb bölümlerin kendine özel ambiyansı yüzünden, hikayesinde geçen “King I. Otto” bağlantısı yüzünden belki The Old Blood’u daha çok benimsemiş olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 14 Kasım 2017; 9:37:34 >




  • Arkadaşlar yardım isteği yaptığım ama içinde spoiler olabilecek yorumumu edit yapıp spoir içine alamadığım için sildim. Artık kendim bir şekilde o sorunu çözmeye çalışacağım. Nedense bazen yorumlarımı değiştiremiyorum veya yazdığım yorumlar gönder dememe rağmen sayfaya eklenmiyor. Sorun ne çözemedim. Bu yorumum bile belki sayfaya eklenmeyebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima

    Teşekkürler
    O zaman enigmaları çözmeye başlıyayım ben.

    Edit: Bitirdim, güzeldi ama
    kafa kesilme sahnesi bana aşırı abartı geldi yok yeni vücut vs vs.. Bassalardı steroidi düzelseydi ya da oyunun ilk yarısında kullandığımız zırhı kullanmaya devam etseydik ne bileyim.. Bide birazzz abartı kara mizah ve aşırı Tanrı Amerika'yı korusunculuk vardı.. Rahatsızlık verdi. Geri kalan kısımlar iyi


    Valla kardeşim dediğin gibi Amerika emperyalizmini çok göze şokmuşlar rahatsız etti beni açıkcası. single oyunlarımıza destek olmalıyız ama oyun bana keyif vermediği sürece ne kadar destek versek nafile çünkü diğer oyunlarına bakıyorum mekanikler oynayış hikaye bölümler özellikle old blood kat kat iyiydi bitmesin diye az az oynadım ama bunu oflaya poflaya bitirdim grafiklerde çok ahım şahım gelmedi açıkcası ewil within 2 ye başladım ilaç gibi geldi bu dedim ya oyun kendisine bağlayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lıfenorm L kullanıcısına yanıt
    Umarım şu abartı olaylardan ve Tanrı Amerikayı Korusun modlarından kurtulup eski oyunlara yakışır bi Wolfenstein görürüz yakın zamanda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.